Många offer i ojämn spionkomedi

Kate McKinnon och Mils Kunis.
Kate McKinnon och Mils Kunis.

Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

The spy who dumped me

Regi Susanna Fogel, med Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan, Gillian Anderson.

ACTIONKOMEDI Bleka filmer får oss att uppskatta de som faktiskt lyckas. Varför ska man se medioker action när man kan välja ”Mission: Impossible - fallout”?
”The spy who dumped me” är en kompisaction av gammaldags sort, med ett lätt omaka par. En mer stadig hjälte (MIla Kunis) och en pladdrigt knasig (Kate McKinnon). De delar bostad i Los Angeles och pratar om allt med varandra. Kunis spelar Audrey, vars pojkvän vi får följa i upptakten växelvis med att vi ser väninnorna undra varför han inte svarar på sms.
Jo, han är CIA-man som jagas av skurkar i Vilnius, Lettland. Vi ser, men Audrey vet inte. Hon blir snart indragen när många vill hitta honom och ett Viktigt USB-minne. Det blir våld direkt i Los Angeles och sedan fortsätter blodbadet i Wien och Prag. Det är många som dör i den här cyniska jakten på skratt och skrik.
”The spy who dumped me” har problem att blanda dräpande roligheter med dräpandet. Kate McKinnon är en bra komedienne, men är värd ett bättre manus. Tunn intrig, några fnissiga scener, men mest tomt buller.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN