Carrie Fisher avslöjar hemlig romans med Harrison Ford

Prinsessan Leia fick sin Han Solo under inspelningen av ”Star Wars”

1 av 3
FILM

HOLLYWOOD

Carrie Fisher har inte stuckit under stol med att hon haft ett ansträngt förhållande till ”Star wars”-kollegan Harrison Ford.

Men fram till nu har hon aldrig förklarat varför.

De var älskare.

Fisher, 60, gör själv avslöjandet i sin kommande, tredje självbiografi, ”The princess diarist”, som Radaronline kommit över.

Fisher skriver att hon bara var 19 när hon 1976 låg med den då 34-årige Ford, som var gift. Det skedde enligt skådespelerskan efter att han hällt i henne vin och förfört henne här han erbjöd att skjutsa hem henne.

Fisher skriver att hon var sexuellt oerfaren, att Ford klagade över att hon var ”dålig på att kyssas” och att han ”var mycket stilig”.

Särskilt många fler detaljer delar Fisher inte med sig av. Hon skriver att det beror på svikande minne, orsakat av ”den brutala styrkan i det gräs som Ford gillade” att röka.

Guldring med diamanter

Hennes bok innehåller utdrag från den dagbok hon skrev om romansen. Hon uppger att hon ”outtröttligt” försökte få honom att älska henne, att hon fantiserade om att han skulle fria och ge henne en ”guldring med diamanter och inskriptionen Carrison”.

Men förhoppningarna dog i slutet av 1976 då inspelningen satte punkt och Ford återvände till hustrun Mary Marquardt och parets två söner.

Tre år senare sprack stjärnan äktenskap. Fisher skriver att orsaken till uppbrottet inte hade något som helst med henne att göra.

Boken på 272 sidor släpps den 22 november.

Hetaste Hollywoodskvallret – Följ Magnus Sundholm i Hollywoodbloggen här