Aftonbladet
Dagens namn: Marika, Marita
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

”Drömfinal!”

”Sanne” tycker att rätt artister gick till final.

I säsongens näst sista ”Idol” blev det klart att Agnes och Sebastian går till den slutgiltiga finalen.

Är de värdiga finalister? Vem borde åkt ut istället för Sibel? Vem är din favorit? Tyck till på Eftersnack!

Här kan du se vad ni läsare tycker. Sidan uppdateras löpande under kvällen.

  Tack för alla mejl!

 

I kväll fick vi så många att vi inte hann lägga ut alla.

 

Nu upphör den här sidan att uppdateras. Fortsätt gärna diskussionen på vår chatt!

 

Välj Öppen kanal och sedan Tv-rummet

 

/Eftersnacksredaktionen

 

-----

 

Varför sjunger Agnes sådär konstigt? Låter som om hon sjunger hälften nasalt och hälften från långt ner i halsen.

 

Sebastian? Börjar bli dags att lära sig mer än de tre stegen du gör på scen (inlkusive tiltandet av huvudet åt höger).

 

Sibel passar j*vligt bra med rocklåtar. Rösten låter väldigt mycket som Anouks röst när hon sjunger rocklåtar å det låter grymt. Kvällens bästa var när hon sjöng Nickelbacks låt, inte när Agnes totalt massakrerade sin sista låts refräng. Lät förjävligt med tanke på att hon sjöng sakta och bakgrundsmelodin gick fort.

 

/CR

 

-----

 

Buuuuu!!

 

Sibel åker ut... vilket skandal, som en av jurymedlemmarna sa så är Sibel "som en kameleont", hon använder olika musik stilar och röster till varje tema. Hon har gjort sitt bästa i Idol 2005 men jag tror att hon kommer att göra ytterst mycket bättre på sin framtida skiva och jag väntar bara på att höra den på radio och tv... Jag har ingen tvivel på att hon inte kommer att synas i media snart igen. Den här tjejen Rockar fett!

 

Det skulle inte förvåna mig om Sebastian Karlsson vann, jag menar är inte det här landet redan man-dominerat? Du behöver bara se på juryn...

 

MMK

 

-----

 

Jag tycker att det blev en väntad final,men jag hoppades på Agnes och Sibel i finalen.

Nu hoppas jag Agnes tar hem hela skiten.

Hennes Irene Cara låt idag var grymt bra.

Tojja..

 

-----

 

Hejsan!

 

Sibel är outstanding i sången!! Det är stort!! En blivande muskalstjärna!!

 

Sibels röst är fantastisk i klass med många etablerade! stora på den internationella estraden!

 

Att juryn inte uppfattar det är myckrt förvånande!!

 

Mvh

 

Lars

 

-----

 

assså, neeej!!!!!!!!! fy vad förbannad jag blev när sibel åkte!!!! jag satt o stortjöt, ja blev så sjukt irriterad på juryn, så jag ja höll på o spricka fy vad de favoriserade Agnes!!!!!! aaså okej hon e klart jåtteduktig d e inte henne jag har ngt emot, men shit vad d förolämpade Sibel!! speciellt Daniel o Clabbe, näää fyy, sibel var en sååååå fin männiksa, så sprattlig, glad o positiv, jag blev döledsen när hon fick åka, kommer ALDRIG glömma när hon sjöng all by myself, d var såååååå fint, att huden nästan knottrades sönder, till sibel vill jag bara bara säga:; kämpa på, du e superduktig, o till juryn- skärpning!!!!

 

"bitter"

 

-----

 

Gud hjälpe oss...

 

Det fanns bara en vinnare i år och det var Jonah, annars måste jag säga Sebastian nu när det inte finns fler alternativ. Jag hoppas Agnes tar ut bomullstussarna ur näsan till finalen då det låter som hon snart ska svälja dom!Fruktansvärt!Irene Cara blev nog inte glad att höra hennes version av What a feeling...Nä, fokusera på rösten och inte utseendet.Agnes är vacker men kan tyvärr inte sjunga!Tyvärr!

//Kattmamma

 

-----

 

Jag tycker att hela IDOL suger... Allra helst juryn.

 

/ Mats

 

-----

 

Absolut är rätt idoler i final! Jag säger bara AGNES!!!! Må hon vinna rubb och stubb! Man kan jämföra henne med Jennifer Lopez. Samma utstrålning. HEEEJA AGNES!

Finlandssvenska Anne

 

-----

 

Jag har tröttnat på att Agnes håller ut och gapar så ofta på sista tonerna. Det är nåt hon får slipa ner lite. Men Sibels röst kan man inte förlora. Skulle jag jobbat på skivbolag hade jag hängt på luren ikväll för att signa henne..! Jag verkligen älskar hennes röst!! Kom igen nu alla skivbolagsnissar, gör en skiva med Sibel och det nu! Jag vill höra mer av henne!

I finalen nu tycker jag att Sebastian ska vinna. Han känns så enkel och naturlig på scen.

/Miriam

 

-----

 

Jaaa, jättesynd om Sibel. Hon kan vara riktigt duktig men har sjungit falskt alldeles för många gånger också. Hon är vek också som bröt ihop efter kritik av juryn, herregud lite får ju tjejen tåla. Agnes är vackrare och har mer klös i rösten. Dessutom är hon inte lika tråkig som powerballadsSibel. Nu till kungen av showbiz, Sebastian måste vinna annars slänger jag ut tv:n för alltid. Han har allt, karisma, härlig röst och stil. Han har inte valt en enda dålig låt tycker jag, och ser sådär rockigt sexig ut på scenen. Vad är det för snack om att han blir nya Darin och att bara småtjejer röstar på honom? Min 81-åriga farmor röstar till och med på honom. Gå och grina med Sibel alla Sibelanhängare och fram med proffsen!

 

/ Marre

 

-----

 

Agnes är suverän

 

Jag hoppas att AGNES kommer att vinna finalen!! Hon är BÄST!

 

Hon har en fantastiskt bra sångröst och kommer att gå långt. Hon sjunger bättre än Sebastian som mer skriker ut sin sångröst. Agnes sångröst är fullt utvecklad och hon är en färdig artist. Hon var så bra idag att tårarna kom fram. Hur kan en människa bara pluppa upp från ingenstans och vara så bra på att sjunga?!? Hennes röst är annorlunda och spännande.

 

Vinner inte Agnes är det skandal! Sebastian vinner bara pga småtjejer som tycker han är "gullig".

 

MVH

Cherie från Linköping

 

-----

 

Vad skall man då säg om kvällens idol? Sebastian e en bra entertainer, inget snack om den saken. Agnes ser riktigt bra ut. Räcker detta för att vinna idol? Ja, det verkar ju nu så. Sibel som har utseendet, utstrålning och framförallt så sjunger hon ju bäst. Visst är det kul att se på söta Agnes och speedade Sebastian, men det är ju en skiva de skall sälja och är då inte Sibel både den bästa och den mångsidigaste sångerskan av dom alla? Svaret är enkelt och det är pinsamt att juryn hela tiden försöker styra röstningen. Hade de inte fått yttra sig ikväll så hade inte Agnes gått till final. Alla vet om det. Juryn är ett stort skämt. De kan få ta ut de elva finalisterna, sen kan de vara tysta och låta tittarna bestämma själva. Att välja två låtar, varav Agnes var som gjorda för henne, trots det klarade hon inte av det, så fick både Sebastian och Sibel fick sig en utmaning. Nej, jag säger bara: "Väck med juryn och låt svenska folket rösta utan att påverkas av patetiska saker som att påstå att Agnes sjöng bra under första låten. Pinsamt!"

 

/GL

 

-----

 

Helt rätt att Sebastian är i final! Agnes och Sibel är jättebra båda två, men Sibel har "för mycket röst och för lite utstrålning". Hoppas att Sebastian vinner, kul med någon som är lite annorlunda från popmallen. Tycker dock att förra årets finalister, Daniel och Darin-THE STAR, var vassare.

 

Rebbe

 

-----

 

Jag är inte så säker på att Sebastian kommer att vinna, jag tror Agnes kommer ifatt in på mållinjen och tar hem segern. Agnes har en speciellt röst, när hon sjunger ut så blir det ”a halelulja moment” och jag får rysningar i hela kroppen, folk stör sig på henne när hon talar och så, men sjunga. Ja det kan hon! Jag tror hon har för stor tunga som inte får plats i hennes mun helt enkelt, det är därför hon pratar så konstigt

 

J

 

-----

 

Agnes ÄR Idol 2005!

 

Agnes röst träffar dom där tonerna som går rakt in i hjärtat. Knäckande!

 

Hans nordin

Malmö

 

-----

 

Jag tycker juryns låtval var verkligen kanon,rätt låt till rätt artist så det var en fullpoängare.

 

Lena

 

-----

 

Det är många som klagar hit och dit på de olika artisterna. Alla tre är faktiskt riktigt bra artister och alla tre KAN sjunga...på det sätt som passar dem.

Jag tror att alla tre får göra en skiva var...och att alla tre kommer att sälja också.

 

Får jag välja en favorit själv, så blir det Agnes.

Skrivandet om att hon har fått lättare låtar än de andra genom tävlingens gång är nonsens. Hon tar till sig låtarna och gör dem till sina egna, med de korrigeringar som behövs och passar henne. (Därför tycker säkert många att hon har fått lätta låtar.) Detta tyder på stor musikalitet, precis som Jörgen Elofsson sade i reportaget från studion. Jag tycker inte att någon av Sebastian eller Sibel klarar av detta på samma sätt.

 

Vem som vinner finalen nästa fredag spelar egentligen ingen roll...inte heller om Sibel hade gått till final och vunnit.

Alla tre är nämligen lika mycket värda vinnare enligt mig och vi kommer säkert att få höra av alla tre i framtiden.

De har sina fans, så de kan nog se framtiden med tillförsikt.

 

/ Micke i Själevad

 

-----

 

Svårt men rätt!

 

Ja visst var det svårt att rösta!

Sebastian tycker jag är en självklar finalist!

men att välja någon av Agnes och Sibel var svårare!

Men min röst föll på Agnes! Hon har en alldeles speciell röst! I finalen vinner Sebastian!

 

Kjell från Norrfjärden

 

-----

 

This is the truth!

 

Sibel borde enligt min mening ha vunnit. Hon har sjungit bäst varje vecka, och sjung oslagbart redan förra idol. Problemet är att juryn skaffar sig favoriter. Det har varit rätt uppenbart redan när Jury-Daniel åkte och hämtade Agnes som wild-card, att han ville ha henne i finalen. Han har inte sagt något negativt om henne, och detta sätter sig i huvudet på tv-tittarna. Och dessutom försöker han skydda Agnes ytterligare genom att ge Sibel kritik, och jämföra henne med Agnes. Ni kommer ihåg rubrikerna efter coctail-temat. Han måste innerst inne veta att det han säger, säger han endast för att det ska vara till Agnes fördel. Själv har jag aldrig gillat Agnes, hon sjunger som några tjejer i min klass gjorde på högstadiet, inte dåligt, men ja, inget speciellt. Sebastian kommer vinna, det förstod man rätt snabbt. Precis som man förstod Daniel skulle vinna förra året. Sebastian är väl inte dålig, men han saknar Sibels blygsamhet. Sibel var bäst, och finalen får sluta hur den vill, jag bryr mig inte längre.

 

/ Ideoternas Idol

 

-----

 

Inga av trettio sms till Sibel har gått fram tydligen eftersom jag inte får bekräftelse på en enda.

Helt klar styrning både i låtvalen och jurys kommentarer. Skulle bara fattas om även röstningen är manipulerad.

Om allt har gått rätt till kan jag bara säga grattis till svenska folket som röstade bort den enda riktiga talangen och lämnade två väldresserade fjantar kvar.

 

bedrövad

 

-----

 

till alla er som inte tycker att agnes har någon bra sångröst. ni måste vara tondöva. agnes bara äger IDOL 2005.

 

mvh tommy i hva

 

-----

 

At det är dom två bästa i final råder det inget tvivel om,men om Sebastian är en IDOL är väl kanske lite tveksamt

Rock kille tror jag på men skall Sony sälja skivor så är AGNES den rätta vinnaren.Hon har allt en sångerska skall

mystik,ser bra ut,har en enorm röst och utstrålning.Om Sibel måste bara säga en sak hade hon tonat ner sig lite

kunde hon kanske haft en finalplats.

 

KEKA

 

-----

 

Hoppas Sibel får den stora äran att bli den

som får visa upp sig vad hon kan med sin klara och

starka röst att få spela in superlåtar i någon studio

och visa vad hon går för. Klättra på hit-listor mm.

 

/ Musikörat i Norrland.

 

-----

 

Tycker att rätt personer kom i final.Jag gillar Sibel, men inte lika mycket som Agnes o Sebastian.Hejar på Agnes nu, hon har helt underbar röst!!O ja tycker inte att de va orättvist att Sebastian fick en lugn låt, han har ju inte sjungt en ända lugn låt i hela programmet så nu va de tid för han att visa om han kunde.Och ja tycker att han klarade de bra.Fast om ja skulle välja skulle alla tre fått skivkontrakt, men de kommer dom nog få ändå.Alla tre va värdiga vinnare.

/Sophie

-----

 

Idol 2005 i kväll var underhållning på absolut högsta nivå! Alla tre

gjorde en kanoninsats och det var svårtippat vilka som skulle bli kvar.

Tack, Sibel för alla goa musikpärlor!

 

Sebastian kommer att lyckas, hur tävlingen än slutar. Men jag hoppas på

Agnes som vinnare. Hon har visat stjärnstatus i alla möjliga stilar och

har den rätta ödmjukheten som behövs för att gå långt som artist.

 

GladaTony

 

-----

 

Alla 3 var värdiga finalister, det var ingen som gjorde sitt framträdande

bättre än den andra. Sebastian är bra, han sjunger bra och det gör Agnes och

Sibel oxå. Nån måste ju åka ut och tyvvärr blev det Sibel, hon gjorde ändå

ett mycket imponerande framförande av sina låtar. Hon kommer att gå långt

med den rösten...

 

/Annika

 

-----

 

Sebbe äger.

Varför försökte juryn få honom att göra bort sig med en låt som INGEN kan sjunga värdig originalartisten?( Jag menar Nothing Compares.)

Låt honom sjunga rock!

SKITKUL att Sverige får en kul rockkille att komma så långt i idol!

 

Susirus

 

-----

 

fel tjej i final

 

Sibel skulle helt klart varit i final

 

Ren & härlig röst, myvcket bättre än Agnes. Sebastian känns ganska given som finalist, men i en final mot Sibel vete tusan

 

Stisse

 

-----

 

Ärligt talat så är alla tre kanonartister och sjunger jättebra! För första gången så kunde jag helt enkelt inte välja. Dom är värda vinnare alla tre!

Mvh Ilse

 

-----

 

Rätt att Sibel åkte ur

 

Jag förstår inte allt detta snack om Sibel, hur duktig hon är osv. Hallå har ni inte sett programmen? Visst sjunger hon ok men hon berör ingen och hon når absolut inte upp till de andra två deltagarna. Agnes och Sebastian FÅNGAR publiken både på scen och röstmässingt, de två står i en klass för sig så de var självklara finaliister.

 

Maria

 

-----

 

Förstår inte hur vissa kan sitta och klaga på hur Agnes sjunger, det ni undgår att märka är att till skillnad från t ex Sebastian och Sibel så sjunger hon med känsla. Hon framför dessutom låtarna på sitt eget sätt medans dom andra står sig slätt som (iofs ovanligt duktiga men ack så) tråkiga karaoke-sångare. Agnes är sig själv, hon är äkta, hennes framföranden berör.

 

Synd att se Sibel åka ut idag, skönt att hon verkade ta det så bra men tycker Sebastian borde fått en biljett hem istället. Sibel fick i mitt tycke rätt så dassiga låtar dessutom. Nej det finns bara en sann stjärna i Idol och det är Agnes, hon kommer verkligen bli nåt stort om hon satsar på en karriär som solo-artist. Sebastian skulle kanske passa bra i musikaler och med tanke på hur divig han är idag så kan man undra hur långt det skulle gå om han vinner.

 

Vi får väl se hur det går nästa fredag! Jag håller iaf tummarna för Agnes.

 

/"musiklärare"

 

-----

 

Massa hyllningar till Sibel!

Skön tjej med varierande låtmaterial. Hade mycket mycket gärna sett dig i final!

Fast ändå tror jag på Sebastian, och tycker han ska vinna! Riktig härlig icke-rock låt han gjorde idag! Så skönt att se att han kan göra annat än rock också. Att han kan göra något av det han får lagt framför fötterna, och göra det till sin egen låt.

 

Sibel, du borde ha varit bredvid Sebastian i finalen nästa vecka!

Men du kommer nog att synas och höras i Sverige i framtiden ändå! Ge allt du har, och lite till! ;)

 

/Ulrica

 

-----

 

agnes får mina öron att......... trilla av.. så dålig e hon retar mig SÅÅÅÅÅÅÅ mycket.. HEJA SEBBE sån bra rocker=)

.............//////////////FiA

 

-----

 

Tyvärr så har svenska folket fått igenom en medelmåtta igen. Sibel sticker ut och har glöden, Agnes är för genomtrist, hoppas sv. Folket åtminstände ser det i finalen. Forza Basse

 

-----

 

Det kanske är lika bra att Sibel fick lämna tävlingen. Det var ändå under hennes nivå, och nu får svenska folket sina Barbie och Ken som önskat. Men Sibel har något som de inte har - hon känner musiken i hjärtat, och det märks. Men visst, Juryn, det är lätt att satsa på säkra kort.

 

//Banjo

 

-----

 

Svenska folket är sorgliga

 

Tycker de e så jävla tråkigt att svenska folket röstar bort sibel ur idol som e den lätt bästa sångerska/aren i idol 2005 o att sevnskarna e så uteseendefixerade o röstar vidare agnes som har den helt klart vekaste rösten av alla tre o endast gör sej bra i soul låtar men men ... Det finns bara ett ord för det hela o det e SORGLIGT .. GO SIBEL you rocks

 

// Nicklas karlskrona

 

-----

 

Sebastian regerar!

 

Anki

 

-----

 

Unfair!!!!!!

 

Nu tänker jag inte titta på Idol längre. Det är ett skit program.

 

Den som var bäst åkte ut!

 

Stupid Swedes! Always voting for the mediocre, because you´re jealous of talent! Sweden doesn´t deserve Sibel. She´s too good for this little shit country. All I can say to Sibel is to go to the USA, where she´ll be appreciated. In this country, they´ll just stop her. I know!

 

Angry Yankee

 

-----

 

Jag säger bara Agnes, vilken tjej, vilken utstrålning och framförallt vilken röst. Hon är den som vuxit mest i rollen som artist. Hon berörde mig ikväll som hon aldrig har gjort förr. Hur det än går har hon ett skivkontrakt som i en liten ask. Lycka till nästa fredag!!!

Jenny

 

-----

 

Sebastian är GLÄDJE

 

Agnes låter mer som en mars-katt med vibrato

 

Tinna i Uppsala

 

-----

 

Sibel var helt klart bäst !!!!

Att sen juryn sitter och påverkar med sin överdrivna dyrkan av Agnes och att folk är så lättpåverkade , Gud vad jag blir trött .

Sibel Du har Det ! Hoppas Du fortsätter på din Idolbana Du sjunger kanon - klockrent .

 

/ Mia

 

-----

 

Jag kan inte fatta varför så många hackar på juryn, det är väl svenska folket som röstar. Tre skitbra artister, någon måste ut,det kanske bara var din röst som avgjorde.

 

Calle

 

-----

 

Sibel är en VÄRDIG finalist

 

Sibel var helt klart bäst

 

Agnes har en förfälig röst. Jobbig och oerhört smörig. Många gånger hör man inte ens vad hon sjunger. Men hon har blivit ngt bättre nu när man höjt hennes mic. Innan dess hördes hon inte alls. Den tjejen saknar talang. Hon sjunger fel och mummlar väldigt mkt. Varför juryn aldrig kritiserat henne för detta kommer jag aldrig att fatta!

Sebastian har en fin sångröst och mkt charm. Han är en värdig finalist. Men Sibel har den mest vackraste röst jag hört. Hennes röst passar till många olika typer av musik. Hon har stor bredd och potentiall för utveckling. Hon har framtiden för sig.. Go SIBEL

 

MVH F

 

-----

 

Hej!!

Jag tycker att Agnes och Sebastian fick låter av juryn som var till deras fördel. Men däremot "stackars" Sibel som dom förmodligen inte ville se där, fick låter som kanske inte lyfte fram det bästa hos henne!

Jag förstår inte varför man inte valde vilken Celiné Dion låt som helst???

Jag tycker helt klart att hon har varit bäst rakt igenom.

Jag tyckte först att Sebastian var bäst men tycker faktiskt att han är bäst på det han gör men han kan inte göra mycket annat utan att få det att se likadant ut.

Agnes sjunger jättebra i vissa partier men hörs nästan inte i vissa partier. Hon har dock blivit bättre och bättre. Men utnyttjar sina wailingar och höga toner och gör om varje låt så hon kan sjunga dom på ett, för henne, fördelaktigt sätt.

Nej, jag håller med Peter Swartling. Sibel skulle kunna göra tre olika album lika bra i olika musikstilar.

Skulle någon av dom andra klara det?

 

Besviken??

 

-----

 

Två gånger skickade jag sms på sibel utan att få någon bekräftelse på att de mottagits, vilket en eller andra även sagt på detta forum.

Luktar illa med tanke på det mycket klara upplägg TV4 hade att få just Agnes till final på bekostnad av Sibel. Detta med tanke på låtvalen samt juryns ensida analys.

 

Perre/Sörmland

 

-----

 

Varför har inte juryn uppmärksammat Agnes dåliga artikulering? Varför har hennes svaghet att verkligen uttrycka texten så att man hör den glömts bort? Har dom bara tittat på hennes utseende och bländats av hennes ylande? Kan det bero på att hon var deras joker? Kan de perfekta låtvalet som passade henne som handen i handsken vara något annat än ett försök från juryns sida att påverka utgången av denna tävling.

Svagt!

 

K Driver

 

-----

 

Hej!

 

Sibel skulle ha vunnit hela tävlingen!!!

Hon har starquality. En jättefin, ödmjuk tjej med en unik röst.

De känslor hon förmedlar i sina låtar kommer inte Sebastian eller Agnes

i närheten av. Det kommer att gå jättebra för Sibel fastän hon inte vann.

För mig är hon ändå en vinnare. Jens ockå!

 

/Heléne

 

-----

 

Helt rätt artister i final!! Sebastian vågar vara sig själv och Agnes har utvecklats grymt mycket under hösten! Tänk att hon var juryns joker och nu lyckats charma publiken i efterhand!!!

Ser fram emot nästa fredag!

 

Anna

 

-----

 

Sibel är bäst !!!!!!!!! Agnes kommer vinna stort över fjanten sebbe i finalen.

 

Conny. Stockholm

 

-----

 

SIBEL var bäst Inget snack !

A-M Finland

 

-----

 

kul att sibel är ute. nästa - agnes. sebbe ska vinna! han kan sjunga allt, vad än clabbe säger! agnes kan inte sjunga rock, det har ni väl märkt? hon sa ju t.o.m. det själv. jahapp, sebbe ska vinna...tack!

 

/Annie & Martina

 

-----

 

Sebastian e kung

 

Sebastian är kung. Inget snack om saken. Ända sedan han först dök upp i rutan så har han tagit tittarna med storm. Han har rösten. Han har talangen. Han är bäst. Han vågar vara sig själv och det är tufft. Finns folk som tycker attd et är kaxigt och konstigt men han är bara en kille som vågar vara sig själv och stå emot allt dumt som sägs. Det är starkt att vara sig själv. heja Sebastian. The king of idol 2005

 

/ Maria Bredin

 

-----

 

Otroligt!

 

Helt otroligt vilka 3 finalister vi har fått sett på Idiol 2005 idag!

Personligen tycker jag att detta år har varit det mest kvalificerade startfältet någonsin!

SIBEL - Jag hoppas verkligen att det är något skivbolag därute som har sett din potential och signar dig till ett skivkontrakt för det är du verkligen värd!

 

AGNES - Du har verkligen växt som artist i mina ögon!

Vilken allroundartist du är - helt otroligt!

Du är min verkliga favorit!

 

SEBASTIAN - Du har en såååån skön stil och du har en grymt skön röst och coolt kroppsspråk på scenen.

 

Att redan nu smmanfatta årets IDOL blir enkelt - KANONBRA!!

Att fortsätta med programmet IDOL - Vore otroligt kul, men svårt att slå detta startfält som varit med i år!

 

/Micke Pettersson, Stockholm

 

-----

 

Sibel är den enda idolen

 

Varför fick inte Agnes några utmaningar?

 

Varför fick Sebastian en lite väl passande låt, ”Start me up”?

 

Sibel fick två lite tuffare låtar för hennes stil och hon klarade det galant!

 

Men, Agnes fick två poppis-låtar, som jag är övertygad att om Sibel fick göra det skulle ha sopat mattan med Agnes?

 

 

Jaja?

 

TV4, svenska folket och IDOL-juryn (förutom Svartling) har tydligen inte fattat att det inte bara är i fotboll vi svenskar ska tillvara på de med invandrarbakgrund (tänk Zlatan)?

 

Musikbranschen borde öppna ögonen!!!

 

 

Sibel har den mest kompletta sångrösten, varför fick hon inte en power-ballad för?

 

Hon kan lätt jämföras med storheter som t ex Madonna, Celine Dion och Maria Carey!

 

Vem kan man jämföra Agnes med? Nasal hyfsad sång, men inte samma klass! Snacka om entonigt?

 

Sebastian? Vilken skön lirare! Helt grym entertainer! Hoppas han får skivkontrakt oavsett hur det går.

 

 

Agnes gick vidare på sitt utseende, därmed basta! (och att juryn påverkat låtvalet och underlättat för svenska folket med röstningen?)

 

 

Sibel! Hoppas att musikbranschen fattar vilken världsstjärna du är?

 

/Ferra

 

-----

 

Idol TV4 ,otroligt bra,vilka artister.Jag håller med Svartling, alla tre är värdiga vinnare.

 

/calle

 

-----

 

Antingen är tävlingen uppgjord med att ge Sibel låtar som inte många unga känner till eller är svenska folket tondöva, bestäm själva. Sibel var helt klart en värdig finalist, förstår inte att man kan sätta Agnes framför en sådan talang. Sebastian visste vi redan från början hur klockren han var men att rösta ut Sibel är lätt det sämsta som hänt under programmens gång.

 

USCH!

 

HEJA SIBEL, DU KOMMER GÅ LÅNGT ÄNDÅ, VÅR EGEN LILLA SKÅNETJEJ!

 

/Pearl

 

-----

 

Agnes var lätt bäst ikäll!

 

Sign: Helga

 

-----

 

Sibel överlägset bäst alla gånger fick dåliga låtar denna gång kändes som de var avsiktligt denna gång de hade ju sin favorit Agnes som juryn själv röstat in syntes ju hur väl som helst, Genomskinligt man tappar respekten för programmet, Sibel är en stjärna av allra högsta klass så hon lär ju ända kunna komma dit hon vill..Besviken på juryn förutom Peter

 

/Shirley

 

-----

 

Helt rätt med Sebastian och Agnes i La Grande Finale!

De är ju två helt olika sångare, där Sebastian rockar skiten ur väldigt många för han verkligen älskar scenen, kamerorna, publiken och det han gör... medans Agnes har djup, känsla, soul och är så musikalisk som gör sina egna arrangemang på låtarna.... men framför allt... hon berör!

Skulle vara väldigt intressant och höra henne sjunga Gabriellas sång i finalen... och då kommer inte ett öga vara torrt!

 

Agnes vinner!!!

 

/Johan

 

-----

 

Helt rätt person som åkte ut.

 

Jag blir irriterad på alla som säger att sibel var värdig vinnare i Idol 2005.

Enligt mig så är hon tillgjord, jag skulle inte ens betala för att se henne live.

 

Hon har en sjukt fin röst men det är något över henne som inte känns äkta, både Agnes och Sebastian är sig själva under hela tävlingen och jag unnar verkligen dom denna finalen.

 

/Jocke

 

-----

 

En del har redan varit inne på det i tidigare inlägg. Juryns så kallade låtval. Sebastian får en ballad som gör att han är fullkomligt naken på scen. Sibel får en rocklåt som inte direkt är hennes genre. Medans påläggskalven Agnes får What A Feeling...vari ligger utmaningen där?

 

Juryn har inte sagt ett negativt ord till henne, som de gjort med Sebastian och Sibel. Lyssna på reprisen och hör vad Clabbe säger inför Agnes "utmaning".

 

Men nu får ju juryn som de vill, finalen kommer att bli mellan folkets favorit och juryns favorit. Det spelar faktiskt ingen roll om Agnes vinner och tvingas skynda ut sin skiva inför julhandeln. Då väntar jag hellre några månader och ser med glädje fram mot den dagen Sebastian släpper sin skiva.

 

Man hör ju fan knappt vad Agnes sjunger. Nasalt så det förslår. Och göra intervjuer kan hon ju direkt inte.

 

//Gwen

 

-----

 

tycker till om /MLI 's inlägg

 

Tänkte bara säga att jag inte tycker det är alls konstigt att Agnes får två låtar som man vet passar henne. Hon har visat mest variation i sina tidigare uppträdanden.

 

Hanna ’S

 

-----

 

Det är märkligt hur röstningen alltid är uppgjord. Inse fakta: Sibel är inte så bra som ni försöker få det att låta som.

Hur ofta krackilerar inte hennes röst? Hon är duktig. Men inte SÅ duktig!

 

Agnes och Sebastian. Väl värdiga vinnare. Sibel: gå klart din linje, sång, du BEHÖVER det.

 

//Voila

 

-----

 

Helt rätt med Sebastian och Agnes i final. Sibel gjorde bra ifrån sig men

hennes barnsliga utspel går inte hem hos mig.

Rocka gärnet Sebbe och Agnes. Ni är klart bäst.

 

Nicke

 

-----

 

Agnes Agnes Agnes, vilken stjärna. Spela in en skiva och den står på repeat. Nä men ärligt hon måste ju vinna. sebastian är en arrogant diva som försöker plagiera Pelle Howlin i The Hives. Men sluta med det, för du gör det extremt dåligt och svarrtar ner på de som kan Rock.

 

//Madde

 

-----

 

Helt fel...

 

Kan inte säga annat faktiskt..

Sibel fick de svåraste låtarna att sjunga ( dvs. inte några "publikfriare" som ex. Agnes) Jag VET att Sibel hade gjort en bättre variant av Agnes nummer tyvärr)... Men, det verkar som om Sebastian inte skall få så stor konkurrens i finalen..

Så Heja Sebastian, han kommer att vinna! (& hoppas att Sibel får skivkontrakt!!)

 

Hälsn

Christina

 

-----

 

Idol tävligen dog idag. Sibel var i klass för sig.

 

Thomas

 

-----

 

hej!

 

Ville bara säga att det är skandal att sibel åkte ut. Sebastian får låtar som är i hans stil Agnes får låtar i hennes stil men Sibel får prova på nåt nytt! VArför fick inte SIbel göra något i hennes stil tex powerballad.Hon knäckte ju alla med låten All by myself när hon sjöng den. Juryn favoriserade helt klart Agnes och Sebastian. Även om låten var inte Sibels stil så var hon bäst. Hon gjorde starkast intryck på mig sjöng jättebra det var krävande låtar. Hur många perosner har inte gjort Beautiful många har gjort den jättebra och många här säger att de fick tårar och sånt när de hörde agnes sjunga den. Kommer ni ihåg darin på audition, gjorde inte han låten bättre än agnes? en utmaning för Agnes hade varit rock men nej juryn vill inte riskera att agnes inte klarar av att sjunga rock och att hon åker ut. Agnes hade aldrig klarat av rock. Hon klarar hennes stilar pop,soul,ballader. Medans sibel kan sjunga allt jättebra.

 

Är Agnes verkligen en stjärna. Tycker hennes scenspråk är OK men inte bättre än sibels. Hon har knappt någon personlighet när hon intervjuas. Programledarna frågar henne något och hon svarar bara raka svar typ "Ja" eller så säger hon inget...hmm hon everkligen en stjärna..?..

 

skåningen

 

-----

 

Jag hade hellre sett Sibel i finalen än Agnes. Agnes sjunger bra men Sibel sjunger ``jätte´´ bra!!!

Det var jätte sund tycker jag att sibel åkte ut, Sibastian förtjänade att gå till final!

//Jojjo!!!

-----

 

Jo visst är den berömde Sebastian bra på det han gör men det känns jä*ligt trist att en kille ska vinna i år igen. Det som nog stör mig mest med denna folkkära Sebastian är att jag redan har sett bilder på honom med flertalet av stockholms mest patetiska B-kändisar. Jag tyckte att han verkade vara en ganska ödmjuk och bra kille men när man ser honom stå och hålla om en av doky-såpavärldens största sillikon-brud så blir jag ärligt talat förbannad...Har han inget bättre i huvudet än att börja hänga på Köket med alla dessa ytliga och genomkorkade B-KÄNDISAR ??? Skärpning Sebastian smartare än så hoppas jag att du är.

 

Annars vill jag bara säga att det är tragiskt att en så begåvad människa som Sibel åker ut. Jag blir tårögd varje gång hon sjunger, hon är bäst helt klart. Men Agnes är nästan lika bra så jag hoppas verkligen att hon klår Sebbe.

 

Kurt

 

-----

 

Agnes.....boka snar tid till doktorn för att ta ut halsmandlar/polyper så vi

slipper höra denna nasala sång en fredag till. Sorgligt att Sibel fick lämna

i kväll. Sebbe vinner men Sibel borde blivit tvåa. Men hon får skivkontrakt

ändå och sjunger sen skiten ur alla andra tjejer på marknaden just nu.

 

Maria

 

-----

 

Elake Daniel

 

Du hatar verkligen Sibel du har aldrig sagt ett enda gott ord om henne trots att du vet hon knäcker. Jag sätter mitt liv på att de 2 sista kommer aldrig att säljer en enda skiva

 

/Linda

 

-----

 

Agnes är helt klart bäst! Hon har en röst som är speciell och det är det som gör henne så grym!!! Sebastian tycker jag gör samma sak hela tiden, men ingen tvekan om att han är bra. Sibel, ja vad ska man säga, hon klickar helt enkelt inte, och efter ikväll tycker jag helt klart att det var rätt person som åkte ut. Go Agnes Go Agnes!!

 

Emma

 

-----

 

Idol 2005

 

Okej Agnes! Hon är ju förståss klart godkänd, men Sibel är ju självklart en bättre sångerska, Agnes sjunger inte ut, hon låter ju täppt alltjämt.

Jag tror att Sebastian som gjorde ett utmärkt jobb, särskilt med Start me up, som han gjorde suveränt (Mick Jagger kan ju bli jobbig i längden),

kan få det svårt i finalen nu, men jag hoppas han vinner!

 

/Göran B

 

-----

 

Fel artist!

 

Sibel skulle fått vara kvar... Hon är klart den bästa av alla som varit med... Det är en skiva jag tänker köpa så fort den kommer ut... För det måste komma en med henne...

 

/Jim

 

-----

 

Nej, rätt idoler är inte i final. D borde ha varit Sibel o Sebastian!!!

 

/Gloria

 

-----

 

Kommer bli att intressant och se vem av dessa 3 deltagare som säljer bäst: Sibel o Sebbe tror jag då.

 

Då Sibel åkte ut innan Agnes, och pga några av jurymedlemmarna så blir det ingen Tv4 nästa fredag, blir irriterad över att Agnes har favoriserats utan minsta "påhopp" som andra finalistdeltagare fått känna på när de inte har förtjänat det och vice versa. Agnes är bra men hon sjunger nasalt och ligger inte på samma nivå som varken Sibel eller Sebbe...men Sibel blir den nya Darin :)

 

 

/Decibel

 

-----

 

Underbaaart säger jag bara.Agnes och sebastian är två värdiga vinnare och nu är de i final.Woho!!Jag är så himla glad just nu ;) Båda två förtjänar verkligen att vinna.

 

Lindaah

 

-----

 

Tack och lov att Agnes forfarande är kvar i finalen.

 

Det finns bara en sak att säga om Annes hon är oslagbar,vilken röst hon har. LYCKA TILL AGNES!!!

 

Berit på Jupiter

 

-----

 

Sebastian är den stora stjärnan och han blir idol vad som än händer i IDOL.

 

Agnes har glimten i ögat och charmade juryn från första början men sjunger inte Sibel mycket, mycket bättre.

 

Tack Sibel! du har den bästa rösten.

 

Annelie

 

-----

 

Sebastian är bäst ahn har sin egen stil.... Han vinner......

Agnes en b´ra tjej men ingen bra röst kan bli bättre....

 

HELA SVERIGE HEJA SEBBE......

 

-----

 

Jag tycker jätte synd om Sibel, för hon är en värdig vinnare. Hon har kunnat ta varje veckas låtval och göra dem på rätt sätt. Hon är kanon, men det är Agnes också. Jag har haft jätte svårt att välja mellan dessa tjejer. Jag har haft Agnes som favorit nästan hela tiden, men Sibel har vuxit i sin roll som artist och det har även Agnes. Men det är ju helt olika sångstilar de har. Jag hade velat se Agnes och Sibel som finalister. Tyvärr så tror jag att det nästan är uppgjort på förhand på något sätt att Sebastian ska vinna. Det känns som om det har varit så hela vägen. Så jag kommer vara jätte glad om han inte vinner. Men visst, han är bra men han är alldeles för sprattig på scenen för att titta på. Heja Agnes, och du är otroligt lik Jennifer Lopez. Jag kommer att rösta på dig........

 

 

Faxilur

 

-----

 

väldigt synd att Sybel åkte ut

/s m

 

-----

 

Vi kom inte fram när vi skulle rösta på Sibel. Kraschade växeln eller? Någon mer som inte kom fram?

 

/Glenn

 

-----

 

Att Sebastian gick till final var helt rätt! Men - Sibel var den som skulle fått tävla mot honom, inte Agnes. Sibel har en röst utan like, med en själfullhet och renhet som är få sångerskor förunnat. Helt otrolig! GO SEBASTIAN i alla fall!!

 

/Virran i Sthlm

 

-----

 

Nä vad är det här!! Varför röstar folk in Agnes i finalen istället för Sibel!! :(

Visst har Agnes bra sångröst men hon sjunger ju i näsan låter det som.

 

Nu måste Sebastian ta hem det här annars är det skandal tycker jag!

 

MVH L

 

-----

 

Agnes o sebbe kommer komma till final!!//bella

 

-----

 

Alla tre är så duktiga. Oavsett vem som vinner borde alla tre få skivkontrakt med en gång. Vore dumt att slösa med två personer som har enorm talang och bara satsa på vinnaren!.(Se på Daniel och Darin.)

 

/Signe

 

-----

 

Spelar ingen roll att Sibel åkte ut, om 1år är hon den enda som fortfarande har en karriär, hon kommer bli stor.

 

Putte

 

-----

 

Hade Sibel fått välja låtar själv hade hon inte åkt ut, juryn gav alla utom henne låtar på det område som de var bäst på... de känns tråkigt att inse att det var uppgjort.

 

//P Gammelstad

 

-----

 

Sibel kunde gett Sebastian en match i finalen!

Mvh Glidarn

 

-----

 

Vilken DRÖMFINAL det blir nästa fredag!!!! Agnes & Sebastian är VÄL värda finalister. Sibel var inte alls dålig, hon sjöng fantastiskt. MEN... hon har inte samma starquality som Sebbe & Agnes. De kan framföra låtarna helt fantastiskt!! De är super på scen!! Detta var min högsta önskan för Idol 2005!! Mina två favoriter till final!! Nu vinner min favorit hur som helst!!! =o))

 

Sanne

 

-----

 

Där rök den enda värdiga vinnaren i denna tävligen.

Sibel har under hela denna tävling varit den klarast lysande stjärnan. Vilken röst, vilken utstrålning den tjejen har. Du kommer gå långt Sibel, det finns inget som kan stoppa dig.

 

Sign: Besviken.

 

-----

 

Hela tävlingen är ju klart uppgjord.

 

Ikväll var Sibel återigen bäst och med klart bästa sångrösten av de 3. Agnes röst håller inte måttet alls, men det är ju klart, juryn bestämmer ju och då är det hon eller Sebbe som skall vinna.

 

Undrar vad TV4 gör för alla pengar folket kastar bort på en fejkad röstning? Firmafest eller?

 

Tror inte detta kommer in men skriver det ändå...

 

Robban

 

-----

 

Rätt finalister

Vad nervöst det var men äntligen fick Sibel åka hem och det blev de två bästa i finalen. Sebastian är bra med väldig scen pondus men lite enformig. Agnes är som en dröm, ser bra ut, en utstrålning som ingen annan och rösten ger mig gåshud. Jag håller på Agnes i finalen. Vinner inte hon är det skandal.

 

Fam Henriksson

 

-----

 

Svenska folket är inkompetent då det gäller musik. Hur i hela världen går det att Agnes med sin hesa och otydliga röst går till final i stället för supertalangen Sibel ? Detta måste ju vara årets största miss ! Absolut !!

Idol lyssnare från Finland.

 

-----

 

Agnes o Sebastian går vidare o Sebastian vinner...SOLKLART

Anita

 

-----

 

Jag tror Sibel åker hem, hon är en jätte bra sångare men dem andra är bättre. Agnes kommer att vinna hon är världens bästa carlsson!

 

// Johanna , Huskvarna

 

-----

 

Agnes är så jävla bra så det är SJUKT! Jag blir helt matt.. får rysningar... gråter nästan.... "what a feeling..." Jag gillar Sebbe och Sibel också och tycker att det är oerhört jämt ikväll, förra veckan var ju mer ojämn, Jens nådde inte upp till de tre som står kvar....

 

Jag tycker att ALLA tre förtjänar att göra en platta efter idol och att ALLA tre är bättre än både Daniel och Darin!

 

Det här året har tv4 verkligen hittat IDOLER!

 

/MJ

 

-----

 

RÖSTA PÅ SIBEL!!!!!!!!!!!!!!

 

/Sabina

 

-----

 

Agnes får mina öron att gå mot en ny vår

 

Mitt öga, att fälla en tår

 

Lycka till Agnes!

 

Hälsningar

Vuxen grabb

 

-----

 

Varför favoriseras Agnes hela tiden. Juryn har inte sagt ettt enda ont eller negativt ord på under hela serien. Men så är hon ju också juryns val.

 

Heja sibel och sebastian.

 

Lasse

 

-----

 

Jag tycker alla tre är värdiga vinnare. Men jag fick en klump i halsen när Agnes sjöng sina låtar. Hon berör på ngt. sätt !

 

MK

 

-----

 

Hur kommer det sig att tex Sebastian får sjunga en låt som passar honom perfekt samt en låt som i sitt orginal sjungs av en tjej och är så långt ifrån sebastian som möjligt, medans Agnes får två låtar som passar henne som handsken, dessutom en låt som måste anses som folklig disco. varför fick inte Agnes en Rocklåt tex som hon inte klarar av. Är detta rättvist? Nä, eller hur?

 

Rösta bort Agnes nu, då hela juryn och upplägget är att hon och Sebastian ska vara i final. Dessutom är ju Sibel en så mycket bättre artist och sångerska ändå.

 

Perre/ Sörmland

 

-----

 

Agnes är ju klart bäst! Jag kan inte direkt minnas sist gång juryn sa något direkt negativt till henne efter hon gjort ett uppträdande..

 

Ja.. Sibel är väl den jag tycker skall ryka.. Har ingen direkt motiv till detta men när jag hör henne så känner jag ingenting. Sorry..

 

Ha en fortsatt bra dag = )

Med vänliga hälsningar

 

MARTIN HELLSTRÖM

 

-----

 

Det är lite lustigt att så mga tycker att Agnes sjunger dåligt, tror Jörgen Elofsson har hört en del, och han verkade ju gilla henne...!? För mig är det helt klart; Agnes och Sebastian till final! //Anna

 

-----

 

Med passion, sexighet och röst knäcker han allt vad som visats i TV på mycket länge.

Sebastian me Sverige.

/Antonietta

 

-----

 

Hej

 

Jag tycker låtvalen var orättvisa

Sebastian får något han inte är förtjust i , dom andra två något dom trivs med !!!!!!

 

RÄTTVIST= NEJ

 

Mvh Mona

 

-----

 

Skandal om inte Sebbe vinner hela kittet!

 

Agnes och Sibel blir goda tvåor båda två.

 

KalixLena

 

-----

 

Juryn gjorde jätte bra låtval till alla tre,men Sibel åker ut.Hon har inte samma utstrålning och bredd som de andra två trots att hon också sjunger bra.Ingen tvekan om att Agnes och Sebastian kommer final.De har båda två en så härlig utstrålning.Tolkar låtar på sitt sätt så det låter super bra

 

Idol finalen kommer att bli GULD

 

/Jennifer Gällivare

 

-----

 

Juryn hade valt bra låtar, och Agnes ska vinna, Sibell åker i kväll!!

Hoppas jag i alla fall...

 

//Johanna

-----

 

Jag tycker...

 

att Agnes ska få en plats,vinnaren vet ju redan vem det blir ju.Typ Sebastian så klart,men han har inte ja som favorit utan Agnes.

 

Kram Pia i Köping

 

-----

 

Agnes.

 

Ett skivkontrakt.

 

Och skivan på repeat.

 

/Zarah

 

-----

 

Hoppar för i h.lvete att Sebastian eller Sibel åker ut idag. Att en sån fantastisk artist som Agnes skulle åka ur vore skandal.

 

//Yrast

 

-----

 

Sibel åker ut ikväll. Sebastian var så j-a bra. Han har varit bäst hela Idoltiden..Sebastian tar hem det här..

 

Sebastian du är bäst!

 

Nina

 

-----

 

Det är helt otroligt att Sibel och Agnes har tagit sig så här långt. Visst kan dom sjunga,men dom har ingenting att ställa emot Sebastian. Han är den bästa av dom tre, och ikväll tycker jag att Sibel kan åka hem.

/Tef

 

-----

 

Agnes måste åka ut! Sebastian spelar i en annan division och Sibel är helt klart tvåa!

 

/Ante

 

-----

 

Efter att ha sett programmet så är jag bara ännu mer övertygad om att Agnes är kvinnan som borde få finnas i allas liv. Jag ryser bara jag tänker på hennes uppträdanden. Fy vad du är duktig!!

Hoppas på dej Agnes!

/Therese

 

-----

 

Säger bara Agnes! Vilken tjej, spelar ingen roll vad hon sjunger man får gåshud. Hoppas Sibel åker i kväll.

 

Mia

 

-----

 

Sebastien borde åka ut för han var sämst ikväll

 

/Niclas

 

-----

 

Hej då Agnes. Du har gjort ditt bästa och du har nu gjort ditt.

 

Sibel är bara så mycket större sångmässigt och Sebastian är i en klass för sig.

 

Flöbbo

 

-----

 

Gåshud av Agnes båda framträdanden. Hon och Sebbe, SJÄLVKLART!

//Jenny

 

-----

 

Alla tre gjorde både bra och inte fullt så bra ifrån sig, ingen av dom når riktigt upp hela vägen i flaggstången.

Men jag är väldigt kritisk till jurryns lobbyverksamhet som pågick i själva låtvalet. Sebastians utmanande låt var verkligen en utmaning för honom, so far so good. Sibel fick sjunga lite rockigare vilket inte är något hon verkar göra var dag heller men agnes så kallade "utmanande" låt, var va utmaningen i att sjunga en musikstil som hon hållit sig till under hela finalstadiet? Det är uppenbart hur mycket jurryn försöker göra för att få fram henne istället för sibel eller sebastian. Jag ställer mig väldigt frågande till varför dom vill få fram en tjej som sjunger nasalt och inte ens har någon falsett fastän hon skulle behöva det. Hon har banne mig inget komplett register! Jag hoppas verkligen att folket hemma i soffan hör att Agnes har problem att pricka tonerna, hon ska inte till final imo!

 

/Peter

 

-----

 

Jag förstår ingenting. Hur kan folk undgå att inse vem som har den största potentialen i den här trion?

 

Sebastian är en kompetent gubbrockare. Agnes ruggig på soul och r'n'b men Sibel är den som regerar!

 

Hon är den enda som lyckats både med att få mina ögon att tåras och min fot att stampa takten.

 

Hade jag pengar skulle jag skriva kontrakt med Sibel på stört!

 

Musikdiggarn

 

-----

 

Hej!

 

Jag har hela tiden haft Sebastian som favorit, men pga av sjukdom och ett otursamt låtval av juryn tror jag att han åker ut. Den stackarn fick sjunga en skrikig ballad med sin såriga hals, medan tjejerna fick poppa runt med låtar som de redan bevisat att de klarar av bra. Sibel fick en ny rock låt och juryn var helt lyriska den förra gången hon sjöng rock. Agnes fick en gammal klassiker som alla älskar och kan göra bra. Enligt min mening var Sebbe den enda som fick en låt som var svår och inte alls hans stil. Orättvist! Man får hoppas Sebastian kan göra en Darin även ifrån tredje plats.

 

 

Georgina

 

 

-----

 

AGNES e en av dom bättre artisterna jag hört. Fick riktig gåshud när jag hörde henne. Du komer att vara i final och det tilsammans med Sebbe. Du gör mig glad så fort jag ser dig. Och Sebbe du e så snygg och du passar på scenen.

 

Sorry Sibel men du åker ida:(

 

/ Varbergare

 

-----

 

Ja, Sibel är en stjärna! Hon är en Idol! Jag vill inte att hon ska åka ut, men

 

alla verkar redan ha bestämt sig för Sebastian (Inte mångsidig) som etta och Agnes ( Inte så rockig) som två.

 

Jag tror dock att Sibel kommer klara sig superbra utanför Idol. Se bara hur hon regerar på scen. OH MY GOOD!!!!!!!

 

/ Diana

 

-----

 

Tycker att Agnes borde åka ut ikväll. Hon är en bra artist. Men mot Sibel o Sebbe, så räcker hon inte till i kvällens omgång.

 

Agnes har inte alls lika fin och klar röst som Sibel. Låter väldigt grötigt.

 

Sebbe är stabil som vanligt. Dock börjar han kännas lite tråkig. Samma stil i varje program. Allt låter lika det han sjunger.

 

Tycker Sibel fick den största utmaningen ikväll, och klarade det perfekt.

 

Så hoppas Sibel vinner i finalen.

 

//dr love

 

-----

 

Hej tycker jurun har favoriserat Agnes i låtvalet Sebastian och Sibel fick låtar som dom var tvugna att göra något bra av medan Agnes fick sina låtar serverat.Så det är redan klart att juryn ville ha sin joker ända fram till slutet.

 

Sorgligt Juryn

 

//Kentha

 

-----

 

Kan det svenska folket ej begripa sig på sångröst, framförande och talang. SIBEL är ju väldigt överlägsen dom andra som ej har röst eller gehör.

Röst från Finland.

 

-----

 

Agnes är verkligen helt suverän!

 

Var tvungen att kolla upp vad Sebastian heter så stort intryck har han gjort på mig... Han sjunger bra men det är alltid samma sak och aldrig något eget (som han dock gärna påstår hela tiden). Håller med om att Sibel är vass på höga toner men hon har verkligen noll personlighet, både röst och utförandemässigt.

 

Agnes däremot, blir glad så fort man ser henne - enorm utstrålning, dessutom är hon väldigt vacker. Hennes röst är helt fantastisk och sättet hon framför låtarna på underbart.

 

Tror men hoppas inte Sibel får åka hem idag.

 

/Agnes-FTW

 

-----

 

Agnes är det bästa på länge, länge länge........

Och juryn som babblade om dålig kvalitet på årets tävlande..... jo, tjenare

Agnes är ljusår bättre än exempelvis Darin.

Vinner inte hon så är det skandal.

 

Owe Annelund

 

-----

 

Om sibel åker ut så kommer tv4 förlora tittare. garanterat.

Sibel får inte åka ut! Om hon kommer ut, så kommer hon att gå riktigt långt efter Idol ändå. Haha, Sebbe och Agnes de är inget hot för Sibel. Men Mariah Carey har ett hot. Och darin du är redan utklassad när Sibel kommer in i musik branschen. JAG HEJJAR PÅ DIG SIBEL

 

/en sångare, som älskar sibel.

 

-----

 

Det var rättvisa låtval och Sebbe, Agnes och Sibel ställdes på både svåra prov och delikata prov. Mycket bra gjort av juryn och alla tre fick chansen att visa sina bästa sidor.

//Tobbe

 

-----

 

Godkväll Sverige1

 

Det finns bara en artist som får mig att gråta och det är carola Men nu har hon fått konkurens av Agnes.Vilken tjej! jag önskar henne all lycka.

 

/Evelyn

 

-----

 

När man hört dom 3 som är kvar och sen hör vad juryn säger om dom så är det så genomskinligt vad juryn vill ha.

Sebastian och Agnes. Hur kan man säga att Sibel sjunger falskt när Agnes sjunger mycket falskare. Byt ut juryn. Dom har hållit upp Agnes hela tävlingen. Sebbe och Sibel till final.

 

Musiklärare

 

-----

 

Agnes sjunger verkligen nasalt och det blir för tråkigt, Sebastian är cool och sjunger väldigt bra men jag tycker Sibel är ett snäpp bättre än Sebastian.

 

Juryn har sedan några fredagar tillbaka valt sina favoriter, det märktes av deras låtval. De vill inte ha kvar Sibel, MEN det spealr ingen roll för jag är väldigt säker på att Sibel blir den som som länger längst i karriären. GO SIBEL

 

/M.M.

 

-----

 

Tycker inte direkt att det är så mycket att diskutera!

Agnes är ju helt klart bäst.. Hon har ju allt för att bli en stor stjärna, hon är ung, ser otroligt bra ut och kan sjunga!

 

Sen lite fin slipande och mera erfarenhet på detta, kan bara bli ännu bättre. Och hon verkar som en skön och jordnära tjej.. Sibel känns liksom...inget alls och Sebastian känns bara som att han försöker för mycket.. Känns lite som en Ola Salo (i The Ark) kopia. Nej?

 

Jag vill se mera Agnes och det hoppas jag att flera vill.

 

Ha en fortsatt bra dag = )

 

Med vänliga hälsningar

 

MARTIN HELLSTRÖM

 

-----

 

Vad händer? Sibel är så totalt överlägsen både Sebastian o Agnes. Skull mer än gärna höra ngn. av dom sjunga Stop o därefter höra vad juryn säger. Sibel är den absolut bästa av alla!!

 

Hälsn/ monique

 

-----

 

Det som jag tycker är skumt är att jag smsa och la min röst på Sibel, men jag fick inget meddelande svar tillbaka som jag alltid brukar få annars, där det står att smset har kommit fram?? Har andra haft samma problem?

/Parsia

 

-----

 

Sebastian ska VINNA!

 

han är bäst av dom , även ifall många säger att en tjej ska vinna men tänk om Killen ÄR bättre än tjejen? (som Sebastian faktiskt är).

 

jag har hoppat mellan tjejerna (sebastian var solklar innan) men jag lutar nog åt Agnes! RÖSTA PÅ RÄTTE PERSON ! ! ! ! !

 

/Mathias

 

-----

 

agnes var klart bäst. sibel åker ut

/pelle

 

-----

 

jurykupp?

Orättvist eller inte, att Agnes fick två låtar där hennes kvalitéer framhävs medan de båda andra fick utmaningar, något att bita i, något man inte visste säkert om de skulle sätta. De gjorde dom ju såklart, men fult gjort av juryn!

/MLI

 

-----

 

Sebastian har varit min stora favorit hela vägen, men i kväll visa Agnes var skåpet ska stå !!!

 

Vilken helt otrolig version av 80-tals klassikern " What a fealing" hon gjorde !!

 

Riktigt stort!

 

V-man i Halmstad

 

-----

 

Idol känns ikväll verkligen som SM i Musik, det verkar för mig vara tre av Sveriges bästa artister på scenen. Om det är jag som är förblindad eller om det verkligen är världsklass i tvrutan vet bara gudarna. Sebastian är plötsligt bättre än Rolling Stones, Sibel har en ton som kan smälta ett hjärta och Agnes är helt enkelt en gudinna.

 

/Linus

 

-----

 

Idag var Agnes helt underbar.. Jag hade gåshud på hela kroppen. Sebel gjorde sin bra men jag tror att hon åker ut och det gör mig isåfall glad för jag tycker att Agnes och Sebastian e dom som jag tycker e dom helt klart bästa i IDOL 2005..

 

Lycka till ändå Sibel..

 

Lyckoönskningar från en Varbergare

 

-----

 

Hur kan juryn ge Sebastian 1 låt som han e bra på och sen ge Sibel och Agnes 2 låter som dom kan briljera på. varför gav dom inte Agnes en rock låt ?? riktigt dåligt av Juryn

 

// fredrik

 

-----

 

Alla tre har varit grymma ikväll och det är ett svårt val. Men enligt mig ska en bra artist ha: sångrösten, utseendet och öset. Det är bara två som har allt det ikväll och det är Sebbe och Agnes. Så ut med Sibel även om hon är jätteduktig. Tyvärr kommer hon inte sälja i längden.. Men Sebbe kommer sälja världen över. Sebastan for IDOL winner 2005!

 

/Laxöring

 

-----

 

Hur har Sibel kunnat ta sig så långt som hon gjort. Jag har inte följt programmet tidigare och det kan ju vara att hon fått fel låtari kvällens program men juryn tyckte at hon rockade fett. Är det helt tondöva???? Sibel kan ju inte hålla tonen och spricker nästan i flera lägen under låt nr 2: How you remind me. Och att Agnes skulle ha gjort den bästa versionen av What a feeling någonsin är ju rent skrattretande. Om dessa tre är det bästa de (juryn) kunnat vaska fram kan jag bara drömma om hur dåliga de var som åkt ut under tiden.

 

Hälsningar Anders M-T

 

-----

 

Jag säger bara så här --->>> SIBLE HAR ALLT SOM KRÄVS OCH HAR ALLA TONER I ALLA SVÄNGAR. Ut med agnes som sjunger med näsan och e dåligt på låga toner , samt försöker bara skrika sig i alla låtar..e det inte nåt man börjar tröttna på.. Sibel kommer vara en ändå bli en vinnare om hon åker ut. För det finns säkert ett FET kontrakt som väntar på henne så fort hon e klar med idol.

Jag menar kolla på darin o daniel. Ha aldrig hört daniel på radio äns medans Darin har blivit stor kändis.

 

Signatur// en som älskar musik

 

-----

 

Agnes

alltså e det ingen som hör hur dålig hon är. hur kan dom tycka att hon var så bra denna sista låten man hörde ju inte vad hon sjöng.. jag får ont i kroppen när hon sjunger. såå dålig. sebastian ska vinna. tyvärr valde dom fel låt till han synd men han är ändå bra... men skärp er liksom agnes e dålig kan inte ens prata ordentligt.. sibel e duktig oxå

 

/////////////////////////////////////////////////////FIA

 

-----

 

Så jäkla lågt av juryn. De har valt låtar som passar Agnes som hand i handsken medan Sibel fått skitlåtar. Trots regerar Sibel över Agnes rejält. Sibel har vansinnigt mycket bättre röst och inlevelse. Tyvärr öser juryn beröm över Agnes trots att hennes version av "You are beautiful" var falsk och oerhört nasal och svag. Rösta nu på Sibel och trotsa att juryn försöker bestämma finalisterna!

 

/Markus Luleå

 

-----

 

Sibel och Sebastian är båda nummer 1. Agnes är oxå bra, men hon räcker inte hela vägen fram, tycker jag. Jag hoppas att Sibel vinner och att Sebastian blir en "Darin", d.v.s en vinnande tvåa.

 

/Monica

 

-----

 

Sebastian är bäst! Du har världens coolaste stil och i kväll lyste du som en stjärna på himlen, jag hoppas och vill att du står och vinner hela grejen nästa vecka!

 

/Annika

 

-----

 

jag säger bara Sibel...sån röst som hon har så kan man komma långt, låter så underbart när det gäller rockballader men även andra genren tror jag att hon skulle passa i utan större problem, helt otrolig tjej måste jag säga...hon har berört mig mest av alla

 

/pekka

 

-----

 

Ut med Sibel!!!

 

Hon måste ha kommit så här långt på grund av sämre motstånd jämfört med förra året.

 

Länge leve Daniel.....och Darin

 

Det är Agnes år i år!!!!

 

/M

 

-----

 

hej

 

Hoppas att Sebastian vinner och går till final !! han äger alla på senen. han e såååååååå bra !!! hoppas att Sibel åker i da

 

/Alfred

 

-----

 

Sebastian är inte lik Ola Salo. Har sett Sebastian ofta på Idol och har sett The Ark live flera gånger och de är inte lika. Visst båda är livliga och riktigt bra entertainers. Men de e de som gör dom så bra! Att bara stå o sjunga en låt rätt upp-och-ner håller inte på en riktig scen. Därför tycker jag Sebastian är en värdig vinnare eftersom han

verkligen får igång publiken.

 

// Mini-Harald

 

-----

 

Jurins låtval var ruskigt bra. Tack och hejdå Sibel. Sebastian ska vinna hela skiten, inget snack om det. Det är ingen som når upp till Sebastians nivå. Så hejdå Sibel, ha det bra.

 

/Emmy

 

-----

 

Jag säger bara Sibel...det finns ingen annan som ska åka ut!!

Hon är inte ens i närheten av de andra två....så ut med Sibel!!

 

/The Man

 

-----

 

Aloha,

Just wanna say, if there is any out there that knows anything, something about music, they should realise that Idol 2005 winner gonna be Sebastian, HE ROX.

 

What a Preformance tonight, A new Mick Jagger is Born.

 

Visar R.

 

-----

 

Släpp ut katten – f’låt Sebastian. Rösten spricker ju

 

Lena, a grown woman

 

-----

 

Visst är väl Agnes rätt lik J-Lo?!

 

/Evis igen

 

-----

 

Sebastian!

 

HELT otroligt. HELT fantastiskt otroligt härligt.

Jag blev verkligen glad av att se Sebastian ikväll, tusen tack för det Sebbe.

 

Vilken artist. Milda tid.

 

//Emma

 

-----

 

Var lite pesimist innan första låtrundan i kväll, men hoppet har tänts. Agnes var helt suverän!

 

Go for it. Kanske min önskan slår in. Tack och adjö Sebastian.

 

Lelleprinter

 

-----

 

Sibel åker i kväll, och juryn gjorde bra låtval

/Johanna

 

-----

 

Det är inget snack Sebastian är bäst.Jag fick rysningar när han sjöng.Han är en värdig vinnare.Heja Sebastian.

 

Sari

 

-----

 

Agnes har fått fel första låt, sibels och sebastians låt var det ös i, men Agnes fick en lugn.. Hon var bra, men kan tyvärr missa på detta. Agnes e den STORA vinnaren i våra öron, men tyvärr är det hon som kommer att bli utröstad i kväll.

 

Folket har rätt Sibel beteér sig som en fjortis och kändisskapet har stigit Sebastian åt huvodet, den enda som tar Idol med stil är Agnes.

 

Lycka till och bevara vår stjärna till finalen.

 

Linda och Patrik

 

-----

 

Hej! Jag tycker att Sibel borde vinna men tyvärr tror jag att hon åker idag. Sebastian är så himla dålig! Han har alltid samma dans med ena axeln framåt, den dära sjalen eller vad det ännu är och antingen kort kavaj eller lång. Det börjar bli lite irriterande.. Agnes är bra men även om hon vinner är hon för tråkig för någon att lyssna på.. Men det kommer säkert bli en svensk som vinner Kolla på förra året.. Vem är Daniel???? Darin e ju bäst!!

 

/matrte

 

-----

 

Jag säger bara vissa saker: Sibel har allt som krävs ex: mogenhet, klass, utstrålning och rösten ..agnes har näsrösten och sebbe passar på rockidol och inte som pop idol !!

men det roliga är att om sibel åker ut så e hon en vinnare ändå för hon lär nog bli kändis ändå och få ett kontrakt som väntar på henne just nu..Sen får vi se vems röst man hör mest på radion och i skivbutikerna..

 

/nana

 

-----

 

Är detta ett skämt!? Vilka håller juryn på kan man ju undra? Sebastian får låtar som är i hans stil Agnes får låtar som passar henne jättebra....men Sibel nä hon ska få prova på nåt nytt så sjukt!!!! Sibel som annars är klockrent Bäst av dem som är kvar! har ju inte en chans med dem här låtarna, gillar "how you remind me"! men det är ju inte Sibel! urdåligt låtval av Juryn men men dem vill väl ha Sebbe och hon med den dåliga rösten i final!

 

//Sur på Juryn kille!

 

-----

 

Sibel är överlägset bättre än Agnes. Agnes kan inte uttala orden rätt! jag förstår inte vad hon sägar! Kan inte sätta fingret på vad det är som är fel! läspar hon eller....

 

Sibel är bättre men Sebbe bäst!

 

Lisa

 

-----

 

Jag har inte haft sådana rysningar sedan jag hörde Alison Moyet i början av åttiotalet som när jag ikväll hörde Agnes sjunga Beautiful.

 

Tårarna var nära. Har aldrig tidigare hänt. Jag tror att en ny Carola är född i Sverige. Agnes är hennes namn. Sibel och Sebastian är också fantastiskt bra men har nog nte samma potential. Agnes darr på rösten kan ge en plats på världsscenen.

 

Larsson, a grown man

 

-----

 

Hur kan man jämföra Sibels röst med Agnes? Sibel är överlägset bättre. Agnes kan ju inte ens uttala orden rätt! Läspar hon eller? Jag kan inte sätta fingret på vad som är fel...

 

Lisa

 

-----

 

Sibel åker ut!!

 

/Angelica

 

-----

 

halloj

 

byt bort hela den löjliga jyryn som bara sitter där för sin egen vinnings skull

 

annars är artisterna 3snäpp bättre än i fjol

 

/Peter

 

-----

 

Shit Agnes!

 

Jag ryyyyyser!

 

Och den vackraste deltagaren i Idols historia!

 

-Sara

 

-----

 

Ut med AGNES! Hon har gjort sitt för längesen!! Ska hålla tummarna att hon åker ut ikväll! Hon suger verkligen! Jag är så trött på hennes extremt tama och nasala framföranden!!!

Det är en gåta att hon får så mkt positiv kritik av juryn hela tiden. Det är definitvt något lurt när de gång på gång lovprisar denna lilla tös, tom när hon gör dåligt ifrån sig! Inte ens då vill de ge henne konstruktiv kritki utan lovprisar henne istället. För några veckor sedan höll hon så långa toner i en låt att det rentav var löjligt och jobbigt att höra hela låten. Ville bara stänga av TV:n!!! Men nej då, lilla Agnes sjöng så sött o vackert så enligt juryn..sure, my ass att hon gjorde!!

Sibel - jag håller på dig!!! Du beter sig åtmistone lite vuxnare och låter inte som en tolvåring när du pratar!! Go Sibel, Go Sibel!! Yeah :p

Ps, jäkligt trist låt juryn valt åt dig ikväll men du klarade det galant ändå, det må jag säga!!!

 

/Andersson

 

-----

 

Vilken inledning! Sebastian är kung! Synd bara att det finns mindre musikkunnande medborgare som inte fattar detta!

 

Älskar Sebastian..

 

Mallan

 

-----

 

Jag suttit och tittat på varje avsnitt och spekulerat!

Av finaltagarna finns det bara en som kan bli en stjärna och det är Agnes. anledningen är enkel:

 

Sebastian: En kopia av The Ark...mycket bra artist men knappast "egen"

 

Sibel: Mycket stark på höga toner men svagare eller snarare vanligare på de lägre....räcker tyvärr inte.

 

Agnes: Inte helt färdig artist men kommer mer och mer.

 

Hennes starka plus är att hon har en egen röst som ingen annan nuvarande artist har. Där finns stjärnan.

 

/Eric

 

-----

 

Klart att Sibel åker ut. Vad har hon som kan mäta sig med rockiga Sebastian och Agnes som ger mig gåshud när hon sjunger. Tror att både Agnes och Sebastian kommer att bli stora efter detta.

/Therese

 

-----

 

Anges tror jag åker ut i Idol ikväll.

Hon har inte riktigt det där som krävs...

Heja Basse och Sibel!

 

//"Nästa Idolstjärna"

 

-----

 

Jag har en favorit o det är Sibel. Problemet är bara att åker hon ut ikväll så kommer jag tvingas se Sebastian o Agnes. Sebastian gillar jag inte för sättet han är på. Agnes gillar verkligen inte! De som säger att Sibel är en diva bör nog titta igen o se vad Agnes är för en tjej egentligen.

 

//Snö

 

-----

 

Jag hoppas innerligt att Sebastian äker ut. Det finns bara en Mick Jagger och han är inte död än.

 

Tyvärr tror jag att han hänger kvar på Agnes bekostnad. jag säger tyvärr därför att jag tycker att hon borde stå som vinnare onm en vecka. Men vem har sagt att livet är rättvist?

 

Lelleprinter

 

-----

 

Tyvärr går inte Sibel vidare ikväll. Hon är kall och stel på scen och hennes höga register håller ej på längden.

 

Bäst framträdande gör Agnes med hennes vackra djupa stämma. Hon vinner lätt Idol 2005

 

Hälsar Anna

 

-----

 

Jag kan inte förstå juryns förtjusta uttalande efter Sebastians förstå låt.Ganska billigt.Passar på nåt nöjesfält mindre än Gröna Lund.

 

Bengt

 

-----

 

Det är så synd att "Sveriges bästa sångerska" aka Sibel kommer att åka ut ikväll. Jag menar hon sjunger bättre än rock-sebbe och "sjunga genom näsan"-Agnes men Sverige kommer nog att hålla kvar de svenska artisterna. Det är så synd alltså. Det hände samma sak förra året. Daniel Lindström hade ingen utsrålning över huvud taget men för att han var svensk fick han vinna!! Alla vet ju att Darin var bäst... jag menar; Vem lyckades bäst?

 

Jg hopppas verkligen att Sverife tänker till... och röstar på Sibel. Hon är bäsy och förtjänar at vinna. Det är orättvist om hon åker ut ikväll. Men i och för sig ; Livet är orättvist...

 

 

Älskar dig Sibel!!!!!

 

 

/Norjin

 

-----

 

Eftersnack

 

Ikväll får till min stora sorg Sibel lämna Idol 2005. Sebastian kommer skina i Start Me Up och förtrolla publiken med Nothing Compares 2 U. Agnes har fått alla småflickors favorit låt på sin lott i och med Beautiful, vilken också kommer flyta sammetslent från hennes stämband. Sibel har i och för sig en magnifik chans att få alla att få förstå hennes sångkapacitet när hon framför Nickelbacks, How You Remind Me.Men tyvärr så kommer Agnes fabulösa kropp fälla avgörandet i hennes favör då alla heterosexuella män inte kan annat än att rösta för att få se henne ännu en kväll.

 

// Linus Ragnhage

 

-----

 

Sibel får inte åka ut!Agnes hoppas ja åker ut hon har inte utstrålningen

 

/Tord

 

-----

 

Sibel får lämna idol dom andra två är ett senppt bä bra låt val juryn är extra på agnes dom valde låtar som passar henne som dom vill att en tjej vinner eller agnes gå vidare så kommer stå mellen sebastian och sibler som får lämna det blir sibel

 

/tomten68

 

-----

 

Vem åker ut ur Idol?

 

Jag och min man är helt övertygade om att Sibel får lämna Idol ikväll. Om inte så hoppas vi verkligen att Sebastian och Agnes slåss om segern nästa vecka. Vem av dom som vinner är sak samma, båda är grymma på sitt sätt.

 

//Petra & Thomas

 

-----

 

Känns som man bara vilt kan spekulera om vem som får lämna ''Idol'' i kväll. Alla 3 otroligt duktiga.

 

Sebastian känns säker på att få stanna, om han går upp och gör det han ska göra och håller den riktiga Sebastian kvaliteten. Men ett litet misstag kan sätta stopp för det.

 

Det kommer nog handla om Sibel och Agnes, och jag tror Sibel drar kortaste strået.

 

// Kungen

 

-----

 

Sibel ska ut idag och Agnes eller Sebastian ska vinna

 

/Maja

 

-----

 

Jag håller på Agnes, har sett henne repa i dag och hon knäcker!

 

Hon är så jävla snygg och har allt en sångerska behöver, ett brett register! You girl.

 

/Malin

 

-----

 

Jag tror att Sibel Redzep åker ut i kväll

 

/Harriet

 

-----

 

bra låtar till bra "idoler"

 

Tyvärr tror jag att Sibel åker ut ikväll.

Agnes har blivit kvalitativ kelgris med svenska folket och nästintill "folkkär-idol"!

Sebastian kan inte åka ut!!!!!!

 

Han är en IDOL....den enda vi hittills fått fram från programmet-sorry Darin och ja, även Daniel (Norrlands Tom Jones).

 

Finalen blir Agnes och Sebastians!

 

Sebbe är redan en Jagger jr och rocken är på frammarsch!

Och en kille som sjunger som Sebastian kan inte bara misslyckas.

 

Synd egentligen - för Agnes är värd segern lika väl.

Men hon kommer som stark säljande två!

Sebbe har potential även internationellt. Det du Daniel är "coming true".....ett år som förra idolen slarvade bort.

Inte en skiva förutom den färdigskrivna. DÅLIGT!

 

Juryns val-utmärkt.

Bra val till respektive artist och som sagt....i år har vi 3 vinnare (ngt som annars bara sägs för att vara politiskt korrekt),

 

Men varför inte ta tillvara på idolerna och kombinera ihop dem till ett pojkband, en duo eller något mer.....

Varför bara en vinnare och en eller två skivor.

 

Gör en swing-platta eller en sommarplatta med Agnes och Sebbe t ex.

 

/MusIQ

 

-----

 

hej

 

tyvärr vinner väl sprattelgubben Sebbe för alla småtjejer som röstar. De tråkiga med honom är att han är ganska bra på att vara lik andra, men har inget eget. Därför kommer han inte att bli något. Samma sak med Sibel. Dessutom sjunger hon sämre och är skrikig och funkar dåligt i bild. Agnes är den stora stjärnan i gänget hur det än går i tävlingen. Hon har personlig röst, som gör att man minns henne. Dessutom är hon vacker och har fantastisk utstrålning som verkligen går fram i tv. Hon är redan något och kommer att bli en stjärna.

 

/modde

 

-----

 

hej

jag tror sebastian karlsson åker ut

 

/plutten

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet