Alexander Skarsgårds penis välter internet

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

Alexander Skarsgårds penis stal showen i det senaste avsnittet av den kritikerrosade tv-serien ”Big Little Lies” på HBO.
– Antingen har Alexander Skarsgård världens största penis eller så har de använt en slags gummislang i senaste avsnittet av ”Big little lies”, säger en uppmärksam tittare på Twitter.

Alexander Skarsgård är inte vad vi brukar kalla en blyg viol. Krävs det av rollen att torson ska visas eller småbyxorma ska tas av har Skarsgård inga som helst problem med nakenheten. Vi minns alla hur Skarsgård som vampyr i sjätte säsongen av True Blood visade sig naken i hela fyra sekunder innan han tvingades brinna upp.

Vi minns även hur Skarsgård i storfilmen Tarzan svingade sig i djungeln med högst begränsad klädsel. I veckan var det dags i igen.

Bamse till lem

I tv-serien ”Big Little Lies” spelar Alexander Skarsgård och Nicole Kidman äkta makar. I den aktuellla scenen tycker Skarsgårds karaktär att det är en jättebra idé att hala fram en riktig bamse till lem och våldföra sig på sin fru. Detta är något som Kidmans karaktär tycker är en riktigt urusel idé, varpå hon resolut drämmer till Skarsgårds fullt synliga penis med ett tennisracket.

Nåja, inte så fullt synlig. HBO hade låtit ljusteknikerna gå på lunch vid tillfället varpå Skarsgårds genitalier var relativt dolda. Mörkret till trots. Människor på sociala medier reagerade med full kraft över storleken på Skarsgårds penis. Nedan är några av hundratals vittnesmål.

Publicerad:

LÄS VIDARE