Teknisk triumf för Harrelson - men tunnare innehåll

Woody Harrelson får hjälp av Owen Wilson.
Woody Harrelson får hjälp av Owen Wilson.

Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

Lost in London

Regi Woody Harrelson, med Woody Harrelson, Owen Wilson, Eleanor Matsuura.

KOMEDI Tekniskt fantastiskt. Filmhistoria. ”Lost in London” spelades in med en enda kamera som en live-föreställning och direktsändes på bio 2017. En imponerande prestation. Filmen rör sig nervigt genom storstadsnatten.
Tyvärr är inte innehållet lika minnesvärt. Woody Harrelson (manus och regi) spelar sig själv i en bagatell byggd på verkliga händelser 2002. Han går av scen en kväll efter en glest besökt teaterföreställning. Han träffar sin fru (spelad av brittiska skådespelaren Eleanor Matsuura) på en krog, men stämningen surnar fort när hon får se en tabloid med skandalrubriker kring hans otrohet.
Harrelson fortsätter ensam en stökig resa, med besök på nattklubb och bråk med taxichaufför.
Woody Harrelson och kompisen Owen Wilson spelar sig själva, och det blir en del underhållande tjafs kring deras filmroller och karriärer och hur det är att vara igenkänd filmstjärna. Fast Harrelson misstas ofta för Woody Allen... Willie Nelson dyker upp i en drömscen som sjungande andlig ledare.
Några fnissiga stunder, men ingen märkvärdig eller omtumlande berättelse. Värd en applåd för det tekniska genomförandet även om Woody Harrelsons pionjärprojekt för fyra år sedan inte fått någon större uppmärksamhet.

”Lost in London” finns att hyra och köpa på strömmade tjänster som iTunes.

Publisert: