Lite för tafflig kiss- och bajshumor

Scary Movie 3 överraskar inte

Foto: sf
Oj, vatten på golvet. Bäst att lyfta upp kjolen lite.
FILM

Tredje ”Scary movie”-filmen innebär inga överraskningar. Skrattade man åt de två första så skrattar man åt den här också. Tyckte man att de två första var för korkade så pallar man inte den här heller.

Det skojas med filmer som ”Signs”, ”The Ring”, ”8 mile” och ”Matrix reloaded”. Folk blir påkörda, lik blir skändade, och stans enda lediga barnvakt är en katolsk präst?

”Scary movie 3” bjuder knappast på någon raffinerad humor, utan på den allra enklaste sorten.

Storyn går ut på att ett livsfarligt video band cirkulerar (alla som tittar på det dör) och att ett gäng utomjordingar dyker upp på jorden. I centrum står som tidigare journalisten Cindy Campbell ( Anna Faris), som från början fick sitt namn efter Neve Campbell och hennes rollfigur Sidney Prescott i ”Scream”.

Då och då är det faktiskt roligt, hur banala skämten än är. Tyvärr är filmens dippar väldigt djupa och ofta blir det alldeles för tafflig kiss- och bajshumor. Men tyckte du att de två första hade sina poänger och har du inget emot förutsägbara skämt så kan du gå och se den här. Å andra sidan är det en film du lika gärna kan hyra för en spottstyver om några månader.

Scary Movie 3

Karolina Fjällborg