Disney+

Därför har Black Widow-trailern setts av jättemånga

Av: 

Olle Kvarnsmyr

Tuff superhjälte
Tuff superhjälte

FILM

Världens alla Marvelfans har väntat på ”Black Widow”. Snart är filmen här.

Premiären av Marvelrökaren till film ”Black Widow” försenades gång på gång på grund av pandemin. Men nu är det tokbestämt att filmen kommer att ha premiär på bio (om möjligt) den 9:e juli. Skulle det inte funka kommer filmen att streamas på Disney+.

Marvelfansen går bananas

Nu har den tredje trailern för filmen kommit. Vanligtvis brukar inte den tredje trailern tittas så mycket eller ens bli omtalad men Marvelfansen har gått lite bananas över nya trailern som enligt Marvelkonnässör är extrabra. Dessutom är det över två år sedan den senaste Marvelfilmen hade premiär något som kanske spelar in. Det första dygnet sågs trailern över 70 miljoner gånger.

Tillbaka till sina rötter

Black Widow-filmen tilldrar sig efter Captain America: Civil War. ”Natasha Romanoff” måste konfrontera sin bakgrund innan hon blev en Avenger. ”Romanoff” åker hem till Ryssland föra att träffa sin familj som verkar vara ett helt gäng med tuffingar att döma av trailern. Det ser ut att bjudas på en hel rysk pirog av motorcykeljakter, superskurkar och intressanta familjegräl hemma hos familjen Romanoff.

ANNONS

Ellos erbjuder upp till 30% rabatt på flera välkända varumärken

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Stor guide: Här kan du streama Oscarsfilmerna

ÄMNEN I ARTIKELN

Disney+

Marvel

Filmtrailers