Stjärnan återvänder som James Bond

avAgnes Aronsson

Daniel Craig har tidigare varit negativ till att återvända som James Bond, men nu har han ändrat sig – och skrivit på för ytterligare en film.

Dessutom ber han om ursäkt för sina tidigare uttalanden.

– Istället för att säga någonting med stil och finess, sa jag någonting riktigt dumt, säger Daniel Craig i ”The late show with Stephen Colbert”.

Foto: AP
Daniel Craig.

Efter mycket spekulationer står det nu klart att Daniel Craig, 49, åter axlar rollen som agent 007 i den kommande Bond-filmen. Det bekräftade stjärnan själv i ”The late show with Stephen Colbert” under natten mellan måndag och tisdag, rapporterar Mirror.

Kort efter att den förra filmen spelades in uttryckte Craig att han hellre skulle skära upp handlederna än att återvända i rollen. I programmet valde han att förklara sina tidigare uttalanden.

”Riktigt dumt”

– Istället för att säga någonting med stil och finess, sa jag någonting riktigt dumt, säger Daniel Craig i kvällsshowen.

Han annonserade också att nästa Bond-film blir den sista för hans del.

Det lutar åt att det blir Yann Demange som regisserar den nya Bond-filmen, uppger Mirror. Förväntansfulla fans får däremot vänta ett tag innan de får se filmen, eftersom premiärdatumet är satt till den 8 november 2019.

ARTIKELN HANDLAR OM

James Bond

Film