Batmans manuskript krävde bevakning

Man satt på Maggie Gyllenhaals uppfart

1 av 2 | Foto: STELLA PICTURES
Hade vakt på uppfarten i 20 timmar.
FILM

Inget fick läcka ut.

Därför satt en man på skådespelerskan Maggie Gyllenhaals uppfart i 20 timmar medan hon läste manuskriptet till nya ”Batman”-rullen, skriver femalefirst.com.

Regissören ville gärna se Maggie Gyllenhaal i rollen som biträdande åklagare Rachel Dawes i nya ”Batman”-filmen ”The Dark Knight”.

Väntade i 20 timmar

Så skådespelerskan fick läsa manuset. Men inte utan förbehåll. För att hon inte skulle tappa bort manuskriptet eller läcka uppgifter om det så skickade regissören Christopher Nolan en kille dit för att hålla vakt.

– Chris frågade mig om jag ville läsa manuset, och det var en stor grej. Någon var tvungen att komma och vänta på min uppfart, medan jag läste det enorma materialet, säger Maggie Gyllenhaal enligt femalefirst.com.

Gyllenhaal hade just fött sin nu arton månader gamla dotter, vilket också krävde hennes uppmärksamhet.

– Det tog mig 20 hela timmar att gå igenom det och killen satt på min uppfart då, säger Maggie Gyllenhaal enligt femalefirst.com.

Scen med Ledger kvar

Tidigare har den nya Batman-filmen varit uppe till diskussion i och med skådespelaren Heath Ledgers död. Han spelar Jokern i filmen, och ett tag var det osäkert om en scen med Ledger i en liksäck skulle vara med i filmen. Beslutet är nu taget att scenen blir kvar i ”The Dark Knight”.