Film

The Hot chick

FILM

Amerikansk komedi i regi av Tom Brady, med bl a Rob Schneider, Anna Faris, Rachel McAdams, Matthew Laurens och Adam Sandler.

Dags att byta kropp igen. Den här gången är det en ruggig kontrast. Gymnasiets snyggaste (tycker hon själv) och mest populära (tycker hon själv) tjej byter kropp med småkriminelle Rob Schneider. Han är en fattig förlorare som ser ut, och luktar, som en kattlåda.

En morgon vaknar alltså tonårsprinsessan upp och ser ut som en orakad medelålders slusk. Inuti är hon sitt vanliga jag, men naturligtvis får hon lära sig en del om vad kompis och omgivning egentligen tycker om henne.

En sådan här komedi skulle kunna dra åt flera håll, en del av dem säkert komiska. Den här är mest nyfiken på vad tjejen tycker om att få en snopp. Och hur svårt det är att kissa med den. Det andra kroppsbytet, småtjuven som nu ser ut som en tonårstjej och börjar strippa, bryr sig filmen nästan inte alls om. En av få gånger vi får se ”henne” är när hon köper tamponger. Ja, ni förstår.

”The Hot chick” har fler möjligheter till identifikation för den som inte är pottränad ännu. Filmen har möjligheter, men manusförfattarna struntar i dom och gör den vanliga sortens kalsongfniss. Synd.

Producerad av Adam Sandlers bolag, och denne är också med i en liten biroll som haschande hjälpreda i butik som säljer prylar från exotiska länder. Bland annat ett par örhängen som kan få två kroppar att byta plats. Ja, ni förstår.

Jens Peterson

ANNONS EXTERN LÄNK

Måndagens hetaste match på Oddset: Sverige–Polen. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset.

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Film