Aftonbladet
Dagens namn: Lukas
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Angel hoppar av ”Idol”

Utröstade Fillip får komma tillbaka

I fredags tvingades Fillip Williams att lämna ”Idol 2004”.

Men nu Fillip får nu en andra chans – Angel Hansson har bestämt sig för att hoppa av programmet.

22-årige Angel Hansson från Helsingborg har beslutat att avbryta sin medverkan i talangjakten. Påfrestningarna och hans högt ställda krav på sig själv blev helt enkelt för mycket för honom.

– Jag har börjat ställa så höga krav på mig själv och vad jag ska prestera att allt bara har låst sig för mig. Det gör tyvärr att jag inte känner någon glädje när jag står på scenen, och då tycker jag det är bättre att hoppa av nu än vänta och kanske känna ännu mer obehag framöver. Men Idol-tiden har verkligen varit en fantastisk upplevelse som jag inte för allt i världen skulle vilja vara utan, säger Angel Hansson.

 

Fillip kommer tillbaka

Angel ersätts av Fillip Williams, 20, från Alingsås.

Fillip, som hamnade på elfte plats i fredagens direktsända program och tvingades lämna programmet, får därmed en andra chans.

– Det känns lite overkligt att få en ny chans, men jäkligt kul. Jag ska verkligen göra allt för att visa juryn och svenska folket att jag kan min grej, så får vi hoppas att det räcker, säger Fillip Williams.

– Det innebär en enorm press att med högt ställda krav och förväntningar på sig själv ställa sig i direktsändning och sjunga inför en miljonpublik. Samtidigt är det något man måste behärska om man vill bli en superstjärna, säger Anders Knave, programchef på TV4.

aftonbladet.se
SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet