Det kan bli fyra ”Batman”-filmer med Ben Affleck

Ska bli som Robert Downey Jr

1 av 2 | Foto: Pacheco / Splash News
Ben Affleck.
FILM

”Batman v Superman” är inte ens klar.

Nu kommer uppgifter om att Warner Bros vill se Ben Affleck i ytterligare tre filmer om Läderlappen.

Warner Bros och DC Universe verkar ha stora planer för Ben Affleck.

”Batman v Superman: Dawn of justice” har premiär först nästa år, men enligt Den of Geeks kommer Ben Affleck att spela Batman i många år framöver.

Enligt sajtens källor blev representanter för Warner Bros så imponerade att den kommande superhjältefilmen att den fick stående ovationer under en förhandsvisning.

Och nu vill filmbolaget göra ytterligare två filmer där Ben Affleck spelar Batman. Sedan tidigare är det klart att filmstjärnan även ska regissera ytterligare en Batman-film där han spelar huvudrollen.

Den ”definitiva” Batman

Därmed kan Ben Affleck komma att spela den maskerade hämnaren i totalt fyra filmer. Enligt Den of Geeks är det ett åtagande som kan sträcka sig över en tioårsperiod.

Den of Geeks uppger också att Warner Bros anser att Ben Affleck är den ”definitiva” Batman och att tanken är att han ska komma att bli vad Robert Downey Jr. (Iron Man) blivit för Marvel-universumet.

– Warner Bros DC-universum kretsar nu kring Ben Afflecks Batman, säger källan till sajten.

I den senaste Batman-trilogin (som regisserades av Christopher Nolan) var det Christian Bale som axlade rollen som ”the dark knight”.