Pirates 5 kan sjösättas i vinter

FILM

Skepp o' hoj!

Nu ska femte Pirates-filmen hissa segel.

Den sjunkbomben släpper nu producenten Jerry Bruckheimer.

Johnny Depp går till sjöss igen.

För de som inte blivit sjösjuka av att se Jonny Depp i Pirates of the Caribbean 1, 2, 3 och 4 kan nu se fram emot att se Depp lätta ankar igen.

Nu är det spikat när femte filmen ska sjösättas, skriver The Sun.

Producenten Jerry Bruckheimer avslöjar nu att det är dags att kasta loss igen efter att inte utnämnt några landkrabbor att regissera filmen. Det är nämligen norrmännen Joachim Roenning och Espen Sandberg som har vind i seglen sedan de gjorde det Oscarsnominerade sjödramat Kon-tiki.

Filmar vid årsskiftet

Arbetet går av stapeln vid årsskiftet.

– Vi har anlitat två unga regissörer som gjorde filmen Kon-tiki. De anlände i Hollywood förra veckan och har precis börjat arbeta. Vi planerar att börja filma i slutet av året eller i början på nästa år, säger Bruckheimer enligt brittiska tidningen The Sun.

När Depp skrev under för förra filmen ska han ha lyckats han ro hem den måttliga summan 300 miljoner dollar inklusive bonusar, enligt Hollywood Reporter. Enligt en källa till The Sun att han ska ha kompassen inställd på en grundlön på 90 miljoner dollar för femte filmen.

Johnny Depps senaste film ”The Lone Ranger” har hittills kryssat fram bland ljumma recensioner. Förhoppningsvis har intresset inte mojnat så inte nya Pirates-filmen går på grund.