Publicerad:

’Kyssen är sexig – eller äcklig …’

Av: Martin Gustafsson

Publicerad:

Malin Åkerman om att bli slickad i hela ansiktet – av Tom Cruise

1 av 8 | Foto: MAGNUS LIAM KARLSSON
”HELT RÖD I ANSIKTET” Malin Åkerman är på snabbvisit i Stockholm för att lansera ”Rock of ages”, som har svensk biopremiär den 23 juni. Svenskan spelar mot storstjärnan Tom Cruise i filmen – bland annat utbyter de en riktig ”långtradare”. ”När de ropade ’bryt’ blev man helt röd i ansiktet”, berättar hon.

Hon tvingades ta fram sina gamla kunskaper som rocksångerska.

På kuppen slickade Tom Cruise henne i ansiktet.

– Jag vet inte om det är sexig eller äckligt, säger Malin Åkerman som är bioaktuell i ”Rock of ages”.

I kommande musikal­filmen ”Rock of ages” spelar Malin Åkerman, 34, mot storstjärnan Tom Cruise, 49.

En scen är redan mer omtalad än alla de andra. En riktig ”långtradare” skådespelarna emellan som också följs upp med att Tom Cruise slickar Malin Åkerman i ansiktet.

– När de ropade ”bryt” blev man helt röd i ansiktet och skrattade. Sen tittar man på kyssen och jag vet inte om det är sexig eller äckligt, det är bara så jäkla galet, säger hon.

Har du kysst någon på det sättet förut?

– Kanske när man var yngre i verkligheten, men jag kan nog inte säga att jag har gjort det, säger hon och skrattar.

Ville bli sångerska

I ”Rock of ages” sjunger alla skådespelarna själva. Perfekt för Malin Åkerman som en gång i tiden försökte slå sig fram som sångerska i bandet The Petalstones.

– Vi spelade ju på the Sunset strip där filmen tar plats. Vi spelade på Viper Room, Whiskey a go go och Roxy och alla de här legendariska landmärkena på Sunset strip. En gång hade vi en kille som kom upp på scen, tog tag i mig och gav mig en kyss på kinden. Sen slängde han sig in i publiken och började ”body surfing”. Det är ett kul minne, säger hon.

I filmen spelar hon journalisten Constance Sack som försöker få en intervju med Tom Cruises struliga karaktär Stacee Jaxx.

Intervju – mellan spyor

– Det var en journalist i LA som berättade att hon kom hem till en ”celebrity” och han låg i sängen bakfull. Hon fick göra hela intervjun medan han sprang på toa och spydde. Så man tänker att det inte alltid är lätt att få en bra intervju, säger hon.

Publicerad:
Publicerad: