Bondproduktionen i fylleskandal på flyg

FILM

Kräktes, kissade och rökte på otillåten plats

1 av 4 | Foto: Daniel Craig under inspelningen av ”Spectre”.

För agent 007 är det viktigt att flyga under radarn.

Det kan inte sägas om det brittiska filmcrewet som arbetar med den nya Bondfilmen.

Under en flygning till Mexiko ska filmarbetare ha kräkts och urinerat i gångarna och trakasserat flygpersonal och medpassagerare, skriver Daily Mail.

Trailern till den nya Bondfilmen ”Spectre” släpptes under helgen och fick stor uppmärksamhet över hela världen.

Nu överskuggas den av en fylleskandal på 10 000 meters höjd.

För knappt två veckor sedan, under en flygning till Mexiko där delar av filmen spelas in, ska personer i det brittiska filmcrewet ha druckit sig redlösa och ställt till med en praktskandal, skriver Daily Mail och hänvisar till en rapport som flygbolaget Hi fly ska ha skickat till Eon, produktionsbolaget bakom filmen.

Kräktes i gångarna

I rapporten uppges filmarbetarna – under kraftig påverkan av alkohol – ha kräkts och urinerat i gångarna, brutit mot rökförbudet samt trakasserat flygpersonal och medpassagerare. Den värsta säkerhetsrisken ska ha varit när någon tagit bort en säkerhetshasp från en flygplansdörr vilket kunde ha lett till en potentiell katastrof, enligt Daily Mail.

Enligt tidningen ska inte huvudrollsinnehavaren Daniel Craig eller någon av de andra skådespelarna ha varit ombord fylleplanet.

”Oacceptabelt”

Bondproducenterna Michael Wilson och Barbara Broccoli kallade filmcrewet till ett möte en kort tid efter att planet landat i Mexiko.

– Michael och Barbara har varit väldigt tydliga med att den här sortens beteende är oacceptabelt och att det aldrig får upprepas igen, säger en källa till tidningen.

ARTIKELN HANDLAR OM