Aftonbladet
Dagens namn: Cecilia, Sissela
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

De gick vidare i Idol

Favoritvinst och strippchock i sista kvalet

Finalisterna (med hangarounds) Glädjen var stor - både hos finalisterna och de som inte tog sig hela vägen fram… Finalisterna (med hangarounds) Glädjen var stor - både hos finalisterna och de som inte tog sig hela vägen fram… Foto: Mateusz Piekut

Sex deltagare fick en sista chans av juryn. När tittarna sagt sitt var det Cissi Ramsby och Erik Segerstedt som gick vidare till Idol-finalen.

– Glassigt! sjöng programledaren Mogge Sseruwagi.

Erik fick 16,7 procent av rösterna, medan den klara tittarfavoriten var Cissi med 37,2 procent.

Erik blev så rörd att han grät en skvätt. Cissis glädje var mer våldsam. När hon kramade om Sanna Bråding höll programledarens korta klänning på att åka upp.

– Strippchock för Sanna Bråding, skämtade hon.

 

Juryn delar ut ett wildcard

Därmed är tio finalister klara i Idol 2006: Linda Seppänen, Jessica Myrberg, Markus Fagervall, Danny Saucedo, Sara Burnett, Felicia Brandström, Johan Larsson, Jonas Snäckmark, Erik Segerstedt och Cissi Ramsby.

Men juryn avslöjade också att de som vanligt kommer att dela ut ett wildcard till en lycklig deltagare – i direktsändning nästa fredag.

Sandra Wejbro

Här är alla finalister:

Tårögd Erik Segerstedt grät en skvätt när det stod klart att tittarna hade röstat honom till final.   Tårögd Erik Segerstedt grät en skvätt när det stod klart att tittarna hade röstat honom till final. Foto: TV 4

1. Linda Seppänen

2. Jessica Myrberg

3. Markus Fagervall

4. Danny Saucedo

5. Sara Burnett

6. Felicia Brandström

7. Johan Larsson

8. Jonas Snäckmark

9. Erik Segerstedt

10. Cissi Ramsby

 

 

SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet