”The Mist”-trailern är ute

FILM

Trailern för den kommande serien ”The Mist” har släppts.

Den är baserad på Stephen Kings roman från 1980, men trogna fans kommer märka ändringar i handlingen.

– Men vi ville fortsätta vara trogna till hjärtat av berättelsen, säger regissören Christian Torpe till Entertainment Weekly.

Den nya TV-serien ”The Mist” är precis som filmen med samma namn från 2007 baserad på Stephen Kings roman från 1980. Serien har premiär den 22 juni. Handlingen kretsar kring en konstig dimma som kommer in över en stad i USA, och får otäcka saker att hända.

Sci-fi-skräckfilmen ”The mist” från 2007 har regisserats av ”The walking dead”-skaparen Frank Darabont. I rollerna fanns då ett helt gäng skådespelare från TWD, så som Jeffrey DeMunn, Juan Gabriel Pareja och Melissa McBride.

Nyversionen av ”The Mist” är gjord av Christian Torpe. I en intervju med Entertainment Weekly gav han förklaringen till varför han gjort ändringar i sin version, jämfört med filmen.

– Jag ville respektera ursprungsmaterialet, men min känsla var det redan fanns en jättebra version ute av Frank Darabont. Romanen är 200 sidor och utspelar sig på en plats, och vi behövde ändra på det för att göra en serie. Men vi ville fortsätta vara trogna till hjärtat av berättelsen, säger han till Entertainment Weekly.

ARTIKELN HANDLAR OM

Sci-fi

USA

Serier