Mejla

Stefan Hedmark

Här gör Arnold comeback i nya ”Terminator”

Linda Hamilton laddar bössan i första trailern

FILM

FILMTRAILER. Glöm ”Terminator 3”. Och fyran. Och femman.

Den sjätte filmen i serien följer direkt efter klassiska ”Terminator 2: Domedagen” (1991).

Här är den första trailern för ”Terminator: Dark fate”.

Linda Hamilton har hållit sig borta från de flesta av ”Terminator”-uppföljarna. Men när nu James Cameron är inblandad i den senaste gör hon comeback som den hårdtränade överlevaren Sarah Connor. I ”Terminator: Dark fate” möter vi henne två decennier efter händelserna i ”Domedagen” då hon försöker skydda en ung kvinna (Natalia Reyes) från en robot som har skickats från framtiden för att mörda henne.

I trailern möter vi även en soldat från framtiden, spelad av Mackenzie Davis, som är en hybrid mellan människa och maskin. Även den nya terminatorn (Gabriel Luna) bjuder på en överraskning – han kan vara på två ställen samtidigt. Låter som en dröm?

Det är framför allt de två som står för de hårdaste striderna i trailern, men Sarah gör en heroisk insats tidigt i trailern och bjuder på rejäl eldkraft.

Arnold Schwarzenegger är tillbaka som den ursprunglige terminatorn, men syns bara som hastigast i trailern (med skägg och allt) – räkna med att vi får se mer av honom i kommande trailers.

Filmen regisseras av Tim Miller, som gjorde första ”Deadpool”. Och Cameron är som sagt inblandad, som producent och en av upphovsmännen bakom filmens ursprungshistoria.

Ser det spännande ut? Tja, jag är försiktigt hoppfull. Men så hyser jag den inte helt rumsrena uppfattningen att ingen av ”Terminator”-uppföljarna har varit direkt dålig.

”Terminator: Dark fate” har svensk biopremiär den 1 november.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Av: 

Stefan Hedmark

Publisert:

LÄS VIDARE

Därför vägrar Hollywoods gamla kungar abdikera

ÄMNEN I ARTIKELN

Filmtrailers

Arnold Schwarzenegger

Terminator

James Cameron