Aftonbladet
Dagens namn: Tore, Tor
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

”Hur kan man rösta ut en talang som Elina?”

Det frågar sig ”Patrik”

På fredagen var det dags för den sjätte delfinalen i ”Idol” – temat var cocktail.

Efteråt var det många som mejlade till Eftersnack och att döma av inläggen verkar Sebastian vara en av de främsta idolerna. Många tyckte också att det var tråkigt att Elina fick åka hem.

Läs alla inlägg här.

Sebastian är helt outstanding! Han briljerar!

Sämst är.. Jens sångmässigt, Elina som idolperson.

Jag litar på juryn. Den jag dock litar minst på är Clabbe.

/  Lena

 

-----

 

Jag saknar fortfarande Jonah, han är den snyggaste som någonsin varit med i Idol.En riktig grottis helt enkelt.

 

/Kelso

 

-----

 

Elina,Sibel,Jonah,agnes e bäst dom borde var i programet,jens borde åkt ut för länge sen ....måns e ok....men sebastian kan va bra ,idag sjöng ha helt ok....annars e han jätte dålig kan inte alls sjunga eller dansa, om jens säger jag dt samma Jens ska UT UT UT UT NU !!!!!!!!!!!

 

Hoppades på att Elina skulle vinna men inte ...nu tänker jag inte kolla IDOL längre //Elina e bäst =)

 

-----

 

Förstår inte att alla tycker Sibel är så bra??? Hon lyckas ju skrika sönder varje låt hon sjunger, Jens var överaskande duktig idag, AGNES ÄR EN STJÄRNA,  så otroligt snygg!!!Elina gorde inget bra framträdande, var rätt person som åkte ut om man ser till kvällens uppträdande.

 

Janne I

 

-----

 

Fan att Jens skulle hänga löst igen! Han gjorde ju ett helt suveränt

framträdande! Superbra! Han kan ibland kännas lite ovan men blir ju bättre och

säkrare på scenen för varje vecka!

 

/Marie & Rasmus

 

-----

 

sebastian ska vinna idol han är bäst, Han har ju gått på min skola har hört honom sjunga där förut du är bäst hoppas att du vinner sebastian

 

Malin Hästbacka/möklinta(skola i sala)

 

-----

 

Jag tycker Jens är stark som fan som håller sig kvar. Sluta klaga på han hela tiden bara för alla ni inte gillar han så gör tydligen ganska många i sverige de. Han fick mer än ola och alla andra som åkt ut så därför borde ju han vara bättre (iallafall enligt svenska folket).

Men Sebastian är helt klart bäst, de syns att han är en riktigt idol. Och om han inte vinner är det åt som är fel. Alla måste väl se att han är bäst och en stjärna.

 

//Patrik

 

-----

 

Idol saknar riktiga stjärnor, det är bara att konstatera.

De känns som småungar, högstadie-talangjakt. Ingen känns "trovärdig eller speciell" jag vill inte ha en skiva eller affisch, eller skrika mig hes på någon av dem. Idol känns...töntigt. De ÄR inet riktiga stjärnor och kommer inte bli heller... skapa en stjärna, nej.

Och bröt verkligen Elina ihop, det har ju stått varke vecka att den som åker ut "bryter ihop". Det var väntat och nästa vecka blir det Jens ( som man knappt fattar har stannat) Röstar norrlandsbefolkningen på honom må tro?

 

-----

 

Bättre förra året saknar Daniel Lindströms karismatiska sätt och hand röst det är många med mej som säger detta mvh Ulla.

 

-----

 

Jag är en kvinna på 58 år och blir glad över att titta på idol. Vi har så många fina ungdomar i vårt land. Det är bra att dessa egenskaper kommer fram. Jag tänker inte enbart på den musikaliska begåvning många av dem har, utan även på deras glädje, förmåga visa känslor. Jag hoppas det snart vänder på arbetsmarknaden så att de unga får en chans visa vad de kan. Vi fyrtiotalister behöver påfyllning.

 

Lycka till ni som går till final och även ni som inte denna gång går vidare. Det är svårt välja i denna omgång av idol!

Mvh

Désirée.

 

-----

 

Sibel och Agnes har dem bästa rösterna tillsammans med Elina men hon åkte ut nu. Måns? Tyvärr inget jag skulle lyssna på eller titta på. Han gör sin grej bra men det är ointressant. Likadant med Sebastian. Otroligt självförtroende men kalas-tråkigt likriktad. Hans grej verkar mer och mer vara sitt rörelsemönster på scenen, hans sjungande är ok men inget speciellt. Jag förstår inte hypen. Han är nån blanding av Jagger och Al Pacino på scenen. Faktist liknar han Darin lite grann.

 

Jens, Måns och Sebastian totalt ointressanta som leverarar men inte överraskar. Det är tjejerna som har potential. I början förstod jag inte Juryns beröm till Sibel... nu gör jag det, hon har en super-bra röst som hon visade rejält idag. Agnes likaså. Otroligt att hon knappt kom med överhuvudtaget. Vilken flopp att inte ta med henne.

 

Daniel sjönk rejält i respekt över sitt utspel hurvida Sibel ska få göra egen "touch" eller inte. Snacka om supertöntigt pompöst uttalande. Jag säger bara hennes version av Imagin. Daniel du är en super-mupp!!!

 

Hoppas Agnes och Sibel kommer till final. Jag tror det kan bli en skräll i år med en tjej som vinnare.

 

Innerlighet och skönsång går före attityd!

/Mikael

 

-----

 

Sebastian är bäst. Agnes är näst bäst. Måns duger. Sibel är falsk. Jens är sämst.

Hur kunde Elina åka ut?? Jag tycker definitivt att Jens skulle åkt ut före Elina!!

Sebastian vinner. Klart slut!

Ha´re bäst. /Olivia

 

-----

 

Agnes var helt outstanding ikväll!!! Vilken röst & vilken utstrålning & hon kan verkligen göra låten till sin egen!! Supercharmig tjej som jag hoppas vinner... Om inte Sebastian gör det!! Han är min personliga favorit med sin egna rockiga stil & sin härliga utstrålning!! Och så sjunger han otroligt bra. Idag var han helt okej men kvällens stjärna var AGNES!!!

 

Susanne

 

-----

 

Sebastian cool och en vinnare

Det gick rysningar genom märg och ben på m ig då Sebastian framträdde i Idol och tog sig vidxare i tävlingen. Han hade inte bara en klockren röst, han visade upp ett fulländat artisteri, och han står med båda< fötterna fast förankrade på jorden. Han kan vin na hela tävlingven.

 

Bengt Svensson

 

-----

 

Sebastian ska självklart vinna, han är mest trygg på scen, sjunger bra och är en nivå högre än alla andra. Agnes sjunger klent, är mesig och TRÅKIG så därför ska hon ut efter Jens som tycks verka omöjlig att få ut ur idol.

 

// C        

 

-----

 

Sveriges föräldrar måste NU sluta att mata sina tonårs-döttrars mobiler med pengar inför nästa vecka, så vi slipper att höra Jens skråla med sin falska, tunna röst mer i tävlingen.

 

Han är ju sämst, tyvärr, och har varit sedan vecka 3.

Ge de som kan sjunga en chans i stället för en kille som flickorna tycker är söt!!!!

 

GO SEBASTIAN & HEIDI

 

Trevlig Helg!

Tonårsmamman "veloria"

HALMSTAD

 

-----

 

Elina! En förebild för alla, både tjejer och killar. Tråkigt att en sån bra artist och ödmjuk flicka åkte ur idol. Hon går sin egen väg, har sin egen stil och framför allt vågar visa KÄNSLOR i tv, de andra står som stela pinnar och visar ingenting. Du är min IDOL Elina

 

/Jos

 

-----

 

Ofattbart att en deltagare av Jens kaliber kan gå vidare. Han kan nätt och jämnt sjunga. Karisma noll och är allt annat än en artist eller popstjärna. Ofattbart! Visar bara att röstningen är missvisande.. skulle verkligen alla rösta så hade Jens käkat pitepalt sedan två månader tillbaka! Eller är hela Sverige tondövt!?

 

Jens - ge din plats till någon annan!

 

Johan A

 

-----

 

Om det nu blir någon tredje säsong av IDOL så hoppas jag att de deltagande röstast ut av en KOMPITENT jury istället för det svenska folket. De kan ju INGENTING! Från & med nu så blir det bojkottning av IDOL. Ner med skitet om inte rätt artister kan åka ut. Skulle inte förvåna mej om Jens har mutat nån på tv4-redaktionen för att få stanna kvar. Det luktar skum om de senaste tre veckornas utröstningar.

 

/Oskar

 

-----

 

Jag förstår inte att tittarna lyssnar mer på vad juryn säger om sin egen favorit Agnes än på hur dåligt och nasalt fult hon sjunger.

 

Jag börjar tro att det hela är uppgjort, för sämre uppträdande än Agnes gjorde i kväll har hon aldrig gjort förr och därför borde det ha varit hon som skulle åkt ut!

 

Stig Olsson, Kaxås

 

-----

 

En person som bott nära Piteå förstår varför en person från Piteå kan klara sig gång efter gång oavsett om denne platsar eller inte?.tolka fritt..

 

25 000 Piteåbor röstar sannolikt 10 gånger var. Piteåsläkt är tjockare än blod?

 

// Niklas

 

-----

 

Detta är sjukt! Jens har hängt löst så många gånger nu!

Jag fick rysningar när jag såg filmen med vad Elina hade gjort i Idol. Hon är SÅ mycket bättre än Jens. Men inget ont om Jens, han är också suverän, särskilt i kvällens cocktail-tema men Elina förtjänade att vara kvar mer än honom. Det är nog bara så att Jens fans VÄGRAR att inse det. Dom håller fast i att han är söt och så även om han verkligen inte är den bästa av Idolerna.

 

In med Jonah och ut med Nalle Puh

 

/ Pewe

 

-----

 

Vissa kallar det för änglavakt, jag kallar det för en saftig telefonräkning för finska föreningen. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om Jens vann Idol 2005. //Honey

 

-----

 

Det var rätt att elina åkte ur... hon är så dålig. nästa gång måste jens åka ur.

 

//ánonym

 

-----

 

Jag vill bara säga att jag från början tyckt att Elina aldrig riktigt fått till det, och alla hennes framträdanden har bara varit OK. Hon har visat att hon inte kan nå så mycket högre, och att alla andra som är kvar i tävlingen har större potential än henne. Och angående Jens, han är faktiskt riktigt bra. Mycket bättre än vad alla tror och säger. Kishti borde skämmas, som säger att han är sämre än de som hittills åkt ut. / Bernt

 

-----

 

NEEEEEj!!! Inte Elina,hon har en kanon röst och en personlighet utan like! Nu blir det inte nå mer "IDOL" för mej,

 

/Jeanette

 

-----

 

Åhh, jag blir helt galen! Hur kan man rösta ut en sån otrolig talang som Elina? Kommer verkligen att saknas nåt i Idol på fredagarna! Hoppas verkligen att man får höra mer av henne snart!

 

/Patrik

 

-----

 

jippie fick nu höra att deltagarna skulle till bingolotto

 

i morgon kväll ,det ska oxå jag så då får jag se den

 

mysige sebastian live.Hälsn ia

 

-----

 

Jag förstår inte hur en sådan talanglös människa som Jens kan gå vidare gång, på gång, på gång. Speciellt om man jämför med alla andra BRA artister som han stått mot! Snart drar jag själv igång en folkomröstning som gör att alla fjortisar i det här landet ABSOLUT INTE FÅR RÖSTA i sådana här tävlingar! För guds skull; lämna beslutet åt personer som KAN RÖSTA RÄTT, alltså efter talang och inte efter UTSEENDE! Ut med fjortisfasonerna och in med vettiga människors tycken!

 

/Mabe, 18, Umeå

 

-----

 

Jag vill gifta mig med Sebastian, han är helt underbar, han ska vinna Idol!! Sibel är jättesöt och Agnes är mest jobbig. Hur kan Jens ha varit kvar så länge? Han borde åkt ut för längesen!! Sebastian, vill du gifta dig med mig?

 

//Sara

 

-----

 

Undrar bara vilka som röstar på Jens??? Han är Idols sämsta deltagare och har varit det i alla program hitills! Det kan ju bara vara norrlänningar som sympatiröstar, eller? Börja rösta på dem som kan sjunga på riktigt....

 

/Musikläraren

 

-----

 

Nä, nu går skam på torra land. Enligt alla röstningar vecka efter vecka både här på Aftonbladet och på Expressen (förlåt) så är Jens den absolut sämsta men åker ALDRIG ut. Varför?????

 

Man kan tycka vad man vill om Elinas rosa hår och sådär, tycker hon är jättesöt, men hon har ju en underbar röst.

 

Det är något skumt och jag slutar se programmet från och med nu. Slutar läsa om programmet för jag vill inte veta att Jens vinner Idol 2005.

 

Libbe

 

-----

 

NEJ NEJ NEJ! Lilly jag håller inte med, Jonah sjunger helt ok men inte bättre än så och hans torra utsrålning gör att jag hellre väljer att ta kisspaus under hans framträdande då reklampausen ger mer spänning. Sebastian är fantastisk som alltid även om det inte var hans bästa insats i programmet och hans sunda inställning till programmet ger det en mer äkta känsla, Tack!

 

/ Caroline

 

-----

 

Skandal, telefonröstning är som rena lotteriet, två av dom bästa utröstade nu två veckor i rad?.

 

Hälsningar    Per-erik

 

-----

 

Jag har inte tittat mycke på Idol, har max sett fyra gånger men en sak e säker å det e att varje gång jag sett har jag tyckt att Jens varit sämst! han borde åkt ut för flera år sen! borde inte ens kommit med i "slutspelet" eller vad dom kallar det där.. Men ikväll hände det igen, JENS KLARADE SIG! HUR FAN GÖR HAN!????????? han e ju helt sämst! säger bara ut me jens å visa mer av agnes!

 

// RAZZ

 

-----

 

Elina, varje gång jag ser dej slås jag av hur underbart vacker du är...å så kan du sjunga också!!

 

Du kommer att lägga Sverige för dina fötter men inte världen...för vi vill ha dej här för oss själva. Lycka till !! Åsa

 

-----

 

Allra bäst var Elina. Sjöng så vackert och med personlig tolkning. Dessutom verkar hon vara en helcool tjej,med en egen skön stil. //Elisabet 

 

-----

 

ikväll, äh jag kan inte hjälpa det men jag tycker att sebastian har något som andra fattas. han har varit bäst alla gånger hittils, även idag. hans moves, hans ögon och hans röst. han har allt! btw, något jag aldrig glömmer med sebastian, på münchenbryggeriet.. han gick in, fick blackout, en utskällning av kichti och sen bara drar på. sebastian är redan en vinnare! /jenny,

 

-----

 

Finns det något bättre än att höra Agnes sjunga?! Helt underbart.. fick mig nästan till tårar.. Bra att vbg vissar vad skåpet ska stå. Näst intill thn!

 

Lycka till! Perry

 

-----

 

FAAAAN! jens är ju lätt sämst, och det har han varit hela tiden! Elina skulle inte åka ut!/ I.S

 

-----

 

Har Jens släkt i hela piteå? Vem kan rösta på en sådan person om det inte är släkten? vilken stor släkt.

 

/Emil

 

-----

 

Nu är idol inte värt att se längre.

 

//Crille

 

-----

 

PATETISKT!!!!!!! Jens är Årets sämsta!!!!!!!

 

THe Evil Genius

 

-----

 

Agnes var ju verkligen den stora stjärnan ikväll!! Älskar verkligen hennes röst!Hon gör ju så att det är värt att titta på Idol. Go Agnes!!

 

/Linda

 

-----

 

Jag läste idag i tidningen att  tjejerna sa att det bara är unga tjejer som röstar på killarna ,men det är inte sant ,för jag ringer varje vecka o röstar alltid på sebastian ,han är bara så härlig på scen

 

ps jag är 51 år gammal tjej.hälsn ia

 

-----

 

Jens du blir bara bättre och bättre för varje vecka som du uppträder i idol.

 

Håller tummarna för dig.

 

BMA

 

Luleå

 

-----

 

Hej!

 

Jag tycker att Sebastian, Agnes eller Sibel ska vinna! Därför att dem helt enkelt är sig själva och dem sjunger så himla bra.

 

Men däremot Måns? Vad tror han? Att han ska bli den nya Darin? HAHA! Vilken dröm.

 

Katrin

 

-----

 

Agnes var helt outstanding ikväll, mycket vacker hela hon och hennes röst med. Hon växer för varje gång.

MEN. Sebastian är och har alltid varit Favoriten, mer än bara favoriten. Han har mest potential att bli en riktig stjärna. Han är för bra för att överuvudtaget vara med i idol. Han borde stå antingen på en stor scen för tusentals personer och rocka loss, eller så borde han stå på en mindre scen på någon härlig klubb. Han kan både sjunga som en riktigt stjärna och han rör sig som en riktigt stjärna. grrr!

 

/M

 

-----

 

När skall alla andra förstå att Elina är den stora stjärnan i IDOL 2005???

 

//Helene

 

-----

 

Juryn har sina egna favoriter och det märks, bland annat på Peter som alltid ger ris till Måns och ros till Sibel. Sibel är bara barnslig och inte bra.

 

AbsolutEmelie

 

-----

 

Som vanligt var Agnes absolut bäst - hon har en fantastisk röst, underbar tajming och är otroligt musikalisk! Och så är det verkligen på tiden att Jens åker, även om han var ännu sämre förra veckan - otroligt att Jonah kunde försvinna - saknar dig! Och varför är Swartling så elak mot Måns?

 

Undrar morsan

 

-----

 

Åker inte Elina eller Jens, så vet jag inte vad?

Heja Sebbe, du är bäst!!

 

Ulrika

 

-----

 

Kan någon av de som skriver att Sebastian bör åka ut för att han är för självgod förklara vad de menar?

Kritiken är knappast ny och ikväll satt jag och lyssnade noga på varenda ord han sa, i jakt på något som kan tolkas som självgodhet. Jag lyckades inte hitta något! Jag vet att han tidigare sagt att han kan och vill vinna tävlingen, är det detta som är självgodhet? Och vad är det i så fall som är negativt med det? Jag tror att svenska ungdomar skulle må bra av att få lite mer kaxiga idoler, vi behöver släppa taget om jantelagen en gång för alla, den gör mycket skada men ingen som helst nytta. Svenska ungdomar behöver få se att det är ok att vara bra och att det är ok att lyckas. De behöver inte tryckas ner, den biten fixar alla sjuka ideal som finns i samhället. Om inte Sebastian har förtjänat att kalla sig själv bra, vad ska man då göra för att förtjäna den rätten?

 

Bäst ikväll var, för övrigt, Elina.

 

/Jonas Gustafsson

 

-----

 

Daniels "sågande" av Sibel och "kärat-ner-sig-i-Agnes blick är rent ut sagt äckligt!!!!! Sibel var helt överlägsen ikväll, stå på dig Sibel för du är bäst!

 

Sanna

 

-----

 

Sebastian är bäst helt enkelt.. Om han inte vinner blir jag sur. Och Jens måste åka idag!! Han är inte bra. Inte ens när han är halvbra är han bra.

/ Sebastian-fan

 

-----

 

Skit också....... Jens har gjort usla uppträdande tills nu, då ser han till att göra ett bra så att någon av de som har en chans att slå kommer att åka ut.

Jens kommer alldrig att bli någon stjärna

 

/Jimmy

 

-----

 

delfinalen var ganska bra men det har varit bättre delfinaler. Den som var bäst var sebastian. sämst var elina denna gång. juryn hade ganska rätt.

 

Malin Hästbacka

 

-----

 

Sebastian är en självklar vinnare

Han har gjort bra ifrån sig hela tiden

Juryn tycker jag har varit rättvis mot honom

 

Han är i särklass

 

Måste vinna

 

Morgongåva

 

-----

 

Sebastian!! Sebastian!! Sebastian!! Sebastian!! Sebastian!! Sebastian!! Det finns bara en IDOL 2005 -> SEBASTIAN!!!

 

..Sebastian älskare

 

-----

 

Hej! jag tyker solklart Angnes vad BÄST!!! hon ska vinna

 

/ puss vickan

 

-----

 

hej !

 

Vill bara säga att vi har Sebastian som IDOL här hemma M E N vill säga att vi blev lite besvikna när han uttryckte sig om DAMP i vissa smmanhang! Han sa "dampanfall" om sin dans och nämnde även Damp vid ett annat tillfälle.

Jag anser att det inte passar en IDOL att använda sig av såna uttryck i TV!! DAMP är en diagnos på en jobbig sjukdom och kan upplevas kränkande när man hör det i såna här sammanhang. Vill bara att Ni hälsar honom att han sjönk lite i våra ögon och be honom att tänka på i

fortsättningen hur han säger saker o ting. Han e ju "vuxen" och officiell person!!!

 

Annars e han BÄST!

 

MVH

 

Familjen Tobiasson/Västertorp

 

-----

 

Ja, här kommer "Tokan" instolpandes igen och måste säga att min idol Sebastian gjorde ett osäkert framträdande idag. Måns, du har en otrolig charm och en utstrålning med glädje. Det gör att du är bra! Förresten så sjöng du bra idag med! Elina du är en rosa guldklimp! Agnes, min son gillar dig och det gör jag med, du är alltid lite speciell! Jens, jag tycker att du var duktig men skaffa fram glimten i ögat så blir du bättre! Den som jag alltid önskat åkat ur är Sibel och med handen på hjärtat - hon var bra idag. Men herregud Sibel, Du kan aldrig bli en stjärna på att du har gjort höftoperationer och du kommer aldrig att bli en stjärna med den du är utanför scenen. Jag röstar ut Sibel hon känns inte ärlig alls och jag vill inte läsa eller höra en intervju med henne! Ola, kom tillbaka!

 

"Tokan"

 

-----

 

Jag tycker att Sibel är klart bäst, och de som snacker om henne är bara avundsjuka!!!

 

Hon har den bästa rösten och jag tror att hon kan bli en stor artist. Hon har mycket personlighet och kan göra en sång man har hört många gånger till sitt eget....och det är bra...jag är inte överens med Daniel på den punkten.

 

Vädur

 

-----

 

Jag tycker Agnes har en häärlig röst. Hon är ung, vacker, och har en potitial som få. lycka till Agnes i finalen mot Sebastian.

 

Kramar från Tompa

 

-----

 

Agnes och Måns var riktigt bra ikväll.

 

Daniels "smackdown" av Sibel var inte helt obefogad, men han kunde skött det på ett mycket bättre sätt.

 

Elina gjorde ett bra framträdande ikväll och även om det blev lite småfalskt här och var, njöt jag av hennes röst.

Sebastian kändes som Bambi på hal is.

För min egen mentala hälsas skull hoppas jag att Jens åker ikväll. Det jag tycker är märkligast är att jag oftast tycker helt annorlunda än vår kära jury - hör vi verkligen samma på samma artister?

 

/Jule

 

-----

 

Det finns bara 3 st i idol som har där att göra, det är Sebastian, Agnes och Måns... Dom andra är urkassa....

 

Varför i hela fridens namn är Jens kvar???

 

Skåne

 

-----

 

Min kväll blir lyckad om Jens får stanna!

Är så less på alla som klandrar jens för att

vara dålig. visst, förra veckan var han kass. men idag

var han riktigt bra! han förtjänar verkligen att stanna.

Han gör det bra med tanke på all negativ kritik

han har fått. En stor eloge till jens!

 

Mvh Anna

 

-----

 

Kvällens program var ett av de jämnaste jags ett. Måns var överaskande bra med en skön attityd. Agnes baby-röst var lika nasal och dålig som vanligt. Jens är ändå sämst och borde åka ut. Sibel och Sebastian är de enda som känns som samma person när de går från intervju till scen. De är mest äkta. De andra lägger på en sorts tråkig "scen-mask". Jag håller på Elina och Sibel. Elina är coolast och det är kul att en kvinnlig artist inte behöver se ut som en tändsticka för att vara bra.

 

/Markus Luleå

 

-----

 

Varför skall någon i juryn säga negativa saker, när det positiva överväger.

 

Att dra upp att Jens inte är värdig att vara kvar, att han skulle vara sämre än de tre föregående utröstade.

 

Sluta älta.

 

Stor Jens fan du är bäst.......

 

/Annica

 

-----

 

Det var som skönhetstävlingen hemma i byn = Ingen vann! Idol 2004 var bättre , Daniel var outstanding!!!

 

Esbjörn Andersson Lycksele

 

-----

 

Är uppvuxen med storbandsjazz (min pappa lärde mig att dansa till Glenn Miller Band). Den enda som i mina ögon ens kommer i närheten är AGNES. Hon har känslan...kanske kan hon t.o m lära sig att dansa riktig foxtrot; vore kul att se!

 

Hälsningar från majo i k-x!

 

-----

 

kan inte alla uppe i norrland sluta rösta på eran Jens. Vi i övriga sverige är sååå trötta på han. Han sjunger inte bra, har inga sköna moves och beter sig barnsligt.

 

/Blondiee

 

-----

 

Sebastian var skitbra och självklart Agnes oxå men Måns överraskade med en bra insats. Sämst var Jens nu måste han väl åka ut.....

 

mvh

 

mrs hillpower

 

-----

 

Agnes är helt klart bäst, sedan kommer Sebastian. Sibel, Elina och Jens ska ut... ingen av dom är bra! Uch o fy för den BARNSLIGA Sibel.

 

/Emelie

 

-----

 

Ingen Idol utan Ola

 

Idola

-----

 

Sebastian regerar! Agnes och sibel glänser! Men vad gör Jems och smilfinkel Måns här!!! De borde åkt ut för länge sedan...

 

Malin

 

-----

 

Hejsan!

jag hoppas verkligen att jens ryker nu, kan inte fatta att han är kvar, å jag håller med K i juryn....HAN ÄR INTE BÄTTRE ÄN DOM SOM REDAN ÅKT UT....det måste vara något bluff å båg med hans röster....han är ju dålig ju....nej det är dax nu att åka till skogen igen för Jens...

Jag hoppas att Agnes tar hem allt...hon är ju jättebra..

Kan inte Damen k i juryn sjunga en sång så vi får höra hennes röst oxå..

ha det gott

mvh

Helena

 

-----

 

AGNES!!

Helt fantastisk! Dessutom gör hon nåt ännu mer fantasiskt..Hon blir bättre och bättre för varje gång

och jag blir lika imponerad varje vecka.

Elina är den som skall ut denna vecka..

tycker

Zamzam

 

P.S

Om juryn..Jag gillar dem. Kul att reta sej lite här o där..

-fast ofta överensstämmer deras omdömen med mina...

 

-----

 

Jens måste åka ut. Även om han är söt och jag tycker synd om honom, eftersom han har blivit så utskälld och sågad, så finns det ingen som förtjänar det mer än honom. Han är helt enkelt inte bra. Och varken Cindy, Maria, Marième, Ola eller Jonah borde ha åkt ut innan honom.

Elina borde också försvinna.

 

OTROLIGT dålig stil av Swartling att dissa Måns när det var Sebastian som skulle få kritik. Jag märkte själv att Sebastian också tyckte att det var taskigt, och det var dessutom så himla onödigt. Jag måste också fråga mig vad Swartling har emot honom. Att fortsätta

 

Sebastian är utan tvekan bäst av killarna, men hans självgodhet börjar faktiskt gå mig på nerverna, och ska jag vara ärlig tycker jag att Måns har mer charm och utstrålning. Agnes, som jag tyckte var blek och tråkig i början har verkligen blivit otroligt bra, dessutom är hon samlad, mogen och ödmjuk. Jag tycker att hon borde vara den som vinner alltsammans.

 

Sist, TA BORT PROGRAMLEDARNA. De är tråkiga, korkade och pinsamma. Inget av de tafatta skämt de drar är det minsta roliga, och frågorna de ställer är så totalt ogenomtänkta och fåniga.

Tacka vet jag David och Magnus från förra året, de hade åtminstone humor.

 

/Ami

 

-----

 

Jag tror Clabbe röstas ut ikväll

 

Klaveret

 

-----

 

Agnes är så otroligt duktig och sexig. Hoppas att hon vinner hela tävlingen!

 

/Anders

 

-----

 

Bäst av alla i Idol är ju självklart juryn. Det är inget fel på deltagarna, de är duktiga, men skall de bli värlsstjärnor har de mycket kvar att jobba på. Varför får man inte fram en ny Joey Tempest? Europe-sångaren är en av de absolut bästa någonsin, tycker jag iaf. Heja Sverige, snart får ni fram en ny, stor popstjärna.

 

//Hietsu

 

-----

 

Vad har Swartling emot Måns?! Gaaaah!! SLUTA FAVORISERA AGNES!!!

Sebastian ägde ikväll, som alltid.

 

/ Yellow

 

-----

 

Elina är sämst ikväll, helt klart. Såg ni förresten Sibels blick när hon för en gångs skull fick lite negativ kritik. Heh, "If looks could kill".......tjejen, vem tror hon att hon är.

 

Mvh Zee

 

-----

 

Hejsan! Ikväll tycker jag självklart att Agnes var bäst i detta tema, sämst är faktiskt Sibell och detta är första gången som jag tycker att hon Absolut inte platsar på Scen! Vinnarna idag är Juryn som faktiskt inte var så dramatiskt elaka!

 

Hälsning Eva I Enköping

 

-----

 

Jag tyckte dagens program var fantastiskt, förutom en, Jens! Vad gör han kvar i tävlingen över huvudtaget??! Den som var bäst, som alltid är bäst är Sebastian. Det är som ett dagis för honom. Han bara leker med de andra!Så himla bra så det finns inte!

 

///Julia

 

-----

 

Jag förstår inte varför alla klagar på Jens hela tiden. visst, han är inte alltid så bra, men när han är det är han, enligt mig, riktigt riktigt bra. jag tycker helt klart att både Måns och Elina (och gärna Agnes också, hon är så tråkig) borde åka innan Jens.

 

Sebastian sjöng riktigt falskt idag, varför sa juryn inte ett knyst om det? Hans framträdande var nog det sämsta. Sibel däremot var riktigt bra!

 

och sen återstår väl bara att konstatera att idol inte är lika kul utan Ola.

 

/Charlotte

 

-----

 

Jag tycker att sibel ska vinna eller agnes dom2 är bäst!!!!

/Ajra

 

-----

 

ja, jag säger som förra veckan, och förr förra. hoppas jens åker. sebbe vinner allt. han äger ju varenda program.

 

ja, jag håller med, vad har swartling emot måns?? jag tycker måns var jättebra idag, INTE jens. och agnes! hon sjunger ju bara genom näsan?!?!?! varför säger ingen i juryn något? tål knappt att höra henne!

 

jag hejar på sebastian...

 

Annie (inte samma som innan)

 

-----

 

Guuuud så bra han e Sebastian!!!! Vinnare av Idol 2005!

 

Men nu har väl ändå Jens gjort sitt!

 

AK

 

-----

 

Agnes strålar

 

Om hon fortsätter utvecklas så här är det något stort på G. Det slår ju volter i bröstet när hon står på scenen. Rösten är ju en njutning, klasser bättre än övriga.

 

Sebastian har ju attityd och mognad, men är väl ändå något enkelspårig. Man tröttnar på samma sak hela tiden och rösten är OK men inte toppen.

 

Längtar att se henne nästa fredag.

 

Tuffe

 

-----

 

Säger bara en sak. AGNES!

 

Wow...vilken stjärna! Har aldrig sett en så vacker tjej som dessutom sjunger så fantastiskt bra. Hon har allt som en stjärna ska ha. Vinner inte hon så är det en skandal, hon eller Sebastian har den störstapotentialen i detta IDOL 2005.

 

Svartling är roligast och elak med en skön touch av cocktailbär. Jag delar till 99% vad han säger till de tävlande.

 

Och till Agnes: Keep up the good work, baby!!

 

Sign/ Robin från Gyllene Halmstad

 

-----

 

Jag tycker att Sibel gjorde bäst ifrån sig ikväll. Annars har Jens varit den jag gillar bäst, men eftersom jag inte gillar jazz får Sibel min röst den här gången. Sibel och Jens har bästa rösterna.

 

Heidi

 

-----

 

Usch idag sög verkligen Sibel! Man kan bara inte sjunga den låten med en sån pipröst! Blev glatt överraskad när Jens sjöng, han har visst vaknat nu??..Är det nån mer än jag som tror att vi kommer hitta Måns på musikalscenen om några år? Han är alldeles för sockersöt för att bli idol nån ananstans än där! Elina ja, hon ömmar jag för på nåt sätt, hon glider liksom bara med

 

/Evis

 

-----

 

idag var no tjejerna de som gjorde bäst ifrån sig!!!

 

1 agnes

2 sibel

3 elina

 

sämst var och är sebastian även fast han har en kanon röst så har han fel atittyd och kan ej dansa.

 

måns nja för fjantig ..jens helt ok

 

Patricio

 

-----

 

Elina! Bye bye! Vi är trötta på ditt neon rosa hår och din halvtaskiga röst.

 

Sebastian rules!

 

/Mirjam

 

-----

 

Agnes är så underbar! Hon MÅSTE vinna, annars är det katastrof...

 

/Elin

 

-----

 

Usch, vad jag blir arg och upprörd när jag hör grodorna hoppa ur munnen på Daniel. Jag säger som Peter; Vad var det i kaffet? OCH kan man rösta ut någon ur juryn, behövs verkligen alla nu när vi börjar närma oss finalen? Skicka honom på en kurs i hur man ger feedback och kritik. Visst ska man alltid vara ärlig MEN man säger bara inte så som Mr Daniel gjorde till Sibel!!! Personliga påhopp iform av höja någon till skyarna endast för att sätta sig på någon annan oj oj oj PINSAMT och SKAMLIGT!!!Jag tror att den är en viss ung tjej som inte mår så bra nu. Stå på dig Sibel, för mig växte du i mina ögon!!!

 

Ett stort LYCKA till alla Idoler.

 

Hälsningar

Malin Almstedt

 

-----

 

oooh vad Sebastian äger :O Idag tycker jag Elina bör åka ut och...vad har Swartling emot MÅNS?!d är ju inte bara en gång han sågat Måns om man säger så..

 

/thedarkness

 

-----

 

Hela programmet har förlorat sin mening när den bäste av alla tävlanden så lätt kan bli bortröstad. Jonah borde vara kvar!! Elina och Jens har inte röster som bär, även om Elina var ok ikväll.

 

//Andol

 

-----

 

Snääääälla låt detta vara sista gången Jens är med i programet, oavsett om han gör ett bra eller dåligt framträdande. Han skulle åkt lååååååååångt innan både Jonah och Ola. Ut med Jens!!!

 

Cecilia

 

-----

 

sebastian måste vinna han e BÄST!

men jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRR om jens inte åker ut..då kan INTE svenska folket rösta!!

//mickis

 

-----

 

Idag :

 

Sebastian o Sibel – Buuuuuuuuu?. ( Är dem tondöva? )

 

Måns o Elina – Go,go,go?.! ( Vilken lyft jämfört med förra gången! )

 

Annie

 

-----

 

Sebastian är den klart bäste av alla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sen kommer Agnes som god 2:a

/Palle

 

-----

 

Hej!

 

Hur kunde juryn ge så gott betyg till Sebastian, han sjöng ju falskt./ A-L

 

-----

 

Agnes har jag alltid haft som favorit, hon sjunger så

himla bra. Elina fattar jag inte vad hon gör kvar, hon

kan inte sjunga, inte dansa, inte välja rätt låtar,

ingenting. Hoppas hon åker ut idag *håller tumme*

HEJJA AGNES :)

 

//Lollo

 

-----

 

Ut med Sebastian. Om han ska vara en förebild för både unga och andra så bör han be om ursäkt för sitt ordval ikvällens Idol!!!!

 

Damp står för Deficits in Attention, Motor control and Perception. På svenska blir det ungefär “problem med uppmärksamhet". Det är ingenting som man skämtar om i TV.

 

/Väx upp

 

-----

 

Sebastian e bara såååååå bra !! det finns ingen i Idol i år som e så bra som han är.. den ända som nästan e så bra som han är Agnes, men hon lever så mycket på sitt utseende.. Hoppas Elina åker i kväll hon e sämst

 

Fredrik

 

-----

 

Peter swartling är bara för mkt! riktigt onödigt att säga så om måns till sebastian, jag tyckte att måns till och med var bättre än honom! fattar inte vad peter har emot måns.../ida

 

-----

 

GUUUUUUUUUUUUU va duktiga ni är

 

Bästa hälsningar

/ Jörgen Hultgren

 

-----

 

Jag har nu suttit och retat upp mig på Claes af Geijerstam sedan förra årets upplaga, speciellt då på hans totala okunskap. Men hans citat efter Agnes låt tar ju alla priser: "Melodin rör sig kromatiskt i en heltonsskala". Kan man begreppen vet man att det bara är dravel och en total motsägelse.

 

/Erik

 

-----

 

Heej jag tyckte att Agnes är bäst i alla väder. Även om hon slavar med tonerna ibland men det gör inget, hennes utstrålning däremot är ormåtståndlig. Hon är bäst! Heja Agnes, you rock girl.

 

//Emelie

 

-----

 

SIBEL SIBEL gooooooo girl !!!!!!!!!!!!

 

Hon borde vinna, ta hem hela spelet – Agnes gooo girl också underbar röst?.

 

Jens borde försvinna, min kväll blir lyckad om Jens åker ut i kväll, han skulle åkt ut för länge sedan.

 

Måns har bara blivit bättre och bättre

 

Mvh Julijana

 

-----

 

1 SJÄLFALLET sebastian, han är KUNG på scen. Han får faktiskt en att rysa, han får iallafall mig att rysa när han sjunger, så Sebastian är en vinnare för mig.

 

2. Jaa du det är svårt, men det är nog Elina, hennes röst håller inte. Inte för mig, men jag diggar hennes as coola hår :).

 

3 Jag tycker iallafall att Daniel har det roligaste skrattet :) Vem som är elakast vet jag inte, :) Roligast är iaf Swartling <3

 

/ Natalie C<33

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet