Hallå där Felicia Larsson...

...20-åring som gör karriär på sin likhet med Disney-prinsessan Merida i ”Modig”.

1 av 5 | Foto: Lizel Strömberg
Felicia Larsson.
FILM

När upptäckte du likheten?

– Jag var ute på stan och blev stoppad av ett kompisgäng som sa att jag såg ut som Disney-figuren i ”Modig”. Jag hade inte sett filmen så jag visste inte hur jag skulle ta det, och tänkte inte så mycket mer på det. Men när fler och fler började komma fram och säga samma sak kollade jag på filmen och tyckte vi var ganska lika.

Vad hände sen?

– Jag tänkte att det vore kul att göra något av det eftersom folk uppmärksammar det, så jag hörde av mig till Disneyland i Paris. I början av året åkte jag på skådespelar-audition i London och när jag kom in till juryn såg de direkt vem jag skulle föreställa. De sa att de kunde erbjuda mig jobb och ville att jag skulle börja på en gång, men då gick jag i skolan. Så jag börjar i början på nästa år.

Vad ska du göra där?

– Som jag har förstått det kommer jag att gå som Merida och sjunga och dansa i Disney-paraden och träffa barnen i parken. Jag kommer förmodligen att få spela lite andra prinsessor också, men främst Modig.

Vad är framtidsdrömmen?

– Jag håller på mycket med skådespeleri och sång och drömmen är att få hålla på med musikal. Men det kommer bli en stor upplevelse bara att flytta till ett helt annat land, jag tror att jag kommer trivas som fisken i vattnet.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– En egen lägenhet.