Actionstjärnan nära dö under inspelning

FILM

”Expendables 3”-skådisen Jason Statham höll på att drunkna

1 av 5 | Foto: Laguppställningen var grovkalibrig på den främre stridsvagnen. Från vänster: Dolph Lundgren, Jason Statham, Harrison Ford, Mel Gibson, Sylvester Stallone, Ronda Rousey och Wesley Snipes.

Jason Statham trodde att han skulle dö under inspelningen av ”Expendables 3”.

Plötsligt slutade bromsarna fungera och han körde rakt ner i vattnet.

– Jag befann mig på botten av Svarta havet fast i leran och tänkte ’Det är så här det slutar’, säger han, enligt Female First.

Skådespelaren Jason Statham befann sig körandes ett militärfordon i Bulgarien under filminspelningen av ”Expendables 3” då bromsarna slutade fungera. Han tryckte på bromsen flera gånger, men ingenting hände. Det berättar han i Jimmy Fallons talkshow.

– Ögonblicket senare körde jag på två kameramän och sedan befann jag mig nästa tre meter över ytan på en betongbro. Jag tänkte att jag måste komma ur det här, berättar Jason Statham.

Bilen slog ner i vattnet och sjönk snabbt, rakt ner till botten. Men hans överlevarinstinkter tog över och han lyckades dra sig ut genom fönstret och upp till ytan.

Stallone tog det lugnt

– Det var en mardröm, vid ett sådant ögonblick förstår man vilka ens vänner är. Jag sa ”Vart är Sly (Sylvester Stallone)?” och han stod fortfarande på bryggan med sin Iphone och frågade ”Jason, behöver du en handduk?”, säger han i Jimmy Fallons talkshow.