Filmrecensioner

Sövande roadtrip

Men ”Familjen Addams 2” är garanterat lagom kul för barnen

Av: 

Emma Gray Munthe

”Familjen Addams 2”
”Familjen Addams 2”

FILM

Betyg: 2 av 5 plus

Familjen Addams 2

Regi Greg Tiernan och Conrad Vernon, med svenska röster av Amanda Lindh, Felipe Leiva, Lina Hedlund, Kristian Luuk, Sigge Dorsin


FILMRECENSION I ” Familjen Addams 2” gör Morticia, Gomez & co som varje annan havererande filmfamilj och åker på en helande roadtrip.

ANIMERAT Familjen Addams & co är tillbaka, lagom till Halloween. Nu är Morticia och Gomez bekymrade över att Wednesday och Pugsley håller på att bli så stora att de börjat skippa familjemiddagarna, och gör som varje annan havererande filmfamilj: åker på en roadtrip.

"Familjen Addams 2" flyter ihop med många andra animerade familjefilmer som handlar om vänskap, familjeband och att man ska vara sig själv, där lösryckta, sammansvetsande äventyrsgrejer staplas upp, pop- och rockdängor pressas in och så några få, roliga vuxenreferenser som går över huvudet på barnen. Inte sällan är någon ond vetenskapsman med på ett hörn. Pang, bom, klart. Ännu mer bom och allra mest bom på slutet. Barn har nästan garanterat lagom roligt när de tittar, och ser man de här filmerna tillsammans med dem har man relativt kul för att man delar deras upplevelse – men om man ser en film som "Familjen Addams 2" på egen hand slocknar man d i r e k t. 


Visas på bio.

ANNONS

Hitta ett kreditkort eller betalkort som passar dig och dina behov! Jämför nu.

Extern länk från Compricer

Jämför nu!

Publisert:

LÄS VIDARE

Nya Bondfilmen är brutal och gripande

ÄMNEN I ARTIKELN

Filmrecensioner

Film

Familjen Addams