Filmrecensioner

Jennifer Lopez i ojämn komedi

Av: 

Jens Peterson

Vem tar fram bäst skönhetsprodukt?
Vem tar fram bäst skönhetsprodukt?

FILM

Betyg: 2 av 5 plus

Second act

Regi Peter Segal, med Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini, Treat Williams, Milo Ventimiglia.

KOMEDI Maya (Jennifer Lopez) är en jättebra arbetsledare på stormarknaden i Queens, New York. Hon har hittat på många aktiviteter som ökar försäljningen och är älskad av kunderna. Men högsta chef får hon inte bli eftersom hon inte gått på college.
En väninnas it-begåvade son skapar en falsk resume åt Maya. Fejken ger henne chansen på ett höjdarjobb hos en tillverkare av skönhetsprodukter inne på Manhattan.

Maya är street smart och klarar sig bra i det nya jobbet trots oväntade utmaningar, men det finns de som vill få bort henne. Vi får veta att hon har andra hemligheter, även för sin pojkvän som vill att de gifter sig och skaffar barn. Som 17-åring födde hon en dotter som hon var tvungen att lämna till adoption. Det förflutna är viktigt för intrigen.

Det finns drag av ”Den fula ankungen” när Jennifer Lopez rollfigur ska förvandlas till svan via lyxiga modeaffärer. Men hennes stjärnglans lyser starkt redan från de första scenerna och hon verkar aldrig riktigt hemma i sitt mer oskolade tjejgäng i Queens.

”Second act” är mycket på en gång och svajar i ton mellan romantisk komedi, klasskramp, familjedrama och tävlan på jobbet. En gammaldags historia som känns bekant även om kläderna är nya.

ANNONS

Inredning från Ellos - upp till 40% rabatt på varor från Ellos Home och många fler

Extern länk från Ellos

Köp här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Filmrecensioner

Jennifer Lopez