Vampyrdödaren Buffy gör comeback i ny film

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-04-08

Sarah Michelle Gellar är aktuell för en ny ”Buffy the vampire slayer”-film. Om David Boreanaz vampyrkaraktär Angel (som har en egen serie) är pappan till Buffys barn i filmen är i dagsläget oklart.

Sarah Michelle Gellar kan komma att porträttera vampyrdödaren Buffy – på vita duken.

Filmstjärnan ligger just nu om en ny film som ska ta vid där den populära tv-serien slutade.

I originalfilmen från 1992 spelades protagonisten Buffy Summers av Kristy Swanson. Även ”Beverly Hills”-hunken Luke Perry medverkade i den filmen.

31-åriga Sarah Michelle Gellar var Buffy med hela världen under sju år fram till 2003 i tv-serien ”Buffy the vampire slayer”.

Nu ska vampyrdödaren återupplivas – som en hämndlysten mamma.

Äldre Buffy – som blivit mamma

– Det finns en idé till ett manus där man återupptar historien med en äldre Buffy som kanske till och med är mamma, säger en källa till ShowbizSpy.

Enligt sajten har Michelle Gellar visat intresse för manusidén.

Upptagen med andra projekt

– Michelle Gellar är upptagen med andra filmprojekt just nu men hon är exalterad över idén. ”Buffy” har fortfarande en stor fanskara så det här är en film som redan har en publik, säger källan.

Tv-serien ”Buffy the vampire slayer” sändes under sju säsonger (totalt 144 avsnitt) mellan åren 1997 och 2003. Serien är en fortsättning på filmen med samma namn från 1992, där protagonisten Buffy Summers spelas av en då 23-årig Kirsty Swanson.

Även ”Beverly Hills”-hunken Luke Perry medverkar i originalfilmen.

ANNONS