Mejla

Stefan Hedmark

Explosiv ny trailer för James Bond-filmen

”No time to die” ser ut att bli en av seriens snyggaste

FILM

FILMTRAILER. ”Tenet” har beskrivits som en James Bond-film på steroider.

Den nya trailern för ”No time to die” visar dock vem som är kung.

Det börjar med att friden bryts för pensionären James Bond (Daniel Craig) som tvingas berätta för flickvännen (Léa Seydoux) att ”det förflutna är inte dött”. Därefter ser vi att han tvingas tillbaka till London för att möta gamle ärkefienden Blofeld (Christoph Waltz) som likt Hannibal Lecter sitter tryggt inspärrad bakom plexiglas.

Det är dock inte han som är huvudskurken den här gången (även om vi säkert kan ana att han har många fingrar i syltburken). I stället är det den ärrade Safin (Rami Malek).

Flera gamla bekanta

I övrigt möter vi flera gamla bekanta: Ralph Fiennes som M, Jeffrey Wright som CIA-agenten Felix Leiter, Ben Whishaw som Q och Naomie Harris som Miss Moneypenny. Bland nya ansikten inom brittisk underrättelsetjänst dyker Lashana Lynch upp som en av de agenter som har ersatt Bond sedan han gick i pension. David Dencik har också en liten roll.

Daniel Craig i ”No time to die”.
Daniel Craig i ”No time to die”.

Det som kanske främst slår mig i trailern, förutom att det ser ut att bli ett rejält spännande äventyr (vilket vore roligt eftersom vi har fått vänta ett extra halvår på filmen på grund av pandemin), är hur snygg den är. Svenske filmfotografen Linus Sandgren ser ut att kunna göra ”No time to die” till en av seriens stiligaste kapitel.

Samtidigt har Hoyte Van Hoytema gjort ett strålande arbete med bioaktuella ”Tenet”, så det är oerhört roligt att se hur dessa blågula talanger dominerar just nu i Hollywood.

”No time to die”.

Hejdundrande bioupplevelse

Trailern ger hopp om en hejdundrande bioupplevelse i november. Men återigen börjar man fundera på vart Bond egentligen ska ta vägen efter den högklassiga Craig-eran. Njut medan den varar.

”No time to die” har biopremiär den 12 november.


Glöm inte att gilla Aftonbladet FILM på Facebook för filmnyheter, trailers, recensioner och skön filmnostalgi.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Av: 

Stefan Hedmark

Publisert:

LÄS VIDARE

Nya Bondfilmen är brutal och gripande

ÄMNEN I ARTIKELN

Filmtrailers

James Bond

Rami Malek

Christoph Waltz

Ralph Fiennes

Daniel Craig

Lashana Lynch