Brosnan är snart slut som Bond – vem tar hans plats?

Här är fem tänkbara ersättare

1 av 5
Christian Bale.
FILM

Christian Bale, 28 år

Kommer från Wales. Klär jäkligt bra i smoking och kan definitivt döda och leverera coola repliker samtidigt (kolla bara in honom i ”American psycho”).

Hugh Jackman, 34 år

Kommer från Sydney, Australien. Snygg som 17, kan dansa och sjunga – hur cool vore det inte om Bond drog en låt – och har gott renommé som skådespelare efter sina roller i ”Kate & Leopold” och ”X-men”.

Robbie Williams, 28 år

Kommer från Stoke-on-Trent, England. Han utstrålar den där perfekta, på en gång ironiska, distanserade och självsäkra hållningen man förknippar med britter i allmänhet och Bond i synnerhet. Han är världens största, manliga popstjärna, och kan göra Bond-låten också.

Hugh Grant, 42 år

Kommer från London. Han har utseendet för sig. Han är en riktig skådespelare som levererar sina repliker med oöverträffad timing. Han har rätt ålder för att göra Bond. Han gör alla kvinnor lyckliga.

Guy Pearce, 35 år

Född i Cambridgeshire, England, men växte upp i Australien. Har sysslat med teater sen barnsben. Tävlade framgångsrikt i bodybuilding i tonåren. Skådespelare på heltid sen 20 års ålder. Suverän i huvudrollen i ”Memento”.

Läs mer: