Chris Pratt får sin drömroll – gör rösten som Super Mario

Tv-spelet blir film

Chris Pratt ger röst åt Super Mario i kommande filmen.
Chris Pratt ger röst åt Super Mario i kommande filmen.

”It’s-a me, Chris Pratt”.

Nu står det klart att Hollywoodstjärnan kommer göra rösten som Super Mario i filmen med samma namn.

– Jag är så glad att kunna meddela att jag kommer göra rösten till tv-spelet jag älskade när jag var barn, säger han i en video på Instagram.

Tidigare i år bekräftade Universal och Illumination Entertainment att de kommer göra en film om tv-spelsklassikern Super Mario. Nu har spelets skapare Shigeru Miyamoto avslöjat vilka skådespelare som kommer att göra rösterna till de välkända karaktärerna. Avslöjandet görs i en video på Youtube.

Superstjärnan Chris Pratt, 42, får äran att göra rösten till huvudkaraktären Super Mario. Rollen som prinsessan Peach görs av ”The Queens Gambit”-stjärnan Anna Taylor-Joy, 25, Donkey Kongs röst görs av Seth Rogen, 39, och Bowser får sin röst från Jack Black, 52.

Chris Pratt om rollen

I en video som Chris Pratt har postat på Instagram berättar han att det är en dröm som blir sann att få göra rösten till Super Mario.

– Jag är så glad att kunna meddela att jag kommer göra rösten till tv-spelet jag älskade när jag var barn, säger han i videon.

Han försöker sig också på att säga Super Marios klassiska mening ”It’s-a me, Mario” men meddelar snabbt att det inte är den rösten han kommer ha när han spelar in filmen.

– Ni kommer att få vänta med att höra rösten och vi måste jobba hårt med den, säger Chris Pratt.

Filmen ”Super Mario Bros” har premiär den 21 december 2022.

Publisert:

LÄS VIDARE