Film

"The hobbit"-filmerna blir en trilogi

Av: 

Martin Söderström

FILM

Peter Jackson tillbaka som regissör?

De kommande "Hobbit"-filmerna uppges nu bli en trilogi. Klart sedan tidigare är att Sir Ian McKellen återvänder i rollen som Gandalf.
De kommande "Hobbit"-filmerna uppges nu bli en trilogi. Klart sedan tidigare är att Sir Ian McKellen återvänder i rollen som Gandalf.

Två ser ut att bli tre.

”The hobbit” uppges göras som en trilogi.

Och Peter Jackson kan åter vara aktuell för regijobbet.

Guillermo Del Toro.

Envisa rykten gör gällande att de två kommande ”The hobbit”-filmerna nu ser ut att bli tre. Filmatiseringen av boken ”Bilbo” kommer av filmskvallret att döma att bli en trilogi.

Marketsaw skriver att ”Sagan om ringen”-makaren Peter Jackson själv är intresserad av att återvända till registolen. Det skulle i så fall innebära, skriver man, att Guillermo Del Toro kommer att göra de två första filmerna, och Peter Jackson regissera den tredje. Detta för att den tredje filmen ska fungera som en brygga som knyter ihop de kommande ”Hobbit”-filmerna med ”Sagan om ringen”-trilogin.

Görs i 3D?

– Peter Jackson är väldigt sugen på att de två första ”Hobbit”-filmerna görs i 3D. Del Toro å sin sida är inte lika förtjust i den tankegången för närvarande, säger en källa med insyn i produktionen till Marketsaw.

Enligt obekräftade rykten skulle den tredje, Peter Jackson-regisserade filmen, om den någonsin blir av bygga på de appendix som Tolkien gjort. Appendix som Peter Jackson uppges ha rättigheter till. Inget av detta har ännu kommenterats från officiellt håll.

ANNONS

Se ditt kreditscore, din budget och mycket mer. Gör en kreditkoll på dig själv - helt gratis. Se din kreditkoll direkt

Extern länk från MinKreditkoll

Kolla här!

Publisert: