Läsarnas vinnare

”The departed” läsarnas storfavorit inför nattens filmfest – Oscarsgalan

Foto: ap
kamp om statyetterna Matt Damon och Leonardo DiCaprio får en Oscar för ”The departed” i natt – om läsarna får som de vill.
FILM

Stjärnspäckade ”The departed” har chansen att ta hem ett gäng statyetter vid nattens Oscarsgala.

Läsarna på aftonbladet.se tycker att filmen ska få åtminstone en – för ”Bästa film”.

Nyinspelningen av Hong Kong-thrillern ”Infernal affairs” från 2002 är läsarnas storfavorit som ”Bästa film” i nattens Oscarsgala.

Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jach Nicholson och de andra stjärnorna fick över 43 procent av läsarna att rösta på filmen i nätfrågan.

”Tycker iaf att det är dags att Di Caprio får sin oscar killen har bara gjort storfilmer de senaste tio åren, och det är inga dåliga filmer bortsett från The Beach då. I år så borde han till och med varit nominerad för två filmer Blood Diamond och The Departed som för övrigt är årets två bästa, samt dem två enda han gjort under 2006.”, skriver signaturen egrriökhn.

”Årets säkraste Oscar”

Samtidigt finns det såklart de som har andra favoriter.

”The Queen. Årets säkraste oscar! Helen Mirren får en för bästa kvinnliga huvudroll. Hon är riktigt, riktigt bra i The Queen. Som för övrigt är en mkt bra film. En av årets bästa enligt mig. Sen få jag slå ett slag för Pan´s Labyrinth. En underhållande och mkt vackert filmad saga. Älskar sådana filmer. Guillermo Del Toro är en mkt lovande regissör. Hellboy var också mtk bra. Väntar spänt på hans nästa alster....”, skriver signaturen zillverzurfer.

Leonardo DiCaprio är också hetast bland läsarna för en Oscar som ”Bästa manliga skådespelare”, då i ”Blood diamond.”

Bland de kvinnliga skådespelarna är Helen Mirren i ”The queen” favorit.

Vilken tycker du ska få en Oscar för bästa film?

Vem tycker du ska få en Oscar för bästa kvinnliga skådespelare?

Vem tycker du ska få en Oscar för bästa manliga skådespelare?

Läs också:

Johan Edling