Nya Bond-filmen skjuts upp efter coronautbrottet

Då har ”No time to die” premiär

Uppdaterad 2020-03-05 | Publicerad 2020-03-04

Coronaviruset ställer till det på flera fronter.

Nu flyttas premiären av den nya Bond-filmen ”No time to die”.

”Premiären kommer att skjutas upp till november 2020”, twittrar det officiella James Bond-kontot.

Fansen har längtat efter den nya Bond-filmen ”No time to die” som skulle haft premiär i början av april. Men de kommer få vänta lite till. Närmare bestämt till november. Det meddelar det officiella James Bond-kontot på Twitter.

”MGM, Universal och producenterna för Bond, Michael G. Wilson och Barbara Broccoli, meddelade i dag att efter noggrant övervägande och noggrann utvärdering av den globala biomarknaden så kommer de att senarelägga ”No time to die” till november 2020”, skriver de.

Lämnar efter filmen: ”Det är dags”

Daniel Craig, 52, har tidigare sagt att ”No time to die” kommer bli den sista filmen som 007 för honom.

– Det är dags för någon annan att ta över, sa han till Aftonbladet Nöje.

Det är den 25:e Bond-filmen genom historien och Craig är nöjd över att han har gjort den.

– Jag är verkligen, verkligen glad att jag gjorde den här Bond-filmen. Som alltid är det väldigt mycket arbete och en massiv produktion med många rörliga delar. Men jag är glad att jag medverkade för det sammanförde mig med personer jag jobbat med i 30 år, har han sagt.

Billie Eilish gör nya låten

Nya premiärdatum för filmen blir den 12 november i Storbritannien och den 25 november i USA. Premiärdatumen för andra länder har inte presenterats.

I rollistan finns förutom Daniel Craig även Bondtjejen Ana De Armas, Rami Melek, Léa Seydoux och Christoph Waltz. Ledmotivet till filmen görs av superstjärnan Billie Eilish, 18.

PODD Kan coronaviruset leda till en ny finanskris?

I dagens Aftonbladet Daily pratar vi om hur utbrottet av coronaviruset påverkar världsekonomin. Står vi inför en finanskris om börsen rasar ytterligare? Gäst är Frida Bratt, sparekonom på Nordnet.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

ANNONS