Publicerad:

Tvingas använda falska manus – på grund av skvallrig stjärna

Tom ”Spider-man” Holland kan inte hålla tyst om spoilers

Av: Stefan Hedmark

Publicerad:
Tom Holland, en babblig Spider-man.
Foto: Marvel
Tom Holland, en babblig Spider-man.

Hela filmvärlden väntar med spänning på vad som ska hända i ”Avengers: Infinity war”. Det har varit viktigt för filmskaparna att hålla allt hemligt.

– Vi kan inte lita på någon, särskilt inte Tom Holland, säger en av regissörerna, Joe Russo.

Under inspelningen av den kommande superhjältefilmen användes falska manus för att förvirra skådespelarna. Enligt sajten Movieweb har Paul Bettany, som spelar Vision, bekräftat att de repeterade manus som hade ”falska scener och falska twister”. Allt för att den verkliga storyn inte skulle spridas.

I en intervju med Games Radar förklarar regissörerna Anthony och Joe Russo varför lurendrejeriet var nödvändigt.

– Vi kan inte lita på någon, särskilt inte Tom Holland, att kunna hantera sanningen. Det blir en börda för dem. Det är förmodligen lättare att ha läst ett falskt manus och ett falskt slut för att då har de inte trycket på sig att veta vad som händer i filmen och att de måste dölja det, säger Joe Russo.

Skådespelarna fick i stället det riktiga manuset vid lämpligt tillfälle, när det var dags att spela in, och var tvungna att hantera det på plats.

1 av 3 | Foto: Marvel
Hela gänget samlat i ”Avengers: Infinity war”.

Att just Holland, 21, pekas ut som en skvallerbytta är sedan gammalt. Redan förra sommaren kom rapporter om att det inte gick att betro ”Spider-man”-skådisen med riktiga manus.

Men han fick lite upprättelse i oktober när Hulken själv, Mark Ruffalo, livestreamade de första tio minuterna av ”Thor: Ragnarök” vid filmens premiär. Då gav Holland igen på Twitter, enligt Express, och skrev: ”Nu när Mark Ruffalo är officiellt den sämste i Avengers på att hålla hemligheter... kan jag få mitt manus?”

”Avengers: Infinity war” har biopremiär den 25 april.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: