Dolphs nya jobb: Bulgarisk trummis

Lirar hårdrock och spöar terrorister i filmen ”Command performance”

Foto: All Over Press
Action-trummis I filmen ”Command performance” spelar Dolph Lundgren en hårdrockstrummis och före detta biker som slåss mot terrorister.
FILM

Popstjärnan och den ryske presidenten tas till fånga under en välgörenhetskonsert.

Endast två personer kan rädda dem – en före detta hårdkokt biker som skolat om till hårdrockstrummis och en ung FSB-agent.

Det är handlingen i Dolph Lundgrens kommande actionfilm ”Command performance”.

Tyckte du att handlingen i förra årets budgetsuccé ”Snakes on a plane” var aningen långsökt och knappt trovärdig?

Då har du inte läst innehållsförteckningen till svenske filmstjärnan Dolph Lundgrens kommande actionfilm ”Command performance”.

Hårdkokt trummis

Eller vad sägs om det här: Under en välgörenhetskonsert i Moskva tas kvällens huvudakt, popstjärnan Venus, och den ryske presidenten och hans familj till fånga av terrorister. Då rycker en hårdrockstrummis med förflutet som biker (spelad av Lundgren) ut, teamar upp med en ung FSB-agent och ger sig ut för att spöa skurkarna och befria gisslan.

Släpps 2009

Det går dock inte så lätt för det omaka paret som de först trott – särskilt inte när gamla spöken från Sovjetunionen dyker upp för att hindra deras framfart.

”Command performance” är skriven av Dolph Lundgren och Steve Latshaw, regisseras av Lundgren och släpps någon gång under 2009, skriver IMDB.