De spelar i nästa Woody Allen-film

Foto: AP
Owen Wilson, Marion Cotillard och Kathy Bates är några av skådespelarna i Woody Allens kommande film ”Midnight in Paris”.
FILM

Woody Allen släppte idag information om sin kommande film ”Midnight in Paris”.

Jämte Carla Bruni-Sarkozy hittar man stjärnor som Owen Wilson och Marion Cotillard.

I en pressrelease berättade Oscarsbelönade Woody Allen idag om sin kommande film med titeln ”Midnight in Paris”. Det är en romantisk komedi med flera välkända namn i rollerna. En av de kanske lite otippade är Carla Bruni-Sarkozy, artist och modell, numera gift med Frankrikes president Nicolas Sarkozy.

Idag är första gången Woody Allen avslöjar filmens titel och handling: ”en familj reser till Paris för att jobba... I gruppen finns ett ungt förlovat par vars liv förvandlas under resans gång.”

”Lovsjunger kärleken till Paris”

De stora rollerna spelas av Owen Wilson, Marion Cotillard, Rachel McAdams och Kathy Bates och filmen verkar bli en romantisk hyllning till Paris.

”Filmen lovsjunger en ung mans stora kärlek till Paris, och utforskar samtidigt illusionen människor har om att ett annat liv är bättre än deras eget.”

Andra skådespelare klara för filmen är Michael Sheen, Nina Arianda, Tom Hiddleston, Corey Stoll, Mimi Kennedy och Kurt Fuller.

”Midnight in Paris” ska börja spelas in i den franska huvudstaden till sommaren.