Julia Roberts helt naken i nya filmen

Spelar mot Brad Pitt i Full Frontal

1 av 2 | Foto: AP
Julia Roberts ska visa allt.
FILM

LONDON

Julia Roberts är en av Hollywoods bäst betalada filmstjärnor och kan i princip välja sina egna roller.

Hon har sagt att hon aldrig tänker göra en nakenscen på film.

Men nu ska hon visa ALLT.

Till yttermera visso ska hon göra det i en lågbudgetfilm. Utan jättelön och utan press från ekonomiska intressenter.

Julia Roberts tänker visa sig helnäck i en kommande film som heter "Full Frontal". Den är regisserad av Steven Soderbergh, mannen som filmat med Julia i "Ocean"s Eleven" och "Erin Brockovich". Den senare filmen gav Julia en Oscar.

"Full frontal" ska spelas in i Los Angeles och beskrivs som en "halv uppföljare" till Soderberghs "Sex, Lögner och Videoband".

Förutom Julia Roberts kommer Brad Pitt och Terence Stamp att medverka.

"Min lilla nakengrej"

- Det är fullständigt olikt någonting annat jag gjort förut. Det är min lilla nakengrej, säger Steven Soderbergh i Daily Express.

Under inspelningen av filmen använde sig regissören av dolda kameror. Inte ens skådespelarna visste att dessa spionkameror var på dygnet runt.

Steven Soderbergh har hittills bara visat filmen för ett fåtal av sina vänner. Inte ens Julia Roberts har fått se den slutliga klippningen.

En källa från filmbolaget säger:

- Naturligtvis kommer alla att vilja se Julia i nakenscenen. Bara den sekvensen kommer att göra filmen till en jättehit.

I dessa dagar är det mycket ovanligt för kvinnliga skådisar på "A-listan" att göra nakenscener själva. Oftast används en så kallad body double, precis som Julia Roberts gjorde i de avklädda scenerna med Richard Gere i "Pretty Woman".

En av anledningarna är att bilderna från filmen ovillkorligen sprids ut över världen via internet.

Men Roberts, 34, är alltså beredd att ta den smällen. Hon anser att hennes nakenscen i denna film är att betrakta mer som konst än kommersialism - vilket gör att hon kan behålla sin integritet.

Vem skulle du helst vilja slippa se naken på film?

Mejla in ditt svar:

Peter Wennman

ARTIKELN HANDLAR OM