Se Rebecca Fergusons stenhårda förvandling

FILM

Första bilderna – från ”Mission Impossible 5”

1 av 9

Trailern till nya ”Mission: Impossible” är här.

I den visar Rebecca Ferguson upp en ny, stenhård bild av sig själv.

Den svenska skådespelaren räddar Tom Cruises rollfigur med spektakulära actionmetoder.

På söndagen delade huvudrollsinnehavaren Tom Cruise med sig av länken till trailern för ”Mission: Impossible – rogue nation”, seriens femte film, på sin Twittersida.

I trailern syns mycket av svenska skådespelaren Rebecca Ferguson, vars rollfigur tidigare beskrivits som en livsfarlig femme fatale. Bland annat får man se henne sparka ned, vad man på goda grunder får anta är, en skurk som håller Cruises rollfigur Ethan Hunt fången.

Men svenskfesten tar inte slut där. Jens Hulténs rollfigur är en av dem som verkar ha tillfångatagit Ethan Hunt – och som i trailern får en tvåfotsspark i bröstet av Hollywoodstjärnan Cruise.

”Hon har inga problem att klara sig på egen hand”

Rebecca Ferguson fick sitt internationella genombrott 2013 i BBC:s ”The white queen”. I höstas hyllades hon av ”Mission impossible”-kollegan Simon Pegg i en intervju med Nöjesbladet.

– Hon är pragmatisk, rolig och har inga problem att hålla jämna steg eller klara sig på egen hand. Jag gillar att jobba med folk som tar jobbet på allvar men samtidigt tycker om att ha kul. Rebecca är sån, sa han då.

”Mission: Impossible - rogue nation” regisseras av Christopher McQuarrie. I övriga roller syns bland andra Jeremy Renner, Alec Baldwin och Ving Rhames. Filmen har premiär i slutet av juli.

ARTIKELN HANDLAR OM

Tom Cruise

Hollywood

Film