Hundtricket-tävlingen avgjord

Här är de bästa bidragen

FILM

30 personer får två biobiljetter var.

Här är 10 av totalt 30 vinnarbidrag

Jag har skrivit ett meddelande (sms) till "offret" som jag har intresserat mig för. Jag skriver som om det verkade vara till min bästa vän och frågar om tiden vi skulle vara på tränigen eller något annat dåligt. När då personen i fråga svarar och undrar vad det här är, ringer jag upp och ursäktar för att jag tydligen skickat till fel person... Oops! Samtidigt frågar man vad han/hon skall göra i helgen och kommer på något bra sätt att fråga om vi skall hitta på någonting i helgen!

Jag jobbar i butik. Titt som tätt kommer det in en kille som bara är så läcker. En dag när han kommer han fram till kassan för att betala,så skriver jag mitt nummer på hans kvitto o ger det till honom, ganska vågat, men det fungerade för mig, vi är tillsammans nu!

Spana in en riktig pudding på krogen. Få ögonkontakt och väcka hans intresse. Han erbjuder sig att bjuda på en drink. Självklart säger man nej och ber istället att få en kopp varm choklad. Då tycker han att man verkar vettig, söt och lite orginell. Ha, trodde han jag för egentligen är man ju en riktig partypingla. Man myser lite och bygger om en fin bild av sig själv. Därefter överraskar man med att bjuda på ett tequilarace. Sexigt, oemotståndligt och galet. Resultatet av detta är att han inte kan motstå en sådan rar, söt liten tjej som samtidigt är spontan och heltokig. Heller är man ingen gratisdrickande, uppblåst "vanlig" partytjej. Men det han inte är medveten om är att jag är fullt medveten om vad jag gör.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller ska jag gå förbi en gång till?

Det är partaj i mina byxor ..och du är bjuden!!!

Hur vill du ha dina ägg imorgon, stekta eller befruktade?

Jag lämnade fram ett vykort till en tjej på krogen där det stod att våran modell agentur söker modeller. Tjejen blev ju jätte smickrad så vi bytte nummer och så resten kan ni nog räkna ut själva....

Kolla bak på lappen i tjejens tröja och säg "tänkte väl det, 'made in heaven".........

Fick ett sms på min mobil där det stod " vill träffa dig". Jaha tänkte jag, det ska vi nog bli två om för jag vill nog inte träffa dig!

Man vill ju inte köpa grisen i säcken direkt! En tisdag i augusti ringde mobilen och jag hör en röst från en människa som jag aldrig träffat säga " jag kommer över till dig med en flaska vin " " var bor du? "

Chockad som jag blev svarade jag var jag fanns! Dörrklockan ringer och när jag öppnar står en riktig godisbit utanför och vill bara träffa mig!! Idag är vi ett par som njuter av att vi har varandra!

Jag blev själv uppraggad med detta knep: "Hej, jag har tappat mitt skosnöre, vart e du på väg nånstans?" Jag blev så häpen att jag började skratta....o de gjorde visst han me.

I de fall där flera personer har skickat in samma bidrag har vi valt att dra en vinnare. Biobiljetterna skickas per post.

ARTIKELN HANDLAR OM