Lina & Victoria vårt nya filmpar

FILM

Spelar konkurrerande modeller

"Big Brother"-stjärnan Carolina Gynning satsar stenhårt på sin filmkarriär.

Nu ska hon och Victoria Silvstedt spela in en italiensk film tillsammans.

- Vi gör rollerna som konkurrerande modeller, berättar hon.

Foto: drar til l rom Carolina Gynning och Victoria Silvstedt börjar i vår spela in filmen i Rom. - Vi ska spela två modeller som konkurrerar med varandra, berättar Lina.

Ända sedan Carolina Gynning, 26, i fjol vann "Big Brother" har hon haft ett intensivt arbetsschema. Hon pendlar just nu mellan Malmö, Stockholm och Italien där har hon medverkat i musikvideor och gjort olika modelluppdrag.

Om allt går enligt planerna kommer Lina att åka till Rom i maj för att spela in en film där svenska Victoria Silvstedt har en av huvudrollerna.

"Älskar blondiner"

- Än så länge vet jag bara att vi ska spela konkurrerande modeller. Men det ska bli jättekul för jag gillar verkligen Victoria, säger hon.

Det var tjejernas manager Bruna Bel Aqua som styrde upp så att de svenskorna hamnade i samma film.

- Jag är väldigt populär i Italien. De älskar ju storbystade blondiner och männen tycker dessutom att det är fascinerande att jag kommer från Malmö precis som Anita Ekberg, säger Lina.

Fransk storfilm

För ett år sedan gjorde Gynning en roll i den franska filmen "Ils semariérent et eurent beaucoup d" efants" med storstjärnorna Johnny Depp och Emmanuelle Seigner.

Hon fick blodad tand och drömmer nu om en karriär i Los Angeles.

- Men först gäller det att bli känd i Europa för då går det betydligt lättare i USA, säger Lina.

Under tiden ägnar hon sig åt andra projekt. I höst ger hon ut boken "Ego girl" med journalisten Ingrid Carlqvist. Och i kväll är det premiär för hennes konstutställning "Chick with guns" i Stockholm.

Daniel Nyhlén