Nöjesbladet avslöjar: Ewa överraskar i Nutleys nya film

Av: Christoffer Nilsson

Publicerad:
Uppdaterad:

”Hon är dessutom en tvättäkta diva, i ordets mest positiva bemärkelse”

1 av 3 | Foto: Colin Nutley och Helena Bergström.

Colin Nutley visar triss i damer.

I regissörens nästa film görs huvudrollerna av Ewa Fröling, Maria Lundqvist och Helena Bergström, kan Nöjesbladet avslöja.

– Jag älskar att arbeta med kvinnor, säger Nutley.

I fjol gick större delen av arbetsåret till att förbereda mastodontinvigningen av Friends arena.

Nu är regissören Colin Nutley, 68, mitt uppe i nya förberedelser. Den här gången för ”Medicinen”, en dramakomedi som följer människorna på en stor tidskrift. Nöjesbladet kan avslöja att ”Stjärnorna på slottet”-aktuella Ewa Fröling, 60, samt Helena Bergström, 48, och Maria Lundqvist, 49, innehar stora roller i filmen.

– Ewa kommer spela chef på det magasin som filmen handlar om, en slags Amelia-människa. Hon är helt underbar för rollen. Jag har arbetat mycket med alla tre tidigare och ser fram emot att vi börjar filma i maj. Ewa, Helena och Maria är en drömgrupp, säger Colin Nutley till Nöjesbladet.

Regissören beskriver sitt nya projekt som ”ett halvsyskon till 'Heartbreak hotel'”.

– Det är en feel good film och när den är rolig är den riktigt rolig. Den handlar väldigt mycket om en av rollfigurernas livsresa vars liv förändras på grund av sjukdom. Det är därför titeln är 'Medicinen', säger han.

Ewa Fröling är en av årets mest aktuella skådespelare. I kväll är hon gäst hos ”Skavlan” i SVT och i morgon är det hennes dag i SVT:s ”Stjärnorna på slottet”.

– Jag tycker att det är fantastiskt att hon är med i tv-showerna. Nu har hon en exponering som hon verkligen är förtjänt av, hon är en stor stjärna. Hon är dessutom en tvättäkta diva, i ordets mest positiva bemärkelse, säger Nutley.

Publicerad: