”She’s all that” får nyversion – med Tiktok-stjärnan Addison Rae

”She’s all that” blir ”He’s all that”

Rachael Leigh Cook spelade i "She’s all that" som nu ska bli film igen. Arkivbild.
Rachael Leigh Cook spelade i "She’s all that" som nu ska bli film igen. Arkivbild.

Tonårsklassikern ”She’s all that” får en nyversion med Tiktok-stjärnan Addison Rae i huvudrollen.

Den nya filmen kommer att ha ett omvänt perspektiv och heta ”He’s all that”.

”Mina drömmar går i uppfyllelse”, skriver hon på Instagram.

Det var år 1999 som Freddie Prinze Jr, 44, och Rachael Leigh Cook, 40, gjorde succé i filmen ”She’s all that”, som handlar om hur skolans mest populära kille slår vad om att han kan göra den nördiga tjejen till skolbalens drottning.

Den nya versionen ”He’s all that” kommer istället att handla om en influencer som försöker omvandla en nördig kille till balens kung, skriver Variety.

Addison Rae: ”Så glad”

Tiktok-stjärnan Addison Rae Easterling, 19, kommer att spela huvudrollen, och gör därmed skådespelardebut. Hon har 60 miljoner följare på den populära sociala medier-appen, vilket gör henne till den näst största Tiktok-profilen i världen, efter 16-åriga Charli D'Amelio.

”Mina drömmar går i uppfyllelse!!! Jag är så glad över att äntligen få dela med mig av nyheten att jag får möjligheten att göra min skådespelardebut i ’He’s all that’, vilket är en nyversion av en av mina favoritfilmer någonsin, ’She’s all that’”, skriver Addison Rae på Instagram där hon har nära 28 miljoner följare.

Samma manusförfattare

I inlägget tackar stjärnan, som drar in mångmiljonbelopp tack vare sina dansvideor på Tiktok, också sina fans för alla möjligheter hon får.

Mark Waters, som tidigare regisserat filmer som ”Mean girls” och ”Freaky friday”, står för regin och manuset kommer att skrivas av R Lee Fleming, som också skrev manuset till den första filmen.

Vem som ska spela den manliga huvudrollen och när filmen får premiär är ännu inte känt.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN