Aftonbladet
Dagens namn: Marika, Marita
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Kishtis ihopbryt - helt rimligt

Kishti är mänsklig! Hon bröt ihop så att tårarna sprutade.

- Du är så himla bra, grät hon över Sebastian.

Den gamla talesättet "män är mjuka, kvinnor är hårda" har sannerligen gällt "Idol"-juryn.

Kishti Tomita har sluggat brutalt på gapig (passionerad?) engelska medan Peter Swartling bölat, Clabbe af Geijerstam gullat och Daniel Breitholtz " eller okej, Breitholtz har kört sin kalla Hannibal Lecter-stil.

Men i går bröt plötsligt Kishti ihop. Det var mycket fint. Och den där skruvade indiska fläcken i pannan var borta. Kishti börjar få klart mänskliga drag.

Ett ihopbryt över Sebastians geniala James Blunt-cover var helt rimligt. Jag bröt själv ihop en smula och ärtsoppan blev salt av tårar. Sebbe är storartad, en naturbegåvning.

Sedan lipade jag över att Jens så stoiskt sa att han "inte kunde mäta sig med de andra" - och de gav honom en stående applåd. Så fint, så fint. Hej då, killen.

Slutstriden? Agnes är fortfarande en mycket farlig konkurrent till Sebastian om slutsegern. Hon är en sensationell skådespelare som artist och ser redan ut som en r"n"b-stjärna på MTV.

Sibel har rent tekniskt en större röst men älskas inte riktigt lika mycket av tv-kameran. Och med nivån tävlingen nått nu räknas precis allt.

Till sist: Tobbe Trollkarl och Fredrik Wikingsson är lika som bär.

Fredrik Virtanen
SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet