Big Brother-Lina i heta sexscener

”Det ser jäkligt grovt och vilt ut”

1 av 3 | Foto: ANDREAS BARDELL
SPELAR BIMBOPERSON Carolina Gynnings karaktär i nya filmen hänger med en man hem från krogen och har sex. - Jag visar brösten i scenen, men det syns inte i filmen att jag faktiskt hade byxor på mig, säger hon.
FILM

Hon har haft direktsänt sex i tv.

Nu gör ”Big Brother”-vinnaren Carolina Gynning, 25, sexdebut i en storfilm - med en 20 år äldre man.

- Det ser jäkligt grovt ut, säger hon.

Hennes stormiga romans och förlovning med fransmannen Olivier de Paris är rikskänd. Parets samlag har sänts i direktsändning i ”Big Brother” i Kanal 5. Men ”Big Brother”-vinnarens tid som sex-ikon har bara börjat.

I höst har Carolina Gynning sex på vita duken när den franska filmen ”Ils se marièrent et eurent beaucoup d”enfants” har biopremiär.

- Det är en scen där jag står mot en vägg och har sex med en av huvudrollsinnehavarna.

- Det var en jobbig och speciell känsla att göra scenen. Det ser ju jäkligt grovt och vilt ut, säger Carolina.

Filmen handlar om tre manliga vänner och deras livskriser. Två av dem är stadgade och drömmer om det ljuva ungkarlslivet, medan den tredje ( Alain Cohen, 45) är singel och notorisk kvinnoförförare.

Rolig bimboperson

Carolina Gynnings rollfigur Zoe är en av de kvinnor som faller för honom.

- Hon är en rolig bimboperson som gillar att vara ute mycket. Hon blir uppraggad på krogen och följer med honom hem. Sedan har de sex, säger Carolina.

Även om hon inte hade sex på riktigt i filmen, var scenen känslig att spela in. Carolina har visserligen varit Miss December i tyska Playboy och vikt ut sig i den svenska herrtidningen Moore, men sexscenen är hennes första på film.

- Först kändes det konstigt med en massa människor som stod omkring oss. Man kände ju inte alla. Men de visade sig vara väldigt trevliga och professionella.

- Jag visar brösten i scenen, men det syns inte i filmen att jag faktiskt hade byxor på mig, säger hon.

Stjärnspäckat

Filmen har en stjärnspäckad rollista. Charlotte Gainsbourg, Emanuelle Seigner, Anouk Aimée och Alain Cohen är storstjärnor i Frankrike. Dessutom har Hollywood-stjärnan Johnny Depp en roll som sig själv i filmen.

- Men jag träffade honom aldrig. Vi gjorde inga scener tillsammans, säger Carolina.

Jämför sexscenen med att ha sex med Olivier i ”Big Brother”?

- Det går inte att jämföra. Med Olivier är det ju på riktigt och då finns ju riktiga känslor inblandade.

Tidigare artiklar

Dan Panas