Watson om kyssarna: ”Kändes obekvämt”

1 av 3
Daniel Radcliffe.
FILM

LONDON. Det är kyssen miljoner ”Harry Potter”-fans har väntat på.

Men Emma Watson sammanfattar tungbrottningen både med Daniel Radcliffe och Rupert Grint med samma ord: ”obekvämt”.

– Men efter att man gjort samma sak fyra fem gånger blir kyssande faktiskt ganska tråkigt och då gick det lättare, säger hon.

I dag har "Harry Potter och dödsrelikerna del 2" i London. Över 3 000 fans har köat i flera dagar på Trafalgar Square för att få en chans att se sina idoler.

Men för filmens stjärnor var det mesta över för ett år sedan. Då avslutades inspelningarna så Emma Watson har haft lång tid på sig att klura ut svaret på den oundvikliga frågan.

Ändå skruvar hon på sig när den kommer under en presskonferens i London.

Förälskad

Hon har nyligen erkänt att hon var förälskad i Tom Felton, som spelar Draco Malfoy, under inspelningarna av de första filmerna. I förra filmen kysser hon Daniel Radcliffe i en drömsekvens och nu, i den sista filmen kysser hon till alla fans förtjusning äntligen Rupert Grint.

Men när hon ombeds att jämföra de båda kyssarna och om hon egentligen hellre hade velat kyssa Felton skrattar hon förläget.

Var halvnaken

– Det är svårt, jag måste försöka vara diplomatisk, men Dan är ju inte här så det gör det hela lite lättare, säger hon och får alla att skratta åt det faktum att filmens största stjärna är kvar i New York för föreställningar på Broadway.

– Kyssen med Dan, eller Harry, var ju i Rons fantasi och skulle vara det värsta han någonsin kunde tänka sig så den skulle ju vara passionerad. Jag var halvnaken och täckt i silverfärg så det var ganska... obekvämt, säger hon.

”Ganska tråkigt”

– Att kyssa Rupert var också obekvämt. Vi hade precis dränkts av en enorm spann vatten och visst var det svårt att koppla bort vår historia tillsammans, vi har ju växt upp ihop. Men när man har gjort det en fyra fem gånger blir kyssande ganska tråkigt om jag ska vara ärlig så det blev absolut lättare.

Försökte undvika fråga

Och sen försöker hon undvika att svara på frågan om att kyssa sin första kärlek. Tills hon blir påmind av Jason Isaacs, filmens Lucius Malfoy.

– Hur var det med Tom då? Han sitter här vid mig, säger han och får de 250 journalisterna i rummet att brista ut i skratt igen.

Emma blänger på honom.

– Toms vackra flickvän sitter där nere i vänstra hörnet så nej, verkligen inte. Mitt 12-åriga jag absolut, men inte mitt 21-åriga jag, säger hon till slut.