Stjärnan skadad under inspelning – krossade tänderna

Charlize Theron gjorde sina egna stunt – fick opereras

Foto: Jordan Strauss / AP TT NYHETSBYR N
Charlize Theron krossade sina tänder under inspelningen av ”Atomic Blonde”.
FILM

Charlize Theron spelar agent i filmen ”Atomic Blonde”.

I stuntscenerna tog hon i så hårt att hon lyckades krossa tänderna.

– Efter flera procedurer och några operationer är jag så gott som ny, säger hon i en intervju med Total Film magazine, uppger Contact Music.

Skådespelerskan Charlize Theron är aktuell med filmen ”Atomic Blonde”. Där spelar hon MI6-agenten Lorraine Broughton.

För att slagsmålsscenerna skulle bli så verklighetstrogna som möjligt valde hon att göra sina egna stuntscener. Inspelningen skulle visa sig bli så våldsam att hon behövde operera munnen.

– Vi ville verkligen visa konsekvenserna av slagsmålen. Vi ville att det skulle vara rått och verkligt och låta Lorraine och publiken känns varje slag, spark och smäll mitt huvudet. Jag krossade tre tänder. Jag hade tandproblem och försökte träna fem timmar om dagen, säger hon i en intervju med Total Film magazine, uppger Contact Music.

Fick opereras

För att få ordning på tänderna fick hon opereras.

– Efter flera procedurer och några operationer är jag så gott som ny.

Monique Ganderton, assisterande stuntregissör trodde inte att Theron skulle vilja fortsätta med sina stunts efter skadan. Men där hade hon fel.

– Hon dök upp i Budapest med tandproblem. vi tänkte att ”oj, nu är hon skadad och kommer inte att vilja göra någonting”. Men nej, hon kom tillbaka nästa dag, tog en smärtstillande tablett och sa ”Nu kör vi”.

ARTIKELN HANDLAR OM