Sex hetaste ryktena – om nya ”Star wars”

Ska ”Breaking bad”-stjärnan spela en ung Han Solo?

1 av 10 | Foto: AP SCANPIX SWEDEN
ORIGINALSTJÄRNOR Harrison Ford, Carrie Fisher och Mark Hamill återvänder i rollerna som Han Solo, prinsessan Leia och Luke Skywalker.
FILM

HOLLYWOOD. Frågan är om någon annan film är lika omtalad som kommande ”Star wars”.

Internet svämmar över av rykten om den hemliga handlingen.

Här är de sex hetaste ”Star wars”-snackisarna just nu.

1) Aaron Paul ska kanske spela en ung Han Solo i den första avknoppningen (spin-off) av ”Star wars”:

I julas rapporterade Makingstarswars.net att ”Breaking bad”-skådisen försöker få en roll i filmen med kodnamnet ”Luminac industrial goods”. Det hävdades också att inspelningen till viss del skulle ske parallellt med ”The force awakens”-produktionen och att handlingen kretsar kring en ung Han Solo och hans äventyr.

Aaron Paul har själv kommenterat uppgifterna via Twitter:

– Det här ryktet får mig nästan att tro att jag har ett jobb 2015. Väldigt spännande!

2) Luke Skywalker är en ond robot som har gått över till den mörka sidans krafter.

Ryktet är enligt The Daily Beast ett av de äldsta inom ”Stars wars” och dök första gången upp efter premiären på den första filmen 1977.

Hollywood.com uppger att fans trodde att skurken som spelades av David Prowse helt var maskin för att ”han var helt dold i rustning” och att hans ”tunga rörelser hade ett metalliskt ljud”. Uppgifter om en möjlig, ond Luke Skywalker-robot nådde internet när Badassdigest.com återgav ett rykte att nya ”Stars wars” inte kommer att inledas med ett flygande rymdskepp utan en avhuggen hand som faller genom rymden och håller Luke Skywalkers ljussabel.

3) Nya ”Star wars” kommer att ha åldersgräns på 13 år.

Bara en annan ”Star wars”-film har haft den gränsen i USA. Alla andra har varit barntillåtna. Men ”Star wars”-regissören JJ Abrams har aldrig gjort en film med någon annan åldersgräns än 13.

4) Pussy Riot kommer att medverka i den nya filmen, troligtvis som Cantinaband.

Bandmedlemmarna Maria Alyoshina och Nadezhda Tolokonnikova uppgav på filmfestivalen i Berlin att de fått erbjudande att medverka i en kommande film. De sa också att de inte kunde avslöja något eftersom inget var spikat.

5) Billy Dee Williams är en av få skådisar från originaltrilogin som inte ska vara med i ”The force awakens”.

Medan det har bekräftats att en rad skådisar från originaltrilogin ska upprepa sina rollfigurer har The Root konstaterat att Williams namn inte finns med bland tillkännagivandena.

6) Alla Star Wars-rykten är fejk.

Uppgifterna är resultatet av en intervju med skådespelaren Oscar Isaac.

– Teorierna som skapas baserade på de här sakerna – de kunde inte vara mer felaktiga, sa mannen som i ”The force awakens” ska porträttera rollfiguren Poe Dameron.

ARTIKELN HANDLAR OM