Uma Thurman med i von Triers-”porrfilm”

Hollywoodskådespelerskan senaste namnet till stjärnspäckade porrfilmen ”Nymfomanen”

1 av 5 | Foto: AP
Uma Thurman, 42, är den senaste stjärnan som skrivit på för Lars von Triers ”Nymphomaniac”.
FILM

Stellan Skarsgård, Shia Labeouf och Charlotte Gainsbourg får sällskap av ännu en Hollywoodskådis i Lars von Triers kommande erotiska film.

Nya namnet på listan är ”Kill Bill”-stjärnan Uma Thurman.

Lars von Triers kommande ”Nymfomanen” berättar historien om en kvinnas erotiska livsresa. Huvudrollen spelas av Charlotte Gainsbourg.

Andra stora roller görs av ”Transformers”-stjärnan Shia Labeouf och svenskarna Stellan Skarsgård och Shanti Roney. Nu är det klart att också Hollywood-skådespelerskan Uma Thurman kommer att medverka i ”Nymfomanen”, som just nu spelas in i tyska Köln, skriver filmbolaget i ett pressmeddelande.

”Nymphomaniac” har redan blivit rejält omskriven för att den kommer att innehålla så mycket erotik. Shia LeBouef sa nyligen att han skulle ha sex på riktigt i filmens sexscener.

Även Stellan Skarsgård har berättat om hur det gick till när han fick en roll i von Triers ”porrfilm”:

– Lars ringde mig och sa: ”Stellan, min nästa film är en porrfilm, och jag vill att du ska spela huvudrollen”. Och sen sa han, ”du kommer inte att få knulla”, har skådespelaren berättat för E Online.

Uma Thurman, 42, blev världsstjärna med sin roll i ”Pulp Fiction” och har sedan dess synts i filmer som ”Kill Bill” och ”Bel Ami”.