Här är Sunes nya familj

Morgan Alling blir klantige Rudolf!

Nu spelar Hannes Holm in en Sune-film på Rhodos.

– Jag är övertygad om att Alling blir älskad, säger Hannes Holm.

"Sune i Grekland - all inclusive" heter en ny film i Sune-serien som just nu spelas in av "Himlen är oskyldigt blå"-regissören Hannes Holm på Rhodos.

Peter Haber och den övriga familjen är utbytt mot ett helt nytt gäng. Sunes klantiga pappa Rudolf blir Morgan Alling.

– Om Peter Haber blev älskad på sitt sätt är jag övertygad om att Morgan Alling kommer att bli älskad på ett annat sätt, säger regissören Hannes Holm.

”Omåttligt populär”

Anja Lundqvist blir mamma Karin, den långfilmsdebuterande William Ringström gör rollen som Sune, storasyster Anna spelas av Hanna Elffors Elfström och Håkan Bråkan spelas av Julius Jimenez Hugoson.

– Eftersom den förra familjen blev så omåttligt populär tänker man hur det ska bli nu. Men om Peter Haber blev älskad på sitt sätt är jag övertygad om att Morgan Alling kommer att bli älskad på ett annat sätt, säger Hannes Holm.

”Viktigt att ha rätt åldrar”

Regissören lovar att Sunes roll som "tjejtjusare" kommer att bli betydligt mer tydlig i den nya filmen jämfört filmen "Sunes sommar" och tv-serien "Sunes jul".

Holm har noterat att de tidiga reaktionerna från människor i hans omgivning har varit frågor om Peter Habers eventuella medverkan.

– Det är viktigt att det är rätt åldrar på karaktärerna. Ingen skulle vilja se en 50-årig Pippi eller en 40-årig Emil, säger Hannes Holm.

Biopremiären är planerad till den 25 december.

Publisert: