Pinsamt när föräldrar ska stoppa tonårssex

Foto: Foto: UIP
Föräldrar spionerar på sociala medier.
FILM

Blockers

Regi Kay Cannon, med Leslie Mann, John Cena, Ramona Young, Ike Barinholtz, Kathryn Newton, Gina Gershon.

KOMEDI En orolig historia om några oroliga föräldrar som försöker stoppa sina tre 18-åriga döttrar från att ha sex på skolavslutningen. Ännu ett besök på den amerikanska högtiden prom night. Nu är det dags för föräldrar att hamna i pinsamma situationer.
Som så ofta försöker de desperata manusförfattarna få skratt via vulgära skämt i brist på humor.
Tyvärr är det svårt att tro på. De tre flickorna, som vi först möter när de börjar första klass, har varit vänner hela skoltiden och verkar hyfsat mogna som 18-åringar. Varför deras föräldrar i dagens Chicago plötsligt beter sig som om de var parodier från det viktorianska England förklaras inte. Tvärtom finns det vuxna som förklarar för dem hur fel de har, men historien fortsätter trots det in i den ena förödmjukande och förnedrande scenen efter den andra.
Det märks ändå att det är 2018 eftersom de 18-åriga kvinnorna har sexuell lust och nyfikenhet och gör sina val som självständiga personer. En i trion är mer tänd på en annan tjej än på killen som ska vara hennes dejt.
Ungdomarna förespråkar rätten att få göra misstag som de kan lära av. De vuxna verkar inget ha lärt av livet. ”Blockers” följer en lång festnatt, men framkallar bara vemod.

Här är filmerna du inte får missa 2018 00:28
ARTIKELN HANDLAR OM

Familj