Tragedier skakar inspelning – man dog

1 av 4
Milla Jovovich i sedvanlig flykt från zombier.
FILM

En man har dött och en stuntkvinna tvingas amputera armen.

Storfilmen ”Resident Evil” skakas av två tragedier, skriver IOL.

”Mina ansiktsskador är fruktansvärda” skriver Olivia Jackson på Facebook.

Ricardo Cornelius, 34, dog i början på december efter att ha krossats till döds av en bil under inspelningen av nya ”Resident Evil”. Ricardo, som jobbade i produktionen, stod på en roterande plattform i rörelse där de skulle förflytta en Hummer men tappade fotfästet och snubblade, skriver IOL.

34-åringen kilades fast mellan väggen och fordonet och avled senare på sjukhus av sina inre skador.

– Från sekunden vi informerades om olyckan har vi gjort allt i vår makt för att stötta hans fru genom den här extremt svåra tiden, säger Cassandre Wilson, ansvarig för personalen på inspelningen av sjätte ”Resident Evil” till Daily Voice som var först med nyheten.

Svåra skador

Men det är inte den enda tragedin som skakar filmatiseringen.

Stuntkvinnan Olivia Jackson, 32, tvingas amputera armen efter att ha kraschat illa under ett motorcykelstunt, skriver SA People News. Olivia hoppade in för skådespelerskan Milla Jovovich som säger att det är ett mirakel att Jackson överlevde olyckan. På Facebook skriver Jackson att tummen amputerades direkt och att armen är fortsatt förlamad, och att hon lider av svåra skador på nacke och ansikte.

”Mina ansiktsskador är fruktansvärda och jag önskar att jag hade mitt gamla ansikte. Men jag är så tacksam över att vara vid liv”, skriver hon.

Jackson är också med i nya storfilmen ”Star Wars: The force awakens”.