Återförening för ”Vänner”-gänget?

Publicerad:
Uppdaterad:

FILM

Den populära tv-serien kan bli film

”Vänner”-gänget? Från vänster: Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston och David Schwimmer.
Foto: KANAL 5/WARNER BROS
”Vänner”-gänget? Från vänster: Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston och David Schwimmer.

Länge stod de emot.

Men efter succén med ”Sex and the City”-filmen kunde de inte hålla sig längre.

Nu ska också Vänner-serien bli film.

Den efterlängtade filmversionen av tv-serien Vänner ska nu äntligen vara på gång. Enligt brittiska tidningen Daily Mail har skådespelerarna inspirerats av den ”Sex and the City”-filmens stora succé, och är nu sugna på att också få en del av bio-kakan.

Aniston tvekade

Rykten om att fikagänget på Central Perk skulle återförenas på film har cirkulerat i Hollywood ända sedan seriens sista säsong 2004. Enligt Daily Mail har de flesta i ”Vänner”-gänget länge varit sugna på att göra en film, det är bara seriens största stjärna, Jennifer Aniston, som har tvekat.

– En sak som har stoppat filmproduktionen är att folk varit oroliga för att Jennifer blivit för känd för att kunna spela Rachel igen, säger en källa till tidningen.

Men nu är alltså stjärnan, som numera har ett eget produktionsbolag, sugen på att återknyta de gamla vänskapsbanden igen.

– På sätt och vis är det precis som med Sex and the City. Det blir ingen film om man inte får med sig hela gänget, och om alla är nöjda med den ersättning de får för sina insatser.

Publicerad: