Aftonbladet
Dagens namn: Sibylla
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

”Hur kunde Måns åka ut?”

Det frågar sig signaturen ”Melian”.

Det var rocktema i kvällens delfinal av ”Idol 2005” och Måns blev den som fick lämna tävlingen. Var det rätt person som blev utröstad? Vem borde åkt ut istället?

Gör din röst hörd på Eftersnack! Mejla in din åsikt!

Här kan du se vad ni läsare tycker. Sidan uppdateras löpande under kvällen.

  Nu upphör den här sidan att uppdateras. Fortsätt gärna diskussionen om ”OC” på vår chatt!

 

Välj Öppen kanal och sedan Tv-rummet

 

/Eftersnacksredaktionen

 

-----

 

Svenska folket vad händer?

Först röstas den klaraste stjärnan av de alla, Ola Svensson. Och nu åker Mååns ut.

Växelhallå hallå hallå?? E de något frl på växeln. Jag förstår inte. Ola och måns var bäst.

 

Nicole, Malmö

 

-----

 

Jens - mannen med hur många liv som helst, skulle inte förvåna mig om han vinner hela Idol. Den här gången var jag säker på att det var hans tur att ryka, men icke. Jättetråkigt att Måns försvann, han sjunger bäst av killarna, fast Sebastian var kanon idag, och totalt är AGNES bäst - underbar röst!

Bettan

 

-----

 

Tycker att hela programmet och konceptet i sig själv är så torftigt att jag vägrar titta på det. Tycker inte att "folkets röster" är folkets röster utan det är småflickor som röstar på uppsminkade lolitor. Kvaliteten på de olika aspiranterna är urdålig och jag tycker att det är trist att det inte ställs högre krav på artisteri. Jag hade skämts om någon av de som finns kvar i idol hade lanserats utomlands...ingen av dem hade heller lyckats..

 

//Toija

 

-----

 

Måns, som sagt man drunkar fajen i dina ögon ;P

/Elin

 

-----

 

Vad är det här för skämt? När 17 ska Jens åka hem? Det var ju dags för länge sen, men på något konstigt vis blir han kvar... Kan vi få se bilder på några som röstat på honom? Nähä, trodde inte det heller. De finns nog inte på riktigt. Håller med om det jag läste om Sebastian, som ändå är min favorit. Han har tappat utstrålningen. Lite för självsäker och oengagerad tror jag. Fan, kom igen nu Sebbe! Annars blir du klådd av Agnes. Hennes röst fattas, men det finns något. Inlevelse. Spela ut nu. Annars blir jag så ledsen. För du kommer inte att vinna på att bara sjunga bäst. Och du. Håret skulle du aldrig ha låtit dem ta av. Du var en egen person innan... ´Angie´ m. stones skulle du ta, om du får chansen förstås.....

 

För gammal och upptagen för att bry sig? Hanna 28, Blge

 

-----

 

Hur kunde Måns åka ut? Han är ju en stjärna.. Han är den som skulle vinna, och han var ju hur bra som helst idag.. Fattar inte. Visst Jens var oxå bra idag, men ändå. Han förtjänar inte att vara där.. Måns, Måns, Måns, Go Måns. Nu är det bara Agnes som gör programet värt att titta på. Och jag fattar absolut inte vad Sebastian gör kvar i tävlingen, han kan ju inte sjunga och än mindre dans.. Uscha, ut med Sebastian och in med Måns igen!

 

/ Sandra

 

-----

 

en skandal att måns åkte. han var en utav de 4 bästa idag. agnes, sibel, sebastian och måns var alla lika bra. därför skulle jens ha åkte enligt min mening. jag hoppas verkligen han åker nästa vecka.

tack för mig

/hannah

 

-----

 

Jag fattar ingenting! Hur kunde Måns åka ut?Han var ju en av de bästa. Och en sak jag VERKLIGEN inte fattar är att Jens är kvar i Idol.Hur röstar folket egentligen!!Alla som har åkt ut före Jens har dubbelt så bättre talang än han.Pinsamt säger jag bara Pinsamt!!

Agnes lr Sebbe ni måste vinna!!

 

//Linda

 

-----

 

Jag fattar inte hur Jens som är så dålig kan hålla sig kvar vecka efter vecka. Han passar inte alls in i programmet. Hans sjunger dåligt och ser så mesig ut på scenen. Mvh Izze

 

-----

 

Argh!!! Jag visste det! Ännu en gång lyckades Jens klamra sig fast! Det är helt obeskrivligt, jag förstår inte vilka det är där ute som röstar på honom. Jag ser mardrömsscenariot framför mig nu: Jens kommer ALDRIG att åka ut! han kommer att vinna alltihopa, på något märkligt sätt, kommer han att lyckas hålla sig kvar i all evighet, tills han står som segrare. NEJ, det FÅR inte ske! Jag klarar inte det här längre... Måns var inte den som skulle vinna Idol, men han är oändligt mycket bättre än Jens, och nu är han borta. Nästa vecka blir det väl Sibel, medan Jens är kvar. Som alltid.

 

Kan inte bestämma mig för om jag tycker att Sebastian, Sibel eller Agnes borde vinna det här. Alla tre är bra på olika sätt, Sebastian har en helt underbar stil och utstrålning, Sibel är så oerhört bred och duktig på nästan alla genrer hon företar sig. Agnes, osviklig röst och otrolig musikalitet. Ingen aning faktiskt. Men jag antar väl att det kvittar vad jag tycker för de konstiga männsikorna som röstar på Jens och ser till att han kommer vidare vecka efter vecka kommer aldrig att sluta rösta på honom, och Gud vet om han inte håller sig kvar till slutet.

 

Fredrik Virtanen, kollar du och jag överhuvudtaget på samma program? Dina konstiga påhopp och din märkliga kritik börrjar faktiskt gå mig på nerverna. Kan inte aftonbladet anställa någon som kan något om musik, istället?

 

/Ami

 

-----

 

oh jesus, hur lång tid ska det ta innan folket fattar att Jens inte har att göra i idol? okej, han gjorde bra ifrån sig idag för att vara honom ,men herregud han ligger inte på samma nivå som dom andra. Agnes är idolen 05 !

 

/elin of course

 

-----

 

jens borde verkligen ha åkt. . Hur f*n kan ha gå viddare.

När Måns,ola,Elena och alla andra åker ut`?

 

/Regina

 

-----

 

Så åkte Måns, ja vad ska man säga..nu blir det säkert 10 000- mail om att Jens skulle ha åkt ut å bla bla bla, men fattar ni inte??? Det spelar ingen roll vem som åker ut och i vilken ordning, för alla med vett i huvet fattar att de sedan länge är klart vilka två som kommer att stå i den slutgiltiga finalen- Sibel och Sebastian ( ev Agnes istället för Sibel ) Så vilka som åker ut i vilken ordning kvittar! Jens åker nästa gång, sen ev

Agnes eller Sibel, men jag tror Agnes..

Så ta de luuugnt! Jens kommer INTE att vinna Idol- Det gör Sebastian!

P.S Jens var faktiskt super ikväll =)

 

/Ivar

 

-----

 

Hej!

Nu börjar jag bli orolig för att Jens kommer vinna Idol. Hela Norrland måste ingå i en slags pakt att hålla honom kvar i tävlingen hur dåligt han än sjunger. De andra har hela tiden varit mycket bättre, men Jens är kvar trots att han i vissa program varit rent dålig. Är det någon mening att fortsätta titta på det här!! Sebastian och Agnes bli nog stjärnor ändå trots att Norrland ser till att Jens blir ensam kvar.

Georgina

 

-----

 

Nu är jag riktigt upprörd! Ursäkta mej Jens, men har han mutat halva norrland? För hur kan han annars han vara kvar vecka efter vecka? Stort mysterium...

 

PN

 

-----

 

Jens var absolut den sömsta i idol och han kan inte heller sjunga något vidare.Medan Måns har en underbar sångröst och utstrålning.

/Camilla

 

-----

 

Stjärnorna står stadigt i toppen......och Jens har faktiskt en riktigt skön röst....MEN....man måste verkligen blunda stenhårt för att upptäcka detta....!!!

 

El Netto

 

-----

 

Vilken FÖRÄLDER röstar egentligen på Jens? Då måsta man vara sinnesrubbad men om man inte är det då BER JAG, JAG BER för att dom låser in sina barn på toaletten, tar deras mobiler och själv röstar på Sebastian 100 ggr! UT MED JENS!!!!!!

 

/Vem är Jens ?

 

-----

 

Sorry Måns men leendet räckte inte till final...

Sibel är falsk i sin attityd och passar inte som Idol-vinnare. Hur kommer det att bli den dag tidningarna sågar en konsert!??!! Hon kommer att bryta samman totalt.

Heja Sebastian!! Du är bäst =)

/CL

 

-----

 

jag tycker att jens skulle åkt ut han var klart sämst.L.S

 

-----

 

Måns var en av de bästa! Jens borde ha åkt ut istället! Nu får man hoppas på en av tjejerna!!! / Ewa

 

-----

 

Jag fattar bara inte varför Måns åkte ut!! Han var ju bäst av alla fem!

Jens borde ha åkt ut och jag fattar inte varför han inte åkte ut för länge länge sen.

Jag blev helt chokad när dom sa att Måns åkte ut, jag ba: Va?! Nää..??!

Jag hoppas att vi får höra mer av Måns.

 

/ En som hoppades på att Måns skulle vinna.

 

-----

 

Jag tycker att Jens Ska åka ut. Med vänliga hälsningar från släckten!!

 

/ Kalle

 

-----

 

Jag tycker Sibel är KLART bäst. Hon är som Darin. Kan sjunga allt.

 

A.A

 

-----

 

Jens skulle inte äns ha tänkt tanken på att sjunga stairway to heaven han slaktade en av världens bästa rocklåtar ingen sjunger den bättre än Plant blev så sur när dem hade den med Idol, det här så kallade Rock Temat är ju fan skam Avril lavigne hur går det ihop med Metallica och Zeppelin hon är ju knappast rock

/Farid

 

-----

 

Jag fattar inte alltså hur folk röstar? Röstar de efter utseendet eller vaddå? Jag väntar och väntar på att Jens ska åka ut. Men han åker ju aldrig. Han sjunger ju inte alls bra och har ingen utstrålning heller enligt mig. Trodde verkligen han skulle ut idag , men så blev det Måns occh jag bara VA`??????? Hallå!??

 

Jane

 

-----

 

sebastian, you rock my world! du är helt underbar, innehåller allt man kan tänka sig, grym röst, otrolig utstrålning och läcker som en karamell. this fits you perfekt!

and me like so very much.

(ditt spel leker med livet utanför galleriet)

tilda.

 

-----

 

min favorit är sebastian eftersom vi spelade i ett fotbollslag förrut. jag tycker att jens borde ha åkt ut!!! juryn var fantastisk bra.

/"a"

 

-----

 

Hoppas att Swartling är äckligt nöjd nu när han hatobjekt Måns är ute! Han har kritiserat Måns från början till slutet. GAAAAH!!

 

MP, du ska vet att vi är mer än stolta över dig här hemma i Lund.

 

Yellow

 

-----

 

Vad är det som händer???

Jens ska åka sen sibel och sen Måns!!!!

kramis a.k

 

-----

 

Tjena!

Sebastian var helt enkelt bara bäst!!(:

Tror på honom.

puss/ Malin

 

-----

 

Men åhhhh hur kunde Måns åka ut?!?! No offense men det fanns ju dom som var sämre... Vem ska jag hålla på nu?? Lycka till i framtiden i alla fall Måns!! You rock!!

 

Kram Melian

 

-----

 

JEns var så himla bra ikväl!! Tycker att han skulle ha åkt ut för länge sen,

men ikväll var han KUNG!! Tycker att det är svårt att avgöra vem man vill

ska åka ut ikväll, för nog är de jämnt- det är inte att förneka!! Alla är så himla bra, det finns inga talanglösa deltagare i Idol av de som är kvar..Ikväll får vem som helst åka ut-för i slutändan vill jag att SIBEL ska vinnna allt, defenitivt inte Sebastian, han är bäst helt klart, men hur länge kommer man orka lyssna på han? han har en ganska jämn stil och jag tror att det kommer bli som med Daniel Lindström att vi kommer att tröttna

på han rätt fort! Nej, +++++ till JEns ikväll! Och sen spelar det ingen roll om han åker ut! Sen vill jag bara säga, att ni kan inte komma med samma kritik mot jens ikväll som första finalavsnittet- för det ÄR INTE samma Jens då som nu!!! Sen ska ni som klagar på att Jens är kvar inte rikta kritiken direkt mot Jens-utan till de som röstar på han!

/ Sibel= Bäääässst!!

 

-----

 

Är svenska folket tondöva?! Hur kan det komma sig att Måns,Jonah,Elina och Ola kan åka ut förre Jens?! Jens är så sämst, min farmor sjunger bättre! Jag skäms för svenska folket just nu, ska vi skicka ut Jens i stora världen själv eller? Alltså, det här är en katastrof. Nu lägger jag ner med Idol.

Pinsamt att något sådant här kan hända.

Jens: Va inte glad för du rycker ändå nästa vecka! Du suger!

/Mandelina

 

-----

 

Jag tycker att alla som tyckte Sebastians Life on Mars var så bra borde lyssna på orginallet först!!! När jag hörde hur dåligt Sebastian sjung den gick jag direkt till datorn och satte på orginallet o jämförde. Det var som natt o dag. Jag lyssnar på orginallet nu och jag kan inte förstå vad ni pratar om när ni säger att Sebastian var så bra. Sebastian är svag i jämförelse, en liten pojke. Snälla gott folk, ni är respektlösa mot David Bowie. Skäms på er och skäms på Sebastian.

 

// Jens var bäst idag

 

-----

 

Var det bara jag som märkte att Jens har världens sämsta uttal, framför allt i Bon Jovi-låten.

 

Sebastian var bra idag, men det borde han vara också. Att hålla på som en rockstjärna är det enda han kan. Jag börjar tröttna på honom.

 

Agnes är den enda som kan sjunga, hon borde vinna hela grejen! Och så är hon från Vänersborg också, alltid ett plus!

 

/Daniel

 

-----

 

Hej! Tycker inte det är vidare snällt att exploatera ungdomar på det här viset. Dessutom alldeles för omfattande. Domarna verkade ta sin roll som om de satt i en rättssal. Ingen var särskilt trevlig. Stackars ungar som blev utkastade, de får men för livet.

 

Man tröttnar på att titta på TV-4.

Arg mormor som är tacksam att barnbarnen inte har Idol-drömmar.

 

-----

 

Förlåt mig, allesammans.

 

Men jag går tyvärr inte på Sibels "jag-är-gulligt-och-söt-och-snäll-jämt-tjafs", så fort hon syns i bild klistrar hon på den "attityden", sorry, jag köper det inte. Hon känns otroligt falsk.

 

Sebastian. Du var min favorit, tyvärr har idol stigit dig åt huvudet. Sådan kaxig attityd som du har nu, hade du inte i början. Du tror att du är så säker, det är du möjligtvis, men hitta tillbaka till din ödmjukhet, snälla.

 

Agnes, jag hoppas att du vinner. Du går från klarhet till klarhet. Din röst är bomullsmjuk och härlig, jag skulle sätta din skiva på repeat i all oändlighet.

 

Jens. Hoppas resan hem går bra.

 

Måns. Ditt leende kan du komma långt på. Men inte så långt som till final. Puss.

 

-Fendi.

 

-----

 

Mina favoriter hittills har varit Sebastian och agnes.. men efter idag får agnes verkligen ta MÅNGA steg tillbaka.. Nu fick man kvitto på hur savg hennes röst verkligen är.

Sibel visade mycket större klass än agnes idag, men Sebastian var som vanligt outstanding!

/SV

 

-----

 

Sebastian var helt klart bäst!

Sibel har gjort sig osams med hela hårdrockssverige efter sin usla version av Metallicas oslagbara ballad Nothing Else Matters. De andra deltagarna är inte värda att nämna vidare efter kvällens program.

Det var inte deras grej helt enkelt.

Men UT med Sibel.

 

Barro

 

-----

 

Alla älskar Agnes

Även jag gör det. Går inte att värja sig. Övriga deltagare blir medelmåttor i jämförelse. Även Sebastian bleknar, mer och mer tröttsam (fast kämpade bra idag).

 

Alla älskar Agnes.

 

Ove

 

-----

 

Jag tycker Jens är bäst helt klart men tyvärr åker han nog ut...

 

Ullis,27

 

-----

 

Sebastian e skitbra och Sibel ska ut. Hon e inte ärlig med sina låtar och Krishti... sluta snacka engelska!! detta e ett svenskt program...

/M

 

-----

 

Sämst i kväll var Sebastian!!! Totalförstörde life on mars, alla som tycker att han gjorde det bra kan inte ha hört när Bowie gjort den i så fall, ut med Sibel, hon borde vara med i småstjärnorna i stället, omogen!

Janne.

 

-----

 

Sebastian har varje fredag varit bättre än alla andra men ikväll överträffade han tom sej själv ! Din röst är fantastisk, din inlevelse o utstrålning likaså ! Du är så sexig o cool att min puls går upp i 190 You are Mister Rock´n´roll o den ende värdige vinnaren av Idol 2005 !!!

Agnes var god 2:a ikväll, resten glömmer man lätt Sibel är ju totalt överskattad , förstör alla låtar med sin nervösa hysteri

 

Miss Z

 

-----

 

Vissa säger att de grät av Sibels framträdande för att det var så rörande - det gjorde jag med, för det var en av de sämsta Metallica-covers jag någonsin hört...

 

Detta var ett fiasko, saknade dem gamla rocklåtarna...och rös förskräckt av de nya sk. "rocklåtarna"...Men överlag så har ju sångarna inte dåliga röster - detta var helt enkelt inte deras gengre...

 

...Och Agnes är överskattad...

 

//Ica

 

-----

 

Agnes röst är otrolig. Hon kanske inte sjunger starkast men hon tar aldrig en enda ton falsk. Hennes röst håller för allt. Jag tycker att hon är bäst i idol. Efter det kommer Sibel, men jag tycker inte att hennes röst höll idag. När hon höll ut tonerna så lät hennes röst lite osäker. Hoppas iaf att Agnes och Sibel står i finalen så en tjej vinner. Och att Jens åker. Han håller en lägre klass en de andra, så är det bara.

 

"Saga"

 

-----

 

Måns och Sebastian var bäst ikväll..

jag tycker Agnes inte var bra inte hennes tema riktit =(

men jag vill helst ha ut Jens .

 

// Ett Måns, Ola och Sebastian fan ;D

 

-----

 

Oh Sebastian, Jag är ju också från Gåvan men de e inte därför jag och min familj tycker att Bowie skulle rysa av välbehag om han hörde dig, det är för vi är stolta och hängivna Bowie fans. Agnes inte din grej sorry du var kass. Jens fin röst men ge dig för tusan inte på världens bästa rockballad utan rejält på fötterna,,,,eller i strupen??eller engelskakunskaper??Måns näe inte nå rock?? Men kvällens bästa är nya Nightwish sångerskan Sibel?. You are great & we love you?.. Proffstanten med familj och mormor från Gåvan

 

-----

 

Sebastian är helt otroligt bra, ingen slår och ingen kommer att bli bättre än han enligt min mening. Varje tema har han gjort bra ifrån sig, skulle bli chockad om inte han vinner hela idol. Fastän han inte är min favorit, men han är bra.

 

Jens har lyft sig helt och kommit fram både i det här programmet och förra, jag var lite osäker på ifall han skulle klara "You give love a bad name", men det gick ju helt otroligt bra äntligen släpper han lös sin röst! Led Zeppelins låt sjöng han också bra.

 

Sibels version av "since u been gone" var absolut inte bra, hennes röst passar inte alls till den där låten och hon klarar inte av den heller. "Nothing else matters" sjöng hon faktiskt rätt bra, men det var då inte SÅ bra som peter uttryckte sig.

 

Tycker att det är Måns tur att åka ut nu ikväll, han har bra röst och ser bra ut, men det är bara det att det inte ser ut som om han menar det han sjunger, som peter sa.

 

Jens är bäst ! :)

 

/ v, lule

 

-----

 

Tycker Agnes har otrolig utstrålning och är väldigt bra på att sjunga, hon har en egen röst! det är jättehärligt. En sak jag tänkte på ikväll var med Sibel, hon tog ganska många falska toner, trodde juryn skulle säga att det inte var hennes grejj! men hoppas dock att sibel kommer tvåa och blir stor inom Rnb och soul, för där passar hennes röst!

 

Sebastian...you rock!! hoppas det står mellan Sebastian och Agnes i slutet! Sibel lär det bli något av oavsett!!

 

/Marie...kanske blivande sångerska...;)

 

-----

 

...Jens kommer att ryka ikväll, fett som bara den!!! Han borde ha åkt ut för

längesen, han passar inte i Idol för fem öre allså! Han är säkert en jättesnäll kille på alla sätt å vis, men en artist eller idol är han sannerligen inte!

 

...Den som kommer vinna hela skiten å dra hem vinsten å äran det är

såklart Sebastian, han rockar fett!!!

 

Tack för ordet. / Maria

 

-----

 

FREDRIK VIRTANEN. Lyssnar du över huvudtaget på låtarna som du sitter och ger betyg till? Du ger högst betyg till Agnes och säger att hon är en stjärna.

Att hon är en stjärna kan jag hålla med om, men inte ikväll! Där har du så fel så! Hennes röst var allt ifrån rockig! Agnes håll dig till din soul, för det kan du sjunga!

Du skriver också att Sebastian har tappat sin karisma! Nu är du verkligen ute och cyklar! Det finns ingen som är så bra som honom!

Idag var det Sebastian och Sibels kväll! Den som får åka hem idag blir nog förhoppningsvis Jens. Han har ännu en gång gjort sitt!

 

/Julia

 

-----

 

Förstår inte vad alla ser hos Agnes!!! Okej hon ser bra ut, men sjunger fördjävligt, falskt!! Men bara för att juryn gillar henne och får bra kritik vecka efter vecka så går hon vidare!! Måns är bara för sliskig och Jens är bara FÖR lam...man vill bara ta tag i honom o ruska lite liv i killen!! Sibel och Sebastian däremot är riktiga idoler....

Tror att Sebastian vinner hela skiten!!!

//////Lina

 

-----

 

Vilken rysare Sebastian bjöd på.

 

Jag är ett stort Bowie fan sedan tidigt 70-tal och jag har alltid föraktat andra som ger sig in och försöker göra covers på honom.

Men i kväll.. wow.. Manteln över till Sebastian vilket grymt framträdande. Hela attityden, sången.. ja allt var så otroligt bra. Jag är grymt imponerad. Mina andra stora idoler är just Aerosmith..och där rockade du fett oxå. Så Sebastian är en värdig vinnare i alla lägen. Sibel är oerhört duktig, likaså Agnes-- Men VAd gör Jens kvar?

Lycka till.

 

Helen

 

-----

 

varför juryn väljer alltid tema som passar till Sebastian.... har juryn bestämt att han ska vinna.... se bara från allra början.....

 

Agnes är bäst.... en söt och duktig tjej.... låt tjej vinna i år...

 

/Gunnel

 

-----

 

Sebastian är redan ett SUPERPROFFS!!! Agnes är SÅÅÅ charmig. Hon har en kanonläcker röst, som man bara vill höra mer och mer av!

/Suss

 

-----

 

Ut med Sibel! Hennes version av Kelly Clarksons låt var pinsam! Förstod inte alls vad juryn såg i det, det var ju förfärligt!

 

/ Mandelina

 

-----

 

Y&M

 

Köp ett öra

 

/Conny

 

-----

 

Da Sebastian sang Bowie ble han virkelig min favoritt !

Ellers så var det mye bra i kveld......

 

A-L

 

-----

 

Sebastian är helt klart outstanding, alla de andra kan gå hem direkt

 

så att vi får köpa skivan någon gång.

 

”Familjen Berglund”

 

-----

 

Agnes är suverän,hon är bäst

maj

 

-----

 

Tycker Jens har gjort alldeles för många dåliga framträdande så nu

är det dags att packa väskan och åka hem. För att bli "Idol 2005"

måste man väl ändå kunna hålla en jämn bra linje och inte enstaka

halvbra framträdande?

 

Therése Etlis

 

-----

 

ett svårt val, men ingen av tjejerna vinner Idol 2005

hoppas på sebastian eller måns

viola

 

-----

 

Haha ett riktigt skämt om man verkligen tycker Agnes sjunger bättre än Sibel! Agnes har utseendet och klär sig alltid skit snyggt men har ju ingen stjärn röst! Det har Sibel även om den är lite opolerad!!

Sibel kommer lätt bli den största stjärnan efter idol vare sig hon vinner eller inte! jag lovar!

 

// Danne

 

-----

 

Aahh, det finns bara en. Och det är Agnes. Hon är 17, gör allt för första gången. Storband, rock etc. Lite blyg, osäker, varm, underbar. På scen: Hon bara ÄR SÅ BRA så man smälter som en vårflod. En rent lysande stjärna. Man längtar redan att få höra henne nästa fredag. Tack Idol att ni hittade Henne.

 

Rune.

 

 

-----

 

Tycker att Sibel ska åka ut. Förra veckan fick hon lite kritik och börja gråta, då vågar juryn inte ge henne minsta lilla kritik. Hennes tolkningar på hårdrockteman va helt värdelös. Hon är så lite rock så det är löjligt. Däremot ska Sebbe och Agnes ha all heder, riktigt bra framträdanden och man njöt av att titta på dom .

 

// En skarpare Kritiker än juryn

 

-----

 

Agnes är ju bara så bra! Om hon åker ut är det ju inte lönt att kolla på idol längre. Men vem var den där killen som sa att måns hade fina ögon? Aja. Jag håller i alla fall med honom. Man drunknade ju verkligen. Alla bara klagar på Jens, men han är ju bra! Och han är ju så söt. Måns och Jens är ju sååå heta. Men Sebastian däremot är ju en liten fjolla. Han är så självupptagen att man nästan inte kan titta när han sjunger. Och det där han gör med sina axlar är ju bara för hemskt. Han ser ju helt hemsk ut. Sibel är ju inte heller bra. Hon hade sin chans förra året? Eller är det meningen att alla som redan har varit med ska vara med igen. Nya personer ska det va! Agnes ska vinna!!

 

- Maria.

 

-----

 

Sibel rockar fett!

Båda hennes låtar var starkast ikväll, och hon är som sagt en mångsidig artist värdig att vinna. Agnes är jättesöt, men hon har för svag röst för att rocka. Sebastian och Måns var helt ok, så Jens kommer att åka ut ikväll garanterat. Han är såå tråkig. Den enda som gett mig gåshud är Sibel, och det var samma sak förra året. Hon har kämpat hårdast och har den bästa rösten, så jag hoppas hon vinner!

/Samuel

 

-----

 

Vad gör Sibel i idol ? Hon borde sitta på ett glasberg och glittra det är hon bra på. Men sjunga är inte hennes grej!

MVH / En i mängden.

 

-----

 

Jag håller med Daniel det han sa om Sebastian. Du är bäst idag och det var bäst i år!

 

SEBASTIAN KICKAR ARSLET AV LÅTARNA!!

 

Fredrik Virtanen! Du har ingen smak över huvudtaget. Du ger högst betyg till Agnes! Där har du fel!

Jag kan hålla med om att hon har varit bra, men i kväll var hon då ingen stjärna, som DU säger!

Idag var det Sebastians och Sibels kväll!

 

/Julia

 

-----

 

SEBASTIAN utan tvekan!!! Han har den där glimten i ögat som krävs vid ett publik framträdande,han har i alla fall charmat mig med sina bra låtar och moves!!! Sibel ä ok men påminner lite för mycket om "Lady" i "lady o lufsen" ..Måns,Jens och Agnes går fortfarande i blöjor..Vem vill köpa mer samlingar med "hits for kids"?? Jag trodde idol var ett nöjesprogram för alla i familjen inte bara bollibompa..Nä Sebastians skivor ska alla fall jag köpa..Lycka Till Sebastian!! Keep up the good work!

MVH 31 åriga Johanna

 

-----

 

Heja, heja, HEJA SEBASTIAN!

Life on Mars – vilken UNDERBAR version! Känsla, inlevelse, ärlighet, sårbarhet?passion och glöd!

Fantastiskt!

Ingen annan är nära ikväll. Ingen.

 

//Emma

 

-----

 

Seriöst, om Sibel ska vara kvar får hon sluta bete sig som en fjortis. Måns version av "the reason" var så mesig att jag var tvungen att maxa volymen på tvn för att höra. Jens lyckades riktigt bra på Bon Jovis låt, men kommer åka ut ändå pågrund av sina tidigare framträdaden. Sebastian och Agnes är alltid bra.

 

/Carina

 

-----

 

Jens var super ikväll! det kan INGEN föneka! man måste se i nuet och ikväll

var Jens Bäst!! Men han har inte varit det tidigare, men som sagt ;Jens- du

är min idol oavsett vad som sker ikväll!!

Sen vill jag bara påpeka att man kan faktiskt inte klaga direkt till Jens och ge kritik till honom bara för att han fortfarande är kvar i tävlingen, när man inte tycker det. Det är faktiskt vi som röstar som bestämmer det, så klaga på de som röstat på Jens istället, Jens har inte bsetämt att han ska

vara kvar såhär länge så de så!! Men ikväll var alla riktigt bra och för första gången bryr jag mig inte vem som åker ut- för INGEN är värd det =)

*Jens-beundrare*

 

-----

 

Kishti, den enda som är tråkig är du.....sluta säga taskiga saker till Jens...

Jens var bäst idag!

Hejjjja Jens!

Han är bääääääst!

/// H

 

-----

 

Vill bara säga två sanningens ord:

AGNES och SEBASTIAN

resten av deltagarna kan ställa upp i talangjakter. Men Idoler är de två artisterna Sebastian och Agnes

Skåning i småland

 

-----

 

sebastian!!!

life on mars? oj oj oj! det var rysligt bra!!!!!!!

/Johanna

 

-----

 

Agnes strålar

Man vill bara se och höra mer och mer av henne! Agnes är underbart naturlig och sjunger en klass bättre än övriga. Har nu helt tröttnat på min tidigare favorit Sebbe, han har bara sin stil och efter några veckor känns den onaturligt jobbig.

 

/Guran

 

-----

 

jag förstår inte!?!?!?!? agnes! vad var det för framträdanden?!?! oasis är grymma! älskar dem! här kommer hon och sjunger deras super låt "wonderwall" genom näsan! samma med den första...usch, vad hon var dålig ikväll. uuuuh!

 

sebastian! love you! så underbart skön är han. david bowie, oh mama. love (gillar oasis mer, varför förstörde agnes den ikväll??) härlig start hade han verkligen också! must win!

 

jens var ganska bra idag...men gillar inte hans sätt att leverera..

 

sibel sög faktiskt. gillade inte henne ikväll. brukar inte göra det heller. hon ska ut, snälla!

 

måns, charmör! U2 är skitbra! tyckte inte han gjorde den så bra faktiskt. men den sista låten gjorde han bra. men snälla, sjung inte U2!

 

tack och hej!

 

/Oasis, U2, The Hives, The Libertines, Håkan Hellström- fan!

 

-----

 

Tala om rock attityd det har du verkligen, förstod att det skulle du klara.

Jens = :)

 

Vi är många fans av dig lycka till.....

 

/Annica

 

-----

 

Sibel är bäst. Jens är sämst. Rösta på bästa sångare och inte efter bästa utseendet.

 

”Norrländska”

 

-----

 

Ibland undrar man verkligen om juryn hör på samma idoler som en själv. När Sibel har sjungit vet man direkt vad Swartling tänker säga, oavsett hur det gick. Han borde spela in sig själv på band så kan han spara sin röst. *suckar* Och Kishti är under DOT INFLUENCE ikväll.. Det är samma Kishti som förra året blev anklagad för att vara full i direktsändning, haha!

 

Om deltagarna: Min favorit Agnes är inte rock, det är bara att erkänna. Men hon är både disco och cocktail, hon rockar på svenska och jag diggar hennes egna arr på låtarna. Åker hon ut ikväll så vet jag inte vad jag gör!

 

Jens har ryckt upp sig verkar det som. Ska han stanna kvar på någon annans bekostnad ikväll också? Jag tycker inte att det är rätt.

 

Snälla svenska folket, låt Agnes stanna kvar!

 

/Jule

 

-----

 

Herregud!!

 

När ska juryn och svenska folket vakna upp?

Agnes suger!!

Mesig och ohållbar röst.

SEBASTIAN OCH SIBEL, NI ÄR VINNARE!!

 

Emma

 

-----

 

Sebastian, Sebastian, Sebastian. Bara Sebastian. Han är snygg. Han sjunger som en gud. Han är toppen. Han är kung. Han äger allt. Vinner inte Sebastian idol så är det nått fel.

/ Sebastian lover

 

-----

 

Kan ju nästan inte fatta, vilket grymt bra program det var! Sebastian äger som vanligt och Sibel fullständigt KNÄCKER med Nothing else matters, hon berör så jag höll på att börja gråta. Agnes är bra fast det här inte riktigt är hennes grej. Måns har jag aldrig gillat och kommer aldrig göra det heller, smöris enligt mej.

 

Jens är det inte dags att åka ut nu???

 

//Th

 

-----

 

Jens, Jens! Du är bättre än du tror

 

Alla hackar ned på honom. Jag tycker han har en mycket bättre röst många av de andra. En stark, strong och häftig röst. Att han kommer från Norrland och inte har samma kola säkerhet som de andra tycker jag inte ska ligga honom i fatet. Det är rösten man ska bedöma.Tänk på att han är yngst av killarna och att få denna kritik vecka efter vecka av jury och folket kan inte vara lätt. Man gör ned honom för att man tycker att andra är säkrare och colare. Hoppas att han går vidare bara för att elakhet inte lönar sig när hela folket kan säga sitt!

 

mvh/Christina

 

-----

 

och vad såg juryn i Måns framträdande av Beautiful

Day??

Uselt framfört, Bono skulle gråtit blod om han hörde

detta...

 

/Greken

 

-----

 

Som 45-årig tant och gammalt Bowiefan så trodde jag absolut inte att Sebastian skulle fixa detta. Var i valet och kvalet att stänga av ljudet.

 

Men han e bara helt underbar. Hade gåshud hela låten.

 

Tack Sebastian =)

 

Rocktanten

 

-----

 

Hej

 

Agnes är min storfavorit och jag tror hon kommer ta hem det hela.

Sebastians andra låt är outstanding ikväll. Jag följde inte idol förra året då

det inte lockade mig, men detta år... TACK!. Agnes, jag håller 100% på Dig.

 

/Jessica

 

-----

 

Hej jag tycker att jens hár varit gätte dålig. Jag tycker att juryn är okej men litte stränga. jag Tycker att måns är super duper braaaa! Agnes är också gätte braaaa.

Det är dom som ska vara kvar till fenalen.

Mm så tycker jag och måns du är juu bäst

du med agness! Lycka till.

 

/Annika

 

-----

 

Det finns tre idoler i programmet Sebastian, Sibel och Agnes men Sibel var ju bara grymmast i kväll!

Jens ryckte upp sig idag och var riktigt bra, killen kan ju, Måns ska bara ut han däremot är ju helt

värdelös.

 

Hardrock rules!!!

 

-----

 

Gud, vad jag retar mig på att Agnes är kvar! Hon är så fruktansvärt dålig!!! Låter som hon svalt ett ägg när hon sjunger! Hon är enbart kvar för sitt utseendets skull, inget annat. Fy, vad tragiskt...

 

/Catya

 

-----

 

Kvällens tema var rock. Men var är rocklåtarna? Klassikerna som Smoke on the Water eller någon Kiss-låt? En och annan känd låt var med. En riktig slagdänga med lite drag i borde någon ha valt!

Annars tycker jag att det var mycket jämt. Sebastian är min favorit, men han börjar få konkurrens! Sibel var grym i kväll, hennes röst kom verkligen till rätta! Men Sebastians version av Bowie låten var grym! Sämst i kväll var Agnes, men rock är ju inte hennes grej. Jag tror Måns åker ikväll. Slutstride kommer att stå mellan Sibel, Sebastian och Agnes. Fast personligen ser jag helst stridem mellan Sebastian och Sibel.

Joan Jett Fantast!

 

-----

 

Sebbe är bra som vanligt. Bowie skulle noh få gåshud om han hade hört detta! Agnes gjorde en kanonversion av Wonderwall och det var bättre än originalet med hästlängder!!

Måns var ok. Depeche Mode-Jens håller inte riktigt. Sibel sjöng lite surt.

Jag undrar lite vad juryn gör. Det var surt på flera ställen idag, tex när Sibel sjöng Nothing Else Matters... Over-all, så håller inte dessa personer måttet. Cindy mfl skulle varit kvar!! Dammit!

/ David

 

-----

 

Undrar vad Agnes gör i IDOL??

Mimar eller, för man hörde inte mycket sång iaf. Tycker hon har en otroligt tråkig och nasal röst som inte hör hemma i detta program...Sebastian e bäst!!!

/Y&M

 

-----

 

Sibel kan passa till en sak. Punkare!!! Så falskt som hon sjunger. Är rockare så jag önskar någon kunde förbjuda henne sjunga musiken jag gillar.

Hemskt var det!

 

Jens sjunger faktiskt riktigt bra till Bon Jovi o Led Zeppelin, men jag förväntar mig faktiskt inte att såna som bara lyssnar på pop ska veta något om

denna sortens musik.

 

Fördömda MVT generation!!

 

// True Metal - Göteborg

 

-----

 

sibel och sebastian var ju helt klart bäst ikväll. tror måns åker ut. agnes var sådär (hur kan man välj skaterboi av alla låtar?!) och jens var- typiskt nog- bättre än någonsin (även om man inte sjunger Led Zeppelin helt ostraffat....) agnes skulle ha sjungit ngt med Pat Benatar ("Love is battlefield" ?) eller Joan Jett...

 

"Jag vet såklart bäst..."

 

-----

 

Sebastian och Sibel var bäst ikväll!

Agnes passade verkligen inte in i kvällens tema...

Måns och Jens är blaha.

Idoljuryn är lite märkliga. Känns som att de har sina favoriter som de alltid ger bra kritik oavsett. Undrar varför Kishti pratar engelska hela tiden. Låter himla löjligt.

 

Jag hoppas på att Sebastian eller Sibel vinner.

 

/Kicki

 

-----

 

Herre min gud...Sibel Redzep. Både jag och min partner störtbölade när hon sjöng nothing matter else. Hon är så fantastikt duktig. Den tjejen har allt, idag var hon vackrare än någonsin och bäst av alla. Vinner inte Sibel Redzep så är det något fel med svenska folket.

 

Johan och Annika!

 

-----

 

Nu är det bara så här att NORRLAND MÅSTE SLUTA RÖSTA PÅ JENS! Är jag den enda Norrlänningen med bra smak? Jens är inte Idol 2005. Bara för att alla Norrlänningar med dålig smak röstar på Jens så missar vi flera bra framträdanden. Tänk er att få ha kvar Ola, Jonah, Cindy i tävlingen istället för Jens.

Så kom igen de riktiga vinnarna: Agnes, Måns eller Sebastian.

 

/ Norrlänningen.

 

-----

 

De som kommer att vara kvar till sist är de två lysande

S:en, Sibel och Sebastian. Säger en som vet.

Fredrik

 

-----

 

Juryn är ett skämt, man kan ju lika bra ta in några direkt från gatan!!!!!!

/Hans

 

-----

 

Sibel du är så jä*la braaaaaaa...en riktig underhållare. Du fick mig gråta igen och du berör mig varge gång du sjunger... Du äger på scen o din röst är underbar. Du är en riktig stjärna... de som inte tycker om din röst är fan i me tondöva.

 

GOOOOO SIBEL, YOU ROCK GIRL!!!!!!!!!!!!!

-----

 

jens!!??

 

Det måste vara det mest talanglösa jag någonsin hört/sett, i något musikprogram över huvud taget!!! Hur har han hållit sig kvar tills nu...?????!!!!!!

 

Undrande Södertäljebo

 

-----

 

Agnes har precis förstört låten Wonderwall med Oasis.

Om Liam Gallager hade hört när hon sjöng så hade han stämt tv4.

Jag kan aldrig lyssna på denna låt nåmera...

Hoppas Sebastian vinner, han är bäst!!!!!!!

 

Mia

 

-----

 

Idoldeltagarna är så jäkla BRA! min fru Gun håller på Sebastian jag Gunnar tycker Angnes är bäst! Ett + dommarna har ju blivit ganska BRA!

 

gugge!

 

-----

 

Sebastian kommer att vinna hela Idol 2005 för att han är verkligen en artist. Jens har en grym röst men han har hängt löst varje tävling nu så han kan lika väl åka ut. Måns är verkligen bra, men bara ibland, han måste ge gärnet och släppa loss om han ska vara kvar. Agnes är bäst av tjejerna, hon har en grym och den där speciella rösten, hon kommer inte att vinna men det gör inte Sibel heller. Sibel är inte så bra som alla säger och jag förstår inte hur hon kunde få så bra kritik som hon fick ikväll. Hennes röst håller inte och hon förstör både "Since You Been Gone" och "Nothingelse Matters". Den enda som valt en riktig rockklassiker är Sebastian med "Walk This Way". Kelly Clarkson är inte ens rock.

 

//T

 

-----

 

Agnes kan inte sjunga rock. Jens kan och gör det! Nothing else matters, ingen av de andra har en röst som hade kunnat bära en sådan låt. Jag kommer faktiskt ihåg Måns! Sebastian är rock.

 

Nilla

 

-----

 

Ingen borde få vinna Idol efter ikväll! Vad var det för låtar? Är Oasis ROCK??? När jag hörde att det skulle vara med Metallica så räknade jag ju givetvis med en rock-låt som ”sad but true” eller ”enter sandman” inte en torftlig cover på Nothing Else Matters? *suck* Jaja; vet nu iofs inte om de själva får välja låtar men de borde ju ha något att säga till om juh så ut med alla efter ikväll!!!

 

 

/Esp

 

-----

 

Angnes ska vinna helt enkelt hon är så sjukt grym på att sjunga.Sen ser hon sjukt bra ut oxå :) ! Ut med sibel lr jens dom är över....

 

//Romantic

 

-----

 

Time to wake up!!!

 

Ikväll är d

et väl uppenbart. Det är dags att rösta ut Agnes. Hennes mesiga framtoning är uppenbar. Tom Jens glänser klart över henne ikväll. Jämför vi med Sebastian och Måns undrar man vad det är som gnäller i horisonten.

 

Heja Sebastian! Du rockar fett!

 

//Gamlan

 

-----

 

Sebastian knäcker ikväll, men Sibel knäcker om möjligt ännu mer!

 

Jens hoppas jag är "history" efter ikväll

 

//MP

 

-----

 

Hur f-n kan man höja agnes och sibel till skyarna på det sätt som juryn gör?

agens hörs ju knappt med sin tunna röst och sibel skriker okontrollerat som vanligt.

att gubbsjuka kunde drabba kvinnor också (kishti) var en nyhet

/Thomas

 

-----

 

Agnes, självklar favorit./ Ing-Britt

 

-----

 

Vill bara säga helt otroligt SIBEL du visade verkligen det i kväll, du är otroligt grym.

 

RROOCKKKK GGGIIIRRRL du är otrolig, vilken röst!!!! WOW, ta nu hem hela. GGOO GGIIRRLL

 

Jag hoppas att JENS åker ut, för det skulle han ha gjort sen första början.

 

Rock är verkligen inte hans stil och det är inte IDOL iheller, om han inte gör det så kommer jag personligen dit för att dra ut han.

 

Mvh Julijana

 

-----

 

Det är så jämnt så att kanske folk glömmer att rösta typ på Sebastian. Han råkar ut för det Ola gjorde. Självklart bäst ikväll men alla tror att någon annan röstar.

Varför måste alla som gnäller på Jens ta i så? Han verkar sympatisk som människa och inte väd osakliga påhopp.

 

J

 

-----

 

Hej igen!

 

Menar att Sebastian är dålig när han sjung min favorit låt :-(, trots att Måns inte var bra alls heller. Tragiskt.

 

// Jenny

 

-----

 

Finns bara en som både kan sjunga,uppträda och vara så fantastiskt sexig!

AGNES!

 

Fredde

 

-----

 

Men nu får ni f*n ta och lägga ner erat ständiga gnäll om Sibels självgodhet och allt trams om att hon sjunger falskt etc. Hon är ju den som är mest tonsäker i hela tävligen, hon har varierat sina framträdanden överlägset mer än någon av dom andra. Ni ska ju inte umgår med henne efter ni kommer hem från skolan el. jobbet det handlar ju om musiken. Och sen så är ju 3/4 av dom deltagare som är kvar knappt 18 år. Sansa er lite nu och lyssna ist. /Erik

 

-----

 

Jens kommer förmodligen åka ur tävlingen ikväll. Men faktum är att det gör inte så mycket. I denna stund sitter förmodligen Jens och önskar att åka ut. För han har nämligen hittat sitt kall. Jens borde sluta som sångare och börja hålla föreläsningar om hur man slaktar rocklåtar på bästa sätt. Hans version av Stairway to heaven var den absolut sämsta versionen jag någonsin hört och då har jag ändå genomlidit Dolly Partons banjo-version. Jens version är inte bara nerkortad och usel utan Jens insats som sångare är katastrofal. Alla ni som tyckte Jens gjorde en bra insats eller som överhuvudtaget ens tyckte om kvällen program borde se The song remains the same (Led Zeppelin-filmen) på tvåan ikväll för att se hur RIKTIGA rockers beter sig. Jens insats ikväll var ren och skär ångest.

 

/Mossan, Jönköping

 

-----

 

Är det bara jag eller är det så att, Sebastian, Sibel och Agnes är dom som borde gå till final?

Jag håller med! Jag är också less på Jens. Hur är det möjligt att han har gått vidare? Är det bara så att folk röstar på honom för medlidande? När ska svenska folket ta lite ansvar och rösta på talang, utstrålning och fram för allt röst kapacitet i stället för bra utseende och ja, jag kommer inte på något mer. Han är så snyyyyyg! Men hallå? Då borde han kanske bli modell i stället för Idol!!!

Sibel äger denna rock tävling. Hon är helt klart bäst i kväll.

/ Dansbandssångerskan

 

-----

 

Min favorit är Sebastian men när Sibel sjöng Nothing Else matters så började jag grina.

Det är Världens bästa Rock Ballad.

Anser att den låten skall bli Sveriges National sång, så bra är den.

Sen så sjöng Sibel otroligt vackert....

 

MVH//Marcus Norberg - Göteborg

 

----

 

Agnes, Agnes, Agnes!

Jag hoppas att hon vinner hela Idol! Varför - för jag vill se meeeer! Jag tror hon kan bli riktigt stor om hon får chansen! Hon har en otroligt speciell och härlig röst.. jag vill höra meeeeer!! Sebastian och Sibel är så överskattade! Agnes har något mer än dem. Jens och Måns glömmer man bort så lätt.. men Agnes. 17 år, sveriges nästa stjärna, det hoppas och vill jag!

 

-saaraa

 

-----

 

Sibell är helt sagolik att höra och att se?

Vinner hon inte Idol 2005 så gör svenska folket bort sig!

Här har vi en stjärna som kan hantera i stort sett allt – bevisligen!

Med ballader får hon nackhåren att resa sig och ögonen att glänsa.

I upptempo låtar njuter man av hennes sköra men ändå på något vis starka och underbara röst! Hon är en stjärna, oavsett om hon vinner Idol 2005 eller inte så kommer hon att slå igenom! Finns bara en nöt att knäcka, skicklige Sebastian, men det fixar hon. Han kör samma stil i sina uppträdanden hela tiden. Hon visar bredd och variation!

 

Lycka till! Du tar hem detta!

 

//Andreas (Baby Alice)

 

-----

 

Fullständigt magiskt att höra Agnes sjunga Wonderwall.

Det lyser stjärna om henne! Wow!

 

/Marcus

 

-----

 

Jag vill bara säga att det här har varit en sann mardröm. Kollade på Idol för att det var Rocktema. Som hårdrockare tänkte jag att det kunde vara kul o se, skratta lite. Nu är jag bara ledsen. Den enda som var helt ok var Jens och juryn dissade honom. Jag förstår inte. Vet dom något om Rock? Stairways To Heaven ska sjungas lugnt!!!

Sibel var brutalt dålig, jag har sett Metallica live och detta var en skam. Hon är inte Rock and Roll (vet dom ens vad det betyder, vad det står för?). Samma med Måns och hans Life on Mars. VAD sysslar han med? Han är inte ens värdig att få sjunga den låten. FY ****!

Gav Idol EN chans. ALDRIG IGEN. Lägg ner dyngan och be till gud att ingen av dom deltagande försöker sig på Rock igen.

 

// Jenny

 

-----

 

Kanonröst! Utstrålning som få! Rösta på Sebastian!!!!!/Ninnna

 

-----

 

Sibel var så fantastisk. Aldrig gillat Nothing Else matters men så som hon berörde mig idag, inte klokt alltså rös i hela kroppen. Var bäst utan tvivel!!

Ut med Agnes. Tråkig scennärvaro och en röst som inte räcker till, hon förtjänar inte att bli Idol.

Heja Sibel och Sebastian

 

Martin

 

-----

 

Jag kan inte fatta varför Sebastian är såååå bra.. han är BÄST !!!!!!

 

Fredrik

 

-----

 

Vad tusan, hur kan man låta Sibel förstöra den bästa balladen som skapats? Nothing else matter är förstörd, tacka vet jag Metallica och inte någon fjortis!

Låt Sebastian sjunga den istället!

 

//Lundan

 

-----

 

Säg vad ni vill, men Sibel är den som knäcker! Hennes framträdande och tolkning av "Nothing else metters" fick mig att rysa.

Tjejen har röst och talang. Min röst går till henne vecka efter vecka.

 

/Sam

 

-----

 

FRUKTANSVÄRT SIBEL!!!

Nothing else matter - förstörde du helt!

Hejja Angnes.

 

//Smulan

 

-----

 

Sebastian är grym.

Vad ser folk i Sibel???? Verkar omogen och barnslig, och wejlar sönder låtarna.

 

//J

 

-----

 

Sibel gjorde ett underbart framträdande, jag tycker helt klart att hon har både den bästa och bredaste rösten, och det i alla slags låtar. Att Agnes får bra kritik av Daniel är vid det här laget självklart, man undrar nästan om han kärat ner sig i henne för så bra är hon inte.

Och Måns var det ngn mer än jag som tyckte att hon såg ut som magnus i Alcazar hehe, dags att åka hem.

 

/Mattias C

sthlm

 

-----

 

snälla kan folk bara sluta rösta på Jens? Han kanske inte kommer vara sämst i det här programmet men allvarligt han har varit sämst 90 % av alla andra program. Bojkotta Jens så att inte fler som inte förtjänar åka ut försvinner.

 

//Trött på Jens

 

-----

 

Herregud va ser folk i Sebastian egentligen??

Trist popfjant i stuprörsjeans me samma scenrörelser hela tiden.

Ut me han nu!!

Anges ska lätt vinna hela tävlingen. Underbar röst o otrolig schennärvaro. =)

Hejja Agnes!!

 

//Smulan

 

-----

 

I kväll var det Sebastian, Jens & Måns som var helt suveräna. Nu är det dags för lilla Sibel att åka hem.....

Självklart kommer Sebastian att vinna hela skiten!!!

 

Pilo

 

-----

 

Ahh... Shit, vad bra Sibel var! Den där låten är fruktansvärt BRA och jag älskar den! När hon sjöng den fick jag gåshud, så bra var det! var livrädd att hon skulle fucka upp den, men inte dååå, det var toppen. Sebastian var inte dålig han heller. Walk this way, är helt underbar och med hans utstrålning blev den ännu bättre!!!

 

Hittills har juryn haft helt rätt i allt de sagt!! Ingen borde klaga på dem, de är experter och vet vad de snackar om. Utom möjligtvis Clabbe. Men han räknas ju inte.

 

/Ami

 

----

 

Jens borde åka ut ikväll, annars undrar man ju... Agnes bör vinna hela tävlingen. Hennes röst skulle man kunna tänka sig att höra på radion! Hon är ju jättebra tjejen!

Anna

 

-----

 

Hej!

Inget snack det mååste bli Jens tur nu att åka denna gång.De andra står i en högre klass än han.

kram a.k

 

-----

 

Måns fattar jag inte hur han har kommit så långt som han har...?

Han har noll utstrålning och karisma, svag röst och saknar det där extra som gör en artist till artist.

Det är vad jag tycker.

hälsn. Annelie

 

-----

 

Skicka ut Agnes. Hon är så förbaskat tillrättalagd!

 

Sign Lisa-Brita

 

-----

 

Sebastian är klart bäst han har en så härlig stil.

 

S.S

 

-----

 

Min absoluta favorit är Måns o Agnes .

Jens borde åka ut ikväll .. Alla dom bra har åkt ut och Jens e fortfarande kvar.. Ja fattar inte .. Juryn kan vara hård ibland .. men ja tycker dom e rättvisa ..!

 

// yassi

 

-----

 

Agnes, ville bara säga att du är bäst även om du åker ut bara för att din röst är lite kraslig!!

Men du kommer ändå att sjunga helt underbart!! Det lovar jag dig! kommer att rösta på dig ändå!!

DU ÄR BÄST AGNES!!

pussåkram!! //Rebecca

 

-----

 

Jag hoppas att det går bra för Agnes idag även fast hon tydligen har dålig röst ida! Men jag hoppas också för allt i världen att Jens åker UT!!!! HAn är bara irriterande dålig och patetisk! MEn jag tror att Sebastian blir stjärnan ikväll,

 

Kramizar Idola-lover

 

-----

 

Hej!

 

Agnes och Sebastian är mina absoluta favoriter. De är bara bäst! Agnes har en alldeles speciell röst som man blir knäsvag av. Hon kan mer än vad vi sett tror jag.

 

Den som borde åkt ur för längesen är Jens, han har inget mer i Idol att göra! Synd att Jonah åkte ut - han kunde gått ända till slutet.

Juryn är helt suverän! De säger vad de tycker - och det ska de göra. Ska man vara artist så ska man tåla både ris och ros, det är bara nyttigt, man kanske lär sig något där också.

 

Idol är ett mycket bra underhållningsprogram! Hoppas det fortsätter.

 

Helen

 

-----

 

Hej!

 

Måns eller Agnes tycker jag ska vinna idol! Måns är snygg, Agnes sjunger bra och båda har en härlig stil:P Den jag tycker ska åka ut är Jens.. Han är ingen Idol jämfört med dom andra.. Får se hur det går ikväll!

 

/Skalet

 

------

 

Agnes är bara hur underbar som helst. Gillar hennes röst. Sen har Sebastian en skön stil. Måns ser riktigt bra ut..Sibel är för löjlig...Hon ska ut nästa vecka tycker jag...

Jag tycker att Jens ska åka ut. För att han har varit dålig sedan allra första början.

Juryn är bara bäst. Det är ju dem som gör programmet. Utan dem så had jag nog inte kollat på Idol. Dem vet ju vad dem snackar om...

Hälsningar från Ank agenten i Skåne

 

-----

 

Säger bara Agnes, vilken tjej. Tack till Daniel som äntligen sa det vi alla tänkte i soffan om Sibel. Efterapa Agnes är ingenting hon klarar av utan blir bara löjligt. Sibel har ok röst men är ingen idol så jag hoppas hon åker i kväll.

Mia

 

-----

 

Så klart Sebastian !!!

Han dominerar ju scenen Mick Jagger 2

En riktigt rockkille.

 

Björne i Nykvarn

 

-----

 

Hej!

 

Favoriten e Agnes...kom in som en liten joker o har bara gått i från klarhet till klarhet....härlig röst o utstrålning! Gör fina sång arrangemang o rör sig bra o självsäkert på scen! En stjärna...blir hon eller Sebastian.... /Mikael

 

-----

 

Hej!

jag tror att Jens åker ut definitivt ikväll =( Alla är så duktiga men Jens är lite snäppet under de andra hela tiden. Men man kan ju hoppas att han tänder till ordentligt och rockar så det svänger! Jag har under hela idolperioden haft jens som "favorit". jag vet att han inte är den bästa, men han är duktig och han har det som krävs egentligen. han behöver släppa loss ordentligt och sjunga ut. Han kan! Heja Jens =) Lite motsägande men, jag hejar på Jens men tror dessvärre att han åker ut. Men att vara bland de 5 bästa är väl inte dåligt det heller?

 

/MVH Maria

 

-----

 

JENS SKA UT

 

Agnes eller Sebastian ska ta hem det här, i mina ögon är de vinnare redan nu! Och om Jens inte åker ut ikväll,killen kan INTE röra sig på scenen och har ingen röst man säger WOW till heller, så kommer jag bli tokig! Det är ett under att han fortfarande finns kvar! Juryn gör ett bra jobb!

 

/Annelie

 

-----

 

Jag hoppas att Sibel vinner! Jag förstår inte varför alla bara uppmärksammar

Agnes hela tiden. Är inte detta en sångtävling? På juryn och många andra verkar

utseende vara det viktigaste framför sången.

 

Mvh/ Diana

 

-----

 

Jag är ett Stort Metallica fan och jag säger bara Sibel snälla förstör inte låten !!!!!!!!

Jag hoppas att Angnes åker ut . Hon Kna ju inte sjunga ut hon har för svag röst men den är bra .

Hoppas Sebastian vinner !!!!!

 

// Metall_maniac

 

-----

 

Det är som jag alltid sagt. Finns bara en vinnare i idol 2005 och det är Sebastian. Folk klagar på Jens men de verkar inte ens ge honom en chans. Han kan sjunga men efter all negativ kritik så är det lätt att bli nervös och då går det inte som det ska. han gör det bra. Och nått som e löjligt är att Darins fans röstar på Sibel bara för att Darin hejar på henne. D är Darin fans som erkänt det. herre gud skaffa en egen favorit. Darin skulle knappast vilja att folk röstar på henne bara för att han hejar på henne. Men åter till den rätta vinnaren. Sebastian. Han är kung. Heja Sebastian Karlsson.

 

/ Maria

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet